Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4011. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.497
Cevap
833
Favori
4.250.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 40094010401140124013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında bu oyunun pazarlamasını iyi yaptılar diğer oyunlara göre.İki kere basını toplayıp sunum yaptılar.Youtube ön inceleme videosu dolu.Şu an Avrupa şehirlrinde zeplin uçuyor.Ama Sony exc oyun pazarlama bütçesi daha fazla elbette.

Oyun Series S'te 60 fps çalışacakmış.Tabi sabit 60 kalabilir mi göreceğiz.Ama tps modu yok.Sadece atlarken , tırmanırken vs tps moda otomatik geçiyor oyun.

• Microsoft Rewards kullanıyor musunuz arkadaşlar? Sanki burada bi ara bölge değiştirince daha iyi puan toplanıyor gibi yorumlar görmüştüm. Var mı öyle bi şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Fps modu da güzel görünüyor izlediğim videolardan. Bakalım biz deneyimleyince nasıl olacak. Valla hocam ben youtubede doğru düzgün bi şey göremedim, bi sürü sayfa takip ediyorum kimse video mideo hazırlamamış. Kendim özel aratınca gameplay videoları gördüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Oyun gündemini takip eden herkes biliyor oyunu. Showcase tanıtımında tanıttılar, sonrasında da birkaç defa tanıtımı oldu. Elinde birçok oyun var sony gibi yılda 1-2 oyun çıkarmıyor.

Xboxı beğenmeyecek birşey yok, neyini beğenmiyorsunuz? Türk oyuncular için bir nimet. Oyun fiyatları desen ucuz, gamepass 300 tl ve her ay 1-2 tane yeni 3a oyun ekliyorlar. Sizi memnun etmeleri için ne yapmaları lazım mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

acısı olan gelip buraya sızlanıyor

• blackprague kullanıcısına yanıt

Yabancı büyük kanalların çoğu yaptı içerik aslında , denk gelmemiştir.Valla bugün oyunun ilk 3 saati düştü youtube'a.İndy'i çok güzel modellemişler.Npc yüzlerini , animasyonlarını baya sağlam buldum ilk sahnelerde.En önemlisi filmlerin havasını çok iyi yakalamışlar.Çocukluğuma döndüm bir anda.

Tabi full aksiyon sevenleri açmaz bu oyun orası ayrı.Daha çok Riddick , Dishonored karması gibi biraz.Bir de yeni nesil hiç bilmiyor Indy'i , o da dezavantaj.

• Oyunda Türkçe dil var mıydı?

• wither kullanıcısına yanıt
    Bulmaca kısmı ve hoplama zıplama kısmı beni daha çok heyecanlandırıyor zaten. Hele bir de stealth ağırlıklıysa fena olur.

• The Thing Remastered 85 TL, çok iyi fiyat. Ps’te 1049 tl, stem’de 9,99$.

• Şurada kapıdan girerkenki omuz animasyonunda bir hata var, komik görünüyor :) Gözüme takılınca paylaşmak istedim

https://www.youtube.com/watch?t=4425&v=d1pC-VqHGMM&feature=youtu.be

Oyun oldukça güzel görünüyor. Umarım oynaması da keyifli olur. Heyecanla bekliyorum.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Malesef

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Arkadaşlar günlerdir süren fiyat araştırmasından vs sonra eski bir psci olarak mecburen fiyat olarak xbox alacağım gibi görünüyor.

oynayacağım 2 oyun var şimdilik, BO6 ve RDR2 bunları gamepass ücretsiz veriyor mu yoksa ayrıca almak mı gerekiyor?

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Bo6 gamepasste mevcut fakat Rdr2 yok.

• samtiger kullanıcısına yanıt

bu gamepassteki ultimate ile diğerlerinin farkı ne tam olarak hocam?

Bende yaklaşık 4 senedir xbox 1 senedir de ps var. Ps tarafında storede oyunlara ekmek banıyorum Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  xboxta oyunlara sahip olmak için servet ödemek gerekmiyor, ps'i sadece bedava warzone oynamak için kullanıyorum warzone oynamak için psn plus satın almanız da gerekmiyor bu yönüyle on numara cihaz

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bilmem ne istasyonu da kötü oyuncuk demiyorum da, astro zortla övünüyor ama bir oyun'cuk' işte.Yılların mavi kullanıcısıyım yalnız artık yeşile geçmenin zamanı geldi ve en mantıklısı da bu. Herkesi Xbox'a geçmeye davet ediyorum. Umarım Pro'ya güçlü bir cevap olarak yeni konsolu da tanıtır Microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Aralık 2024; 16:41:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye ederim. Sağlam bir kütüphane kurdum çocukluğumda oynadığım oyunlardan güncel oyunlara kadar her şeyi tek konsolda oynayabiliyorum müthiş rahatlık.

ultimate cloud ve pc game pass içerir day one oyun oynarsın

standart pakette day one, cloud ve pc yok sadece konsol ve kısıtlı kütüphane

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi anlamda Xbox Series X alasım var hocam, Pro'mu alsam diyordum da geteksiz gelmeye başladı. Gamepass'e geçen ay Stalker 2, bu ay Indiana Jones the Great Circle ve daha gelecek bir sürü Microsoft'a bağlı oyun. State of Decay 3'ü de heyecanla bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40094010401140124013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.