Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (571. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Black Panther ve Xbox birbirine çok yakışırdı. İkisi de siyah, x işareti de panterin pençeleriyle yapılmış gibi duruyor.

Cidden sağlam bir stüdyo Black Panther oyunu yapsa çok tutardı diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Tam tersini düşünüyorum. Rocksteady, isminden de anlaşılacağı üzere taş gibi oyunlar yapan bir firma. Batman AA-AC-AK üçlemesi gelmiş geçmiş en iyi üçlemelerden biri. Batman AA, bugün hala taklit edilen dövüş sisteminin mimarisini oluşturuyor. Batman AC, kusursuza yakın bir oyun. Batman AK, Nvidia GameWorks yüzünden optimizasyon hatalı çıktı ve Batmobile'in tank vari bir oynanışa sahip olması yüzünden çok eleştirildi fakat bunlar haricinde yine taş gibi bir oyun, 2015'te çıkmasına rağmen hala grafikleri bugünün oyunları ile yarışır. Yani kısacası çok potansiyel vaat eden bir firma. Ayrıca Rocksteady, Batman AK'den sonra Batman oyunu yapmayacaklarını söylemişti ve şu aralar etrafta Suicide Squad oyunu yaptıklarına dair söylentiler var. Microsoft'un bu firmayı almasının çok yararlı olacağını düşünüyorum.
    Bonus olarak 2015 yapımı Batman AK'nin Ray Tracing ile nasıl gözüktüğünün videosunu ekliyorum. Günümüzün Ray Tracing odaklı oyunlarından daha iyi performansı var.

Alıntıları Göster
    Zaten oyun konusunda Batman bir çığır açmıştır hocam ancak elinde Batman markası olmadıktan sonra bir şey yapamazsın. Zaten WB Games alındığı zaman hepsi bünyene geçecek o zaman Microsoft'un vereceği kaynaklarla yapılacak Batman oyunu çok ekstrem bir şey olabilir.

• Bende tüm konsol türleri var ama bu nesil XSX benim için lider konumunda, ex oyun tabi ki önemli ps5 zaten bir tek o tarafta üstünlüğü belki olacak. Yinede kendi açımdan bu yeni seride daha aktif ve oyuncu tarafını düşünen bir Xbox tarafı bekliyorum. Yeni satın aldıkları oyun stüdyolarının yapacağı özel oyunları ve özellikle GP getirdiği ciddi bir avantaj var. Artık işin içine fiyat faktörü de giriyor Ps5'de 6-7 yılda gelen ex oyunlar bir yana GP içinde Xbox özel oyunlarına ek 100'lerce oyun arşivini, daha güçlü bir konsolda oynamanın vereceği hoşnutluğu hiç kimse gözardı edemez. Şimdiden yavaş yavaş haberi gelen 70 dolar-euro fiyat aralığına çıkacak oyun fiyatları sonrası çoğu türk oyuncunun konsollara kolay kolay oyun alacağını sanmıyorum.
  • The Initiative yeni oyununu göstermeyecekmiş bu etkinlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

The Initiative yeni oyununu göstermeyecekmiş bu etkinlikte
    Bence bu neslin en gözde oyununu bunlar yapacak sır gibi saklıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Bence bu neslin en gözde oyununu bunlar yapacak sır gibi saklıyorlar.

Alıntıları Göster
    hoşgeldin değerli dost
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

The Initiative yeni oyununu göstermeyecekmiş bu etkinlikte
    Gösterilmeyeceğini az çok tahmin ediyordum. Muhtemelen daha yapım aşamasında veya başlangıcında. Veya herşeyi bu etkinlikte göstermekte istemediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Temmuz 2020; 16:44:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Bende tüm konsol türleri var ama bu nesil XSX benim için lider konumunda, ex oyun tabi ki önemli ps5 zaten bir tek o tarafta üstünlüğü belki olacak. Yinede kendi açımdan bu yeni seride daha aktif ve oyuncu tarafını düşünen bir Xbox tarafı bekliyorum. Yeni satın aldıkları oyun stüdyolarının yapacağı özel oyunları ve özellikle GP getirdiği ciddi bir avantaj var. Artık işin içine fiyat faktörü de giriyor Ps5'de 6-7 yılda gelen ex oyunlar bir yana GP içinde Xbox özel oyunlarına ek 100'lerce oyun arşivini, daha güçlü bir konsolda oynamanın vereceği hoşnutluğu hiç kimse gözardı edemez. Şimdiden yavaş yavaş haberi gelen 70 dolar-euro fiyat aralığına çıkacak oyun fiyatları sonrası çoğu türk oyuncunun konsollara kolay kolay oyun alacağını sanmıyorum.
    Tabiî $70 olayı bizim gibi 17 yılda Muz Cumhuriyetine döndöndürülen ülkeler için geçerli, 60 70 Dolar, bir Amerikalı gibi benim de 60 70 birim param olsa GP ile uğraşmaya tenezzül etmem bile belki. Benim de tek umudum Microsoft Studios bünyesine dahil edilen yeni şirketler ve yeni insanlar.

PS5'in exclusive'lerinden değil, FIFA, GTA gibi 3. parti oyunların performansından feragat etmenin daha mantıklı bir tercih olacağını söylemek istedim sadece. Uncharted'ı YouTube'dan izleyeceğimize GTA'yı biraz düşük grafiklerle oynamak daha mantıklı bence.

Bütçem yettiği sürece iki konsolu da alacağım(Hatta tüm modeller hacklenirse Nintendo Switch'de istiyorum) iki taraf da güçlü olsun ki, rekabet kaliteyi artırsın. Belki Xbox gibi bir rakip olmasa PS Uncharted, Last of Us gibi büyük bütçeli oyunlar yapmazdı, PS olmasaydı Xbox Gran Turismo'ya rakip olarak Forza gibi müthiş bir oyunu çıkarmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Gösterilmeyeceğini az çok tahmin ediyordum. Muhtemelen daha yapım aşamasında veya başlangıcında. Veya herşeyi bu etkinlikte göstermekte istemediler.

Alıntıları Göster
    Ufak bir teaser görsek de yeter

• Umarım gerçekleşir. Talip olan diğer şirketler birer felaket. Hele Activision.
  • WB Games alınırsa şöyle bir çözüm düşünülüyormuş. Mortal Kombat gibi IPler alınacak ama Batman gibi IPler için lisans anlaşması yapılacak bu sayede Xbox exclusive Batman görebilirmişiz.

Eğer IPler olmaz ise alım 4 milyar dolardan daha az olabilirmiş.

• Biliyorum hocam adamlar manavda sebze , meyve satmıyor sonuçta içinden ms in işine en çok yarayacak stüdyolar rocksteady ve netherrealms olur , Rs ye süper kahraman oyunu yada yeni bir ip aksiyon macera oyunu yaptırılabilir , Nether realms ta mk ve injustice te ustalaştılar direk Rare 'nin elindeki ip'yi Killer instinct i verirsin güzel bir oyun ortaya çıkarır. Netice de bu stüdyoları yönetmekte var , Ms istese alır Mojang a 2.5 milyar dolar ödemiş adamlar neticede
  • D. kullanıcısına yanıt
    Spencer hazır olmayanları göstermeyeceğiz dedi hocam her röportajında bahsetti , bence çoğunu göstermeyecekler düşük bir ihtimal dediğin gibi bir teaser olur ,olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

hoşgeldin değerli dost

Alıntıları Göster
    Hoşbulduk abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Alıntıları Göster
    aynen hocam. zaten adamlar 2018de baslamıslar. anca konsol cıkmadan önce son bir etkinlikte gösterirler gibime geliyor, teaser vb.
  • Bir çok proje var ama hepsini görmemize gerek yok. 5 tane AAA oyun gösterirlerse yeterlidir. E3 2016'da Sony 8 tane AAA oyun göstermişti. 3 tanesi konsol aldıracak seviyedeydi. Halo Infinite, Hellblade II, Everwild, Forza Motorsport 8, Fable, Obsidian'ın yeni RPG'si, Age of Empires IV, Psychonauts 2 ve Wasteland 3 yeterlidir. Belki ekstradan inXile'ın yeni oyununu da gösterirler.

The Initiative henüz 50 çalışanlı stüdyo. Yeni oyunları 2023'den önce hazır olmaz.

Compulsion Games, Double Fine, Undead Labs, The Coalition, Mojang gibi bilmediğimiz projeleri olan stüdyolar da var. Asobo, Bloober Team ve WB Games'in alımı konuşuluyor. Belki bunları da görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 7 Temmuz 2020; 17:56:12 >
  • Gameplay olmasa bile ufaktan bi teaser gostermeleri lazim. Maksat hype oluşturmak. 10snlik bi video goster oyunu 4 sene sonra çıkar. Bu jenerasyonda işe yarayan bir taktik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23ünde ortalığı kasıp kavurmaya hazır mıyız gençler? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Biliyorum hocam adamlar manavda sebze , meyve satmıyor sonuçta içinden ms in işine en çok yarayacak stüdyolar rocksteady ve netherrealms olur , Rs ye süper kahraman oyunu yada yeni bir ip aksiyon macera oyunu yaptırılabilir , Nether realms ta mk ve injustice te ustalaştılar direk Rare 'nin elindeki ip'yi Killer instinct i verirsin güzel bir oyun ortaya çıkarır. Netice de bu stüdyoları yönetmekte var , Ms istese alır Mojang a 2.5 milyar dolar ödemiş adamlar neticede
    Rocksteady harika bir stüdyo hocam. Piyasada bağımsız yapımcılarda Rocksteady kalitesinde stüdyo çok az. Olanlar da Rockstar, CDPR gibi büyük stüdyolar. Evet, Xbox oyun konusunda çok iyi atılım yaptı ama hala Sony'nin gerisinde. Sony'nin Leyou, Housemarque ve Bluepoint Games'i alacağı konuşuluyor. Özellikle Leyou, Microsoft'a daha yakındı. MS'in de benzer bir alım yapması gerekecek. Buna en yakın aday CPDR'dı. Onun yerine eldeki stüdyolarda benzer kalitede RPG oyunu yapmaya karar kılındı. Şimdi WB Games en büyük aday oldu sanırım.

IP konusu sorun olmaz. Sonuçta EA Games'de Star Wars IP'sine sahip değil. Microsoft WB Games'in yanında WB IP'leri için bir anlaşma yapabilir. Bence bunu yapacaklar.

• Arkham Knight'ı sıkıntılarından dolayı oynamamıştım ne yapsam oynasam mı acaba? :)
  • 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.