< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4171. sayfa)

-
-
AC Mirage yarın kaç gibi gamepasse gelir
-
-
-
Arkadaslar xbox controller RT tuşu bastıkça yapışıyor basit bir çözümü var mı
-
gamepadi açabilirim derseniz şu videoda anlatmış
Eddieyoutube
Note that this may void your warranty. If your product was purchased in the last 90 days or whatever Microsoft’s warranty plan is I would suggest contacting Microsoft’s claims department. If you’re out of warranty, give this a try! Very quick and easy.https://www.youtube.com/watch?v=b-VKU0RSbjg -
Tamamını sökmenize gerek yok. Altındaki kapağı çıkartıp, kürdan kadar ince olan ve kayan süngeri yerine kaydırabilir yada tamamen sökebilirsiniz.
-
Hdr ayarını yaptıktan sonra bir üstteki standart ışıklandırma ayarına da el atmamız gerekiyor mu tavsiye eder misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikrinizi almak istiyorum bir konuda. Aldığım laptop bozuk çıkmıştı üst düzey bir laptop almıştım. 5070 ti ekran kartlı. Para iadesi yapılacak diye bekliyorum şu anda. 140 bin TL. Acaba yine üst seviye bir laptop almak yerine kredi kartına iade edilen paraya Xbox series x ve 4070 li bir laptop almak daha mı mantıklı olur. Amacım konsollarda Türkçe çıkmayan oyunları oynamak Türkçe yama ile. Aşırı bir grafik beklentim yok. Ps5 pro da var elimde gerçi. Xbox , pc ve ps5 üçlüsü olacak bu şekilde sizce pc veya xbox fazlalık mı olur ? Bazen bu pc sorunlarından da beziyorum açıkçası.
-
5070 mobil önceki nesilde 4080 12GB'a denk geliyor. 4070 alırsanız 8Gb RAM'a düşecek ve masaüstü 4060'a yakın bir performansı alacaksınız. Bende 12GB 4080 mobil (175W) var ve oldukça memnunum. Oyunların bellek ihtiyacının sürekli arttığını düşünürsek 8GB'a düşmemek lazım.
Ps5 pro var ise Xbox oyunları için Series S ( garantili 2. el ) + RTX 4080 notebook iş görür. Series S'in hafızası az olacağı için yine garantili series X' de bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Ağustos 2025; 9:32:47 > -
herkese selamlar, gamepass ultimate yıllık olarak alamıyormuyuz ? aylık ödeme seçeneği var sadece...
-
Anladım teşekkür ederim cevap için. O zaman en azından 5070 kartlı bir laptop almaya çalışayım.
-
Yinelenen ödemeyi kapat yaparak aylık olarak istediğiniz kadar alabilirsiniz. Her alım sonrası hesap ayarlarından yinelenen ödemeyi kapat yapacaksınız. Başka yolu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Ağustos 2025; 9:42:53 > -
Aylık olarak alarak üyeliği 1 veya 3 yıla kadar tamamlayabilirsiniz. Ama her alım sonrası yenilenen ödemeyi kapat seçeneğini yapmanız lazım. Bunu her aylık alım için tekrarlamalısınız.
-
Benim de 13 gün sonra bitiyor üyeliğim... daha önce dediğiniz yöntemle yapmıştım ama nasıl yapıldığını unutmuştum. ben her ay 309 tl karttan çektirecektim... bahsettiğiniz ödeme şekliyle aylık ne kadara gelir acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatta bir değişiklik yok. Yalnızca süre olarak 3 yıl olması avantajı var.
-
Hocam anladığım kadariyla şöyle yapıyoruz bir aylık ultimate üyelik alıyoruz sonra otomatik yenilenmeyi kapatıyoruz sonra tekrar alıyoruz doğrumudur ? Ve yenilenme kapatılınca tekrar almaya müsade ediyor mu sistem zaten üyeliğinix var gibi bir uyarı vermiyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugYinelenen ödemeyi kapat yaparak aylık olarak istediğiniz kadar alabilirsiniz. Her alım sonrası hesap ayarlarından yinelenen ödemeyi kapat yapacaksınız. Başka yolu yok.
Hayır hocam, yenilemeyi kapatıp aldığınız her üyelik +1 ay olarak ekleniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: hopemd
Hayır hocam, yenilemeyi kapatıp aldığınız her üyelik +1 ay olarak ekleniyor.
Slmlar xbox gift card talep edip ilerleyince hesap kisitlanmis duzenli arama yapmaya devam edin vs diyor, 15 dakka arayla puan topluyorum bunun duzelmesimi gerekir diyor, telefon dogrulamasi eklemedim bundanmi kaynakli acaba bilginiz varmidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X