Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
24 Misafir (17 Mobil) - 7 Masaüstü17 Mobil
5 sn
83.504
Cevap
834
Favori
4.251.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 41714172417341744175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlarda en az 7500 derler hocam. Yalnız inanılmaz harika bir şey olmuş ya ben çok beğendim ekstra d pad, 3m kablo, usb donlge kutu içinde yok yok.. TMR ve hallefect zaten yorumsuz.... Piyasayı silip süpürmesi lazım yurtdışında bu fiyat ile

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Öyle ama bedava verseler o kaplamayla bir controller’ı elime alıp da oyun oynayamam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bu analogların standart hâline gelmesi lazım artık. Yeni nesil konsollarda da umarım 30 sene önceki analogları kullanmazlar.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Yeni nesil'de bu gamepad'i referans alsalar yeter. Üstüne bir şey eklenmese de olur ama yapacaklarını düşünmüyorum.

Microsoft ve Sony aksesuar satışından daha çok kar ediyorlarmış. Konsol alan yanında mutlaka 2. gamepad alıyormuş vs vs. Arızalandıkça tamir ile uğraşmayan ve yenisini alan da çok. Onlar için çabuk bozuluyor olması kendi avantajlarına. Bizi düşünen yok.

Ya tamam öyle de görünen köy de kılavuz istemez. Çok eskidi artık mevcut teknoloji. Yani konsol yanında gelen kolların uçup kaçmasına gerek yok, sağlam analog olsun, yeni teknolojiye adapte edilsin yeter. Zaten sene içerisinde milyon tane gamepad çıkıyor, hastası olan alıyor zaten. Sony’nin bu yeni analoglara geçeceğini düşünüyorum, umarım xbox da geri kalmaz.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Tercih meselesi de :) ama siz hiç gamesir kullandınız mı? veya xbox dışında 8bitdo , trust, gamesir?

• Hicks kullanıcısına yanıt

O kaplama değil. Değiştirilebilir mıknatıslı faceplate. Siyah yada beyaz plaka alıp komple normal görünümde de kullanabilirsiniz.

• fbyram kullanıcısına yanıt

ciddi fark var bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Hayır yok. Başta fiyat olarak 2 laptop arasında 16-20k fark vardı. İncelediğimde normal bir kullanıcı açısından laptoplarda 5070 ile 5060 arasında ciddi bir fark yok. 5070 12gb ekran kartı belleği ile sunulsa arada ciddi fark olurdu ama işlemci aynı olduğundan rami 32gb yapıp ssdyi 2tb yaptım ekran kartı belleği zaten sabit ikisinde 8gb. Donanımı da yükseltip ileride ram,ssd artışı gibi yükseltmeler ile uğraşmak istemedim. İllaki bir üst seviye kart olduğu için %5-10luk bir performans farkı olacaktır. Fiyat farkı da oradan kaynaklanıyor zaten. Buna ciddi fark var diyemem. Aşağıda yaptığım incelemelerde beni bu düşünceye itti. Aradaki farka değeceğini düşünen varsa 5070 alsın ona bir şey diyemem ama arada ciddi fark olmadığı konusundaki fikrim değişmeyecek.

https://nanoreview.net/en/gpu-compare/geforce-rtx-5070-laptop-vs-geforce-rtx-5060-laptop

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/1017501-1023545/casper-excalibur-g870-1362-df60x-c_casper-excalibur-g870-1362-dv70x-c/

• Yorumu şikayet eden ve silen arkadaşlar üstte yazan forum adına bakın ve utanın. Konuyu takipten çıkıyorum.

hangi mesaj hakkında. hiç anlamadım?

İki tane bilgisayar hakkında şey yazdık hemen silmişler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delta Force ön yüklemeye açıldı boyutu 97,52 GB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna uygun fiyatlı ikinci kol arıyorum nerden bulabilirim ? çakma yan sanayi falan olmuyor sanırım ?

• tenoralthings T kullanıcısına yanıt

Lisanslı ürünlerin hepsi sorunsuz çalışıyor.

Lisanslı ve ucuz kablolu Gamesir gibi markalar bulunabiliyor. Kablosuz da çok fazla alternatif yok, olanlar da çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 17 Ağustos 2025; 13:54:24 >
  • Gamesir S7 kablosuz için 100 dolar uygun değil. İndirimde 50 dolara iki adet normal kontrolcü alıp bozulana kadar kullansanız ikisini de zaten benzer mileage alacaksınız.

Her şeyi geçtim şu pil davasından vazgeçseler keşke. Ps'teki gibi bataryalı sistem en güzeli. Şarjlı pil işine çok güvenemiyorum sürekli patlayacakmış hissiyati oluşuyor.

• 
Sayfa: önceki 41714172417341744175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.