< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4009. sayfa)

-
-
Kodi için Jacktook eklentisi var. Torrest eklentisi ile kullanınca sorunsuz çalışıyor. Torrentio'dan veri çektiği için stremio'nun aynısı oluyor.
Edit: Torres şart değil, alternatifleri var. Sanırım Xbox'da torres çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Aralık 2024; 23:9:13 > -
İndiana Jones’in Series S’te 60fps olma olasılığı nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Grafikler güzel duruyor.
-
İnternet sağlayıcı ve modemi değiştirince kıymetini anladım.. ah be Xbox.. neyse kablo çekmeyi deneyeceğim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava çıkışı alev gibi oluyor ve sonunda oyundan atıyor özellikle fs2020 de. Attığında girince konsol.cok isindi uyarisi geldi en son. 4k dan 2 k ya düşürdüm çözünürlüğü hala ayni malese
Fs2024 fs 2020 ikisid3 kasiyor hocam. Soğutucu aldım, bakalim ne olacak. Dıştan süpürge ile temizledim ama içini acip fani temizlemedim garanti sorun olmasin diye. Bu arada fs harici fc25 oynuyorum onda kasma yok ,baska oyundada hissetmedim pek ama öyle grafikli oyunda pek yok harici
fs sorunlu bir oyun kasıyor dediğiniz 30 fps olduğu işin olmasın çünkü bu cihaz soğutucu istemiyor gereksiz olmuş almanız
Kodi de film movie ve tv show için Scrubs V2 eklnetisini tavsiye ederim, çalışıyor.
www.wirelesshack.org
How To Install Scrubs V2 Kodi Addon – WirelesSHackhttps://www.wirelesshack.org/how-to-install-scrubs-kodi-addon.html?utm_campaign -
Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Birkaç site gezdim. Series S’te 60 çalışacağı açıklanmış daha önce. Resmi bir açıklama mıdır, sahte midir bilmiyorum. 3 gün sonra göreceğiz.
Bende Red Wizard'ın The Redflix TOTAL Build'ini tavsiye ediyorum:
https://redwizard.xyz/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok zor ihtimal ama xbox üzerinde IR alıcı var, tv kumanda ile denk geliyor olabilir. Series x sync düğmesi sanırım :) Ama baş şüpheli HDMI cihaz kontrolüdür.
gamesradar
This Xbox Series X button is also a hidden IR receiver for old remoteshttps://www.gamesradar.com/this-xbox-series-x-button-is-also-a-hidden-ir-receiver-for-old-remotes/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 3 Aralık 2024; 15:30:32 > -
You have to go to sources, universal remote and delete your console from that list.
For Samsung
Home button on remote
Go to Source
Go to Universal Remote
Delete Xbox
-
PS5'imi sattıktan bir ay sonra aranıza katıldım ben de. Önce Series S alıp iade ettim ve X aldım. Ömrüm 11 yıldır GTA 6 bekleyerek geçiyor ve açıkçası GTA 6 için PS5 tarafında insanları Pro'ya zorlayacaklar diye düşünüyorum. Ekstra olarak PSN fiyatları çok yüksek, güç yetmiyor.
-
Hoşgeldin. Bende her ikisi de var. Pro çıktıktan sonra FAT PS5’ten soğudum. Gamepass’den dolayı bu aralar baya Series X’te takılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 4 Aralık 2024; 0:28:17 >
Hoş bulduk hocam. Fat kasa kullanıyordum ben de, çok büyük ve yer kaplıyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X