Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4009. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GoldenEye350 , GoldenEye350 , Gordi34
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
83.493
Cevap
834
Favori
4.249.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 40074008400940104011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kodi için sağlam, çalışan eklenti bulabilsem harika olurdu. Şöyle KekikAkademi gibi bir eklentisi olsa tadından yenmezdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Kodi için Jacktook eklentisi var. Torrest eklentisi ile kullanınca sorunsuz çalışıyor. Torrentio'dan veri çektiği için stremio'nun aynısı oluyor.

Edit: Torres şart değil, alternatifleri var. Sanırım Xbox'da torres çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Aralık 2024; 23:9:13 >
  • İndiana Jones’in Series S’te 60fps olma olasılığı nedir?

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Grafikler güzel duruyor.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

İnternet sağlayıcı ve modemi değiştirince kıymetini anladım.. ah be Xbox.. neyse kablo çekmeyi deneyeceğim teşekkürler Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hava çıkışı alev gibi oluyor ve sonunda oyundan atıyor özellikle fs2020 de. Attığında girince konsol.cok isindi uyarisi geldi en son. 4k dan 2 k ya düşürdüm çözünürlüğü hala ayni malese

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Fs2024 fs 2020 ikisid3 kasiyor hocam. Soğutucu aldım, bakalim ne olacak. Dıştan süpürge ile temizledim ama içini acip fani temizlemedim garanti sorun olmasin diye. Bu arada fs harici fc25 oynuyorum onda kasma yok ,baska oyundada hissetmedim pek ama öyle grafikli oyunda pek yok harici

• DGT D kullanıcısına yanıt
    fs sorunlu bir oyun kasıyor dediğiniz 30 fps olduğu işin olmasın çünkü bu cihaz soğutucu istemiyor gereksiz olmuş almanız

Kodi de film movie ve tv show için  Scrubs V2 eklnetisini tavsiye ederim, çalışıyor.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamswww.wirelesshack.org
    How To Install Scrubs V2 Kodi Addon – WirelesSHack
    https://www.wirelesshack.org/how-to-install-scrubs-kodi-addon.html?utm_campaign
  • Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Birkaç site gezdim. Series S’te 60 çalışacağı açıklanmış daha önce. Resmi bir açıklama mıdır, sahte midir bilmiyorum. 3 gün sonra göreceğiz.

• braveyours kullanıcısına yanıt
    Bende Red Wizard'ın The Redflix TOTAL Build'ini tavsiye ediyorum:
    https://redwizard.xyz/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Çok zor ihtimal ama xbox üzerinde IR alıcı var, tv kumanda ile denk geliyor olabilir. Series x sync düğmesi sanırım :) Ama baş şüpheli HDMI cihaz kontrolüdür.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsgamesradar
    This Xbox Series X button is also a hidden IR receiver for old remotes
    https://www.gamesradar.com/this-xbox-series-x-button-is-also-a-hidden-ir-receiver-for-old-remotes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 3 Aralık 2024; 15:30:32 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

You have to go to sources, universal remote and delete your console from that list.

For Samsung

Home button on remote

Go to Source

Go to Universal Remote

Delete Xbox

• PS5'imi sattıktan bir ay sonra aranıza katıldım ben de. Önce Series S alıp iade ettim ve X aldım. Ömrüm 11 yıldır GTA 6 bekleyerek geçiyor ve açıkçası GTA 6 için PS5 tarafında insanları Pro'ya zorlayacaklar diye düşünüyorum. Ekstra olarak PSN fiyatları çok yüksek, güç yetmiyor.

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin. Bende her ikisi de var. Pro çıktıktan sonra FAT PS5’ten soğudum. Gamepass’den dolayı bu aralar baya Series X’te takılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 4 Aralık 2024; 0:28:17 >

Hoş bulduk hocam. Fat kasa kullanıyordum ben de, çok büyük ve yer kaplıyordu.

• 
Sayfa: önceki 40074008400940104011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.