Aksine dahili batarya daha çok problem çıkartan bir şey. Kapasitesinin az olması bir yana, şiştiği zaman anlayamıyorsunuz. Ömrü azalınca değiştiremiyorsunuz. 20 yıldan fazladır evin her köşesinde şarjlı piller kullanıyorum. 1 tane bile sorun yaşamadım. Sizin aksinize ben şarjlı pil olması taraftarıyım. Yüksek güçte piller ile daha uzun süre kullanım, bittiği anda kabloya bağımlı kalmadan anında değiştirip devam etme esnekliği. Diğer türlü sürekli şarja takılı bırakmanız lazım -ki bence tehlikeli olan öyle durması. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4174. sayfa)

-
-
Dediğiniz doğru zaten batarya öldüğü zaman alternatifi yok ama pil öldüğü zaman yenisi ile değiştir sorunsuz kullan.
Benim pillerle küçüklükten kalma bir fobim var sanırım bu yüzden fazla büyütüyorum.
-
Arkadaslar yeni nesil Xbox 2026 da cikma ihtimali var mi? Gta 6 icin alacagim. 4k60 fps oynamak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 18 Ağustos 2025; 18:29:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır yok
-
Bateriaphobia .. sebebi nedir ?
-
Shenmue 3 Enhanced Xbox series x|s için duyuruldu. Serinin sevenleri için güzel haber.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence %35 2026 %65 2027 çünkü söylentiler çok arttı. Muhtemelen en geç 2027'de gelecek ama 2026'da olabilir.
-
Playstation'dan önce çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum bu sene sonunda duyururlarsa şaşırmam.
-
Aslında bir hamle yapıp nesil geçişini 2026’ya yapabileceklerini düşünmüştüm. Sanırsam genel kanı 2027 son çeyreği jenerasyon geçişi olacak gibi.
Bu nesil 2020 de cikmisti.İki nesil arasinda 7 sene ciddi bir fark.Umarim 2026 da cikar da keyifli vakit geciririz.
2026 Kasım gibi gelir yeni xbox. Duyuru gelir yakında çok sürmez. 360 gibi erken girerler nesile, iyi de olur.
ıgn türkiye
Yeni Xbox konsolunun özellikleri ortaya çıktı: Yeni bir canavar mı geliyor?https://tr.ign.com/xbox/130395/news/yeni-xbox-konsolunun-ozellikleri-ortaya-cikti-yeni-bir-canavar-mi-geliyor -
RDNA1-2 hybrid çip kullandılar Xbox Series için. UDNA'dan aşağısı kesmeyecektir yeni bir konsol çıkımı için. Konsol dünyasında da genel olarak bir önceki neslin çipi kullanılıyor, UDNA2 çıkmadan UDNA da kullan(a)mazlar. UDNA da 2026Q2'den önce çıkmaz, UDNA2 beklenecekse 2028Q1'den önce yeni nesil konsol çıkışı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 19 Ağustos 2025; 18:6:24 > -
Fiyatıda iyi seçmeliler nette denildiği gibi yüksek fiyatlı tek konsol isterlerse zaten düşen satışlar tamamen kesilir 500-600 dolara güzel bir canavar bekliyoruz
amerika başkanı dahil herkesi arıyorum yeni konsolu çıkarıyoruz .. tamam.. yes orrayt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X