Güzel haber.. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4188. sayfa)

-
-
Amma boş yaptın be birader neyse blok.
-
Süper haber, bu sene Fifa'dan bir beklentim yok. FM'de 25'i pas geçip bu sene ciddi değişiklikler yapacaktı. Almayı kafaya koymuştum gamepass sağolsun day1 akarız
-
Ben de herhalde 15 sene sonra bir deneyeceğim :) Hem onca yılın birikimi hem de ilk defa kullanacakları yenilenmiş oyun motoru bir miktar heyecanlandırdı :)
-
xbox oyunlarını yabancı ülkeden almanın kolay yolu var mı ? mesela arjantin ucuz. detaylı anlatım göremedim internette.
-
Türkiye zaten ucuz, uğraşmanıza değmez.
-
Yapma öyle şeyler sakın. 1-2 kere bölge değiştirip farklı ülkelerden almaya kalkınca bloke geliyor. Bu sefer oyun satın alma işlerin sıkıntıya giriyor.
-
TMR, Hall effect analoglar'dan çok daha iyi. Şimdi buna da rakip gelmiş. Kapasitif Analog. Üstelik mıknatıs kullanmadığı için manyetik enterferans sorunu yok. Temas eden hiç bir yüzeyi olmadığı için aşınma gibi bir sorunu da yok. Umarım yeni nesilde böyle gelişmelerin eklendiği gamepad'leri görebiliriz. Neredeyse 1-5,2 sene süre var. O süre zarfında yaygınlaşırsa, kullanılması şaşırtıcı olmaz.
VK's Channelyoutube
🛒Controllers with Capacitive Sticks:🛒 Mobapad Huben 2 https://s.click.aliexpress.com/e/_mMh5SXj https://amzn.to/4m2Maec PXN 8k https://s.click.aliexpress.com/e/_mNcxdWb https://amzn.to/4m2qqhv Beitong Kunpeng 50 2.0 https://s.click.aliexpress.com/e/_oBHuoJd ✨Join the Discord Server: https://discord.gg/gcfPfQ6xhzhttps://www.youtube.com/watch?v=ip09JB_mFFc -
Müthiş görünüyor gerçekten .tmr zaten en üstüyken böyle bir şey gelmesi acayip güzel bir gelişme olmuş daha ötesi ne olabilir acaba diye düşünüyorum.
-
hmm, en son reditte 2 yıl önce konuları varmış ama yenilerde göremedim. demek bu yüzden.
-
fc 26 örneğin, hint ps5 2.335 tl, series x te falan 2.899 tl, epicte 2.600
-
-
Fable mükemmel görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025'in ilk yarısı çok dolu geçti game pass açısından.Son aylarda biraz hafiflese de yinede çok oyun var.Bakalım 2.yarısı nasıl olacak?
-
quote:
Orijinalden alıntı: legendwarior32025'in ilk yarısı çok dolu geçti game pass açısından.Son aylarda biraz hafiflese de yinede çok oyun var.Bakalım 2.yarısı nasıl olacak?
Görsel güzelmiş, toparlayıcı olmuş. Madem çok ısrar ettiniz oynadıklarımı kısaca yorumlayayım :))
- Diablo: 25 sene önce güzeldi, artık yoruyor.
- Avowed: Çok sıradandı. Daha yenilikçi ve cesur 2A beklemiştim. Birkaç saat oynayıp kapattım. Belki de 20 yıl öncesinde kalan "Dark Messiah" heyecanını beklemem bir hataydı.
- RougeTrader: Steam'de satın alıp oynamıştım. CRPG ve sıra tabanlı seviyorsanız mutlaka ama mutlaka ama mutlaka, bakın MUTLAKA diyorum, oynamalısınız. Üstelik Türkçe. 160 saate yakın bir sürede (DLC olmadan) bitirmiştim. Metinleri okudukça kalın ciltli bir romanı bitirmiş gibi oluyorsunuz. Oyunun felsefi ve daha alt kırılımda sosyoloji vb alanlarda sorguladığı çok fazla şey var. Warhammer evrenini de, daha önce yüzbinlerce kez karşıma çıkmış olsa da, ilk kez bu oyunla tanıdım. Prodüksiyon tarafı çok kötü, çünkü bütçesi düşük bir oyun oyun. Baldurs Gate 3 bütçesini bu adamlara verirlerse Larian'a çok sıkı bir rakip gelir. Üff DLC'ler duruyor daha.
- Oblivion: İlk oyunu oynayamamıştım, o zaman benim PC yetersiz gelmişti. Yıllar geçtikçe de elim gitmedi bir türlü. Şimdi oynayayım dedim ama 2-3 saat sonra eskimiş mekaniklerle onlarca saat oynamak istemediğime karar verdim. Artık bazı şeyler mecburen eksik kalıyor, yetişemiyoruz :)
- Expedition 33: Bu yılın bombası oldu. Tanıtım videoları ile iştahımı artırmıştı ama oynanışın yanı sıra sunum tarafında da 10/10'luk iş yapmaları bana kalırsa yılın oyunu olmayı garantiledi. "İşte Premier lig bu!" tonlamasıyla "İşte 2A'nın gücü bu!" demek istiyorum.
- Doom: 25 sene önce güzeldi, artık yoruyor :p
- Alters: Güzel zorlamışlar. Kaliteli, yerli yerinde bir oyun. "Oxygen Not Included" seviyesinde olmasa da hesap kitap ve yönetim işini biraz daha karmaşıklaştırsalarmış işin tatmin/keyif kısmını artırabilirlermiş. Kaynak yönetimi sevenler mutlaka oynasın derim ama o aranan zorluğu bulamayacaksınız.
- Rematch: 1-2 saat oyalandım. Mobil oyun seviyesinde olması sorun değil de yani ne gerek vardı böyle bir oyuna dedim. Salon futbolu fikri beni tavlıyor ama daha gerçekçi bir oynanış beklerim.
Oynamak istesem de bir türlü fırsat bulamadıklarım:
- Blue Prince: Bulmacalı. Severiz.
- Metaphor: Persona 5'e bayılmış birisi olarak satın almak istemiştim. Yoğunluktan oynayamayacağımı düşündüm ve almadım. Hala sıra gelmedi.
- Dredgde: Kenarda dinlendirici bir müzik açıp zaman geçirmelik görünüyor. Bir ara deneyeceğim.
- Commandos: Çok fazla hata barındırdığı söylendi. O yüzden uzak durdum. Bir de oyunu kötü yaptılarsa durduk yere eski güzel anılarımı kirletmek istemiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 11 Eylül 2025; 23:47:15 >
-
Hocam Rogue Trader hazır indirimdeyken kütüphaneye eklemek istiyorum. Xbox'ta oynanışı nasıl diablo gibi rahat mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hEro_Görsel güzelmiş, toparlayıcı olmuş. Madem çok ısrar ettiniz oynadıklarımı kısaca yorumlayayım :))
- Diablo: 25 sene önce güzeldi, artık yoruyor.
- Avowed: Çok sıradandı. Daha yenilikçi ve cesur 2A beklemiştim. Birkaç saat oynayıp kapattım. Belki de 20 yıl öncesinde kalan "Dark Messiah" heyecanını beklemem bir hataydı.
- RougeTrader: Steam'de satın alıp oynamıştım. CRPG ve sıra tabanlı seviyorsanız mutlaka ama mutlaka ama mutlaka, bakın MUTLAKA diyorum, oynamalısınız. Üstelik Türkçe. 160 saate yakın bir sürede (DLC olmadan) bitirmiştim. Metinleri okudukça kalın ciltli bir romanı bitirmiş gibi oluyorsunuz. Oyunun felsefi ve daha alt kırılımda sosyoloji vb alanlarda sorguladığı çok fazla şey var. Warhammer evrenini de, daha önce yüzbinlerce kez karşıma çıkmış olsa da, ilk kez bu oyunla tanıdım. Prodüksiyon tarafı çok kötü, çünkü bütçesi düşük bir oyun oyun. Baldurs Gate 3 bütçesini bu adamlara verirlerse Larian'a çok sıkı bir rakip gelir. Üff DLC'ler duruyor daha.
- Oblivion: İlk oyunu oynayamamıştım, o zaman benim PC yetersiz gelmişti. Yıllar geçtikçe de elim gitmedi bir türlü. Şimdi oynayayım dedim ama 2-3 saat sonra eskimiş mekaniklerle onlarca saat oynamak istemediğime karar verdim. Artık bazı şeyler mecburen eksik kalıyor, yetişemiyoruz :)
- Expedition 33: Bu yılın bombası oldu. Tanıtım videoları ile iştahımı artırmıştı ama oynanışın yanı sıra sunum tarafında da 10/10'luk iş yapmaları bana kalırsa yılın oyunu olmayı garantiledi. "İşte Premier lig bu!" tonlamasıyla "İşte 2A'nın gücü bu!" demek istiyorum.
- Doom: 25 sene önce güzeldi, artık yoruyor :p
- Alters: Güzel zorlamışlar. Kaliteli, yerli yerinde bir oyun. "Oxygen Not Included" seviyesinde olmasa da hesap kitap ve yönetim işini biraz daha karmaşıklaştırsalarmış işin tatmin/keyif kısmını artırabilirlermiş. Kaynak yönetimi sevenler mutlaka oynasın derim ama o aranan zorluğu bulamayacaksınız.
- Rematch: 1-2 saat oyalandım. Mobil oyun seviyesinde olması sorun değil de yani ne gerek vardı böyle bir oyuna dedim. Salon futbolu fikri beni tavlıyor ama daha gerçekçi bir oynanış beklerim.
Oynamak istesem de bir türlü fırsat bulamadıklarım:
- Blue Prince: Bulmacalı. Severiz.
- Metaphor: Persona 5'e bayılmış birisi olarak satın almak istemiştim. Yoğunluktan oynayamayacağımı düşündüm ve almadım. Hala sıra gelmedi.
- Dredgde: Kenarda dinlendirici bir müzik açıp zaman geçirmelik görünüyor. Bir ara deneyeceğim.
- Commandos: Çok fazla hata barındırdığı söylendi. O yüzden uzak durdum. Bir de oyunu kötü yaptılarsa durduk yere eski güzel anılarımı kirletmek istemiyorum :)
Alıntıları GösterAvowed'i biraz oynadım.Çok orjinal duruyor iyi diye devamını getirmedim.Hem gamepass'ten kaldırılmayacak hem de update ve ng+ gelecek bu sene sonu sözde onu bekliyorum.Her rpgnin skyrim olmasına gerek yok.Combatını sevmmiştim güncellemesiz ilk gün oynamıştım.
Oblivion gibi bethesda rpglerinin en önemli noktası,oyuna zaman yatırımı yapılmazsa oyun sizi içine çekmiyor.Starfield da bu çok belli oldu.
Expedition33'ü bitirdim güncelleme bekliyorum arada gelebilir.2025 GOTY
Metaphor ReFantazio'yu şimdi bitirdim.93 saat save süresi(Storytellerda bütün görevler + NG+ Superboss) Expedition 33 olmasaydı en iyi RPG buydu.Benim için 2024 GOTY.
Borderlands 3 Ultimate yi PC'de 125 saatte bitirdim DLClerle beraber.1 görevde bug var %100 için gerekli. 5 ay durdu gitti. Sırf 4. oyun için konulduğu çok belli zira gearbox CEOsu "bak gamepasse koyduk oynayın bir daha çok beklersiniz gibi bir şey demişti" En kolay borderlands hiç zorlanmadım.Gunplay 2den iyi tabiki 1den kötü.
Warhammer showcase'i bir umutla son 2 sene izlerdim hem Xbox hemde Windows store'a desteğinden ötürü.Acaba gamepasse oyun koyarlarmı diye.Space Marine remastered da bekliyordum Xbox 360 store'u kapandığından beri.İsteğim oldu + birde gamepasse koydular.
-
Ben oyunun yarısını PC'de gamepad ile oynamıştım. Elbette fare kadar rahat olmuyor. Klavye + Fare'den geçiş yapınca yadırgamıştım ama alışınca herhangi bir sorun yaşamadım. Bana kalırsa bütün oyun rahatça oynanabilir.
-
Ohhh perma ban yemiş canımın içi gittiğin yerde diğer tosbağalara selam söyle benden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle vergi olayına bakın. Bazı ülkelerde bizden farklı olarak vergi sepette uygulanır.
Aradaki fark için uğraşırım derseniz. Sorun şu, o ülkenin ödeme sistemi ile ödemeniz gerekiyor. O ülkenin kredi kartını kullanmanız veya ülkenin ön ödemeli kartı ile o para birimini yüklemeniz gerekir. Kredi kartı veya para birimi ile yükleme yaptınız. Konsolu o ülkeye çekerek alışveriş yapabilirsiniz.
Yıllar önce durum böyle idi, güncel olarak satın almadım. Değişti ise arkadaşlar bilgi verecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X