Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
83.358
Cevap
835
Favori
4.231.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41644165416641674168
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet aldım ben de ama niye böyle bir şey oldu ki? Bilinçli mi yoksa hata mı bilemedim.

• x (formerly twitter)
    TOT GAME (@totgametwit) on X
    https://x.com/totgametwit/status/1950296206229590397
  • Steam'de 15 dolar PS tarafında 1000 küsür lira olan Sengoku Dynasty, şu anda Xbox Store'da 65 tl. İlgilenenlere duyurulur.

Medieval Dynasty ile geliştiricileri aynı diye biliyorum.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Öyle bir söylenti var ama sayfalara ulaşmak imkansız 😒...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Öyle bir söylenti var ama sayfalara ulaşmak imkansız 😒...

konsoldan alınabiliyor fakat 1-2 kişi oyun ücretsiz olmasına rağmen oyub içinde girince ücret istiyor yazmış.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Bu bir hata değil. CoD mw 2 ve mw3 Call of Duty genel merkezinden ayrılarak bağımsız olarak piyasaya sürüldü ve game pass’a eklendi. Başarımlarını da ayrı oyun olarak ayırdılar

trueachievements
    Call of Duty Modern Warfare 2 and 3 reveal new standalone achievements
    https://www.trueachievements.com/news/call-of-duty-modern-warfare-2-3-xbox-achievements-revealed

Bence çok saçma bir karar. Her iki oyununda başarımlarını %90+ açmıştım zaten şimdi ikisinide ayırmışlar merkezden. Tekrar asla kasmam.

Edit: Sanırım ach ler direkt açılıyormuş en baştan kasmaya gerek yokmuş indirince kontrol edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 30 Temmuz 2025; 11:42:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mw 2 ve 3 ücretsiz değil.

Oyuna girip single ya da multi oynamaya kalktığınızda oyunun ücretini istiyor sizden.

Kısaca gece gece hareket getirdiler sayfalarına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apex Legends aktif oynuyorum fakat yeni fps oyunu arayışındayım.

COD serisine hiç dalmadım. Mw3, Blackops6, bf serisi vs hangisini öneririsiniz?

• Mw2 ve mw3 ün achievementlarına tekrar kasmanıza gerek yok. Oyunu indirip açın geçmişte açtığınız tüm achievementlar otomatik açılıyor.

• samtiger kullanıcısına yanıt

Cod bf ye göre çok seri bir oyun tarzına sahip hocam, bo6 güzel mp tarafı zevklidir.

Bf tarafında da 1'i öneririm, zaten 1'den sonra düzgün bir oyun çıkaramadı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt

bu şarj kitini 2014 yılından beri kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi şarj süresi veriyor. Bu zamana kadar da diğer aletler için kullandığım çok sayıda şarjedilebilir pil ömrünü doldurdu.

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Bu şarj kiti dediğiniz şeyin içinde de zaten batarya, pil var. 2014 yılından beri nasıl ilk günkü gibi performans gösterebilir? Mümkün mü böyle bir şey?

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Bu süreyi elbette ölçmedim.Ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorsam bu bana yeterlidir. Belki 1-2 saat daha azalmıştır ama hissedilen bir durum değil. Zaten ifade etmek istediğim şey de bu olmamakla birlikte, şarjedilir pillere göre ömrü çok daha uzun, parasını hakeden bir üründür şeklinde.

Ben yıllardır şarjlı piller kullanıyorum. 2100 ve 2500mAh piller alıyorum. Siz 2 kere şarj ederken ben 1 kere şarj ediyorum gibi düşünebilirsiniz. Haliyle sizde hem toplam güç yarısı kadar hem de 2 kat fazla sayıda şarj ediyorsunuz. Sizde yıpranma 2 katı fazla. Hafta da 1 yada 2 kez şarj ederseniz zaten 1 yılda %25 kaybı olur. 10 yılda bu kadar dayanmaz.

10 yıllık şarj edilebilir batarya içindeki pillerin, haricen takılan şarj edilebilir pillerden farkı yok. Zaten en ünlü üreticiler bile 500 şarj döngüsü sonrası %20-25 performans kaybı olur diye belirtirler. Üstelik o batarya 1400mAh. Sizin durumunuz biraz hissiyat ile alakalı, gerçeklikten uzak.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Play and charge kitiyle kullanılan konrolcünün şarjı azalınca kablosunu Xbox'a takıyorsun hem şarj oluyor hem de oyun keyfin yarıda kalmıyor. Şarj edilir pillerle Xbox kontrolcüsünün kapağını aç kapa, şarj aleti ara vs bana angarya geliyor. 1400 mah gücü var 2100 mah pillerden daha fazla şarjı gidiyor, verimliliği yüksek.

Xbox 360 zamanlarından beri şarjlı pil kullandım. Benim deneyimlerime göre Xbox play and charge kit şarjlı pillere göre daha konforlu. Fiyatı uyguna bulursanız alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 30 Temmuz 2025; 21:21:28 >
    Şarlı pil kullanıyorsanız 2 set piliniz olacak, biteni değiştirip uygun bir zamanda şarja koyacaksınız.

• Arkadaşlar merhaba ben daha önce gecen sene oyun paylasimi yapmıştım formdan ama mail sorgulamasında takılıyorum hesaplarda ve kurtarma numarası değişmiş
    Ac.origins.hesap@outlook.com
    watchdogstrlegion@outlook.com
    Bu hesabın sahipleri görürlerse bana ulaşabilir mi hesaplara hiçbir şekilde ulaşamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41644165416641674168
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.