Hocam linkteki gibi stüdyo kulaklıklar telefon veya konsola bağlandığında gerçek performansının altında çalıştığı söyleniyor, bu konuda bilginiz var mı? Bu tür kulaklıkların bazılarında sanırım hem kablolu hem kablosuz kullanma imkanı da var. Behringer ve Marshall markalar var beğendiğim onlar nasıl sizce? Sizin tavsiyelerinizi okumuştum koss porta pro hoşuma gitti yurtdışından getittirmeyi düşünüyorum. Birde sporta pro var sanırım tasarım haricinde benzer kulaklıklar değil mi? Yurt içinde 2k civarına bulunabiliyor. Onu önerir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4008. sayfa)

-
-
Dediğinizde genel olarak haklısınız. Fakat spesifik olarak önerdiğim modellerin hepsi 32-60 ohm arası olduğundan telefon, kontrolcü gibi çok güçlü olmayan kaynaklar tarafından beslenebilecek modeller. SHP9500 32 ohm, DT770'in 32 ohm versiyonunun linkini attım mı emin değilim ama onu önermiştim, Koss'un Sporta Pro, Porta Pro, KSC75 ve KPH30i modelleri 60 ohm hep. Koss'lar baştan Walkman'lar ile kullanılmak üzere üretilmiş cihazlar zaten. Kendim de KSC75, Porta Pro'ya çok benzer olan modeli bu tür cihazlarla kullanıyorum aktif olarak.
Koss'un 60 ohm modelleri hemen hemen aynı. Bazıları normal, bazıları titanyum kaplama, bazılarının kulaklık pedleri daha kalın vs. diye minimal farklara sahipler. Modeller arası ufak farklar var, bu modeller de genellikle sahipleri tarafından çok modifiye/EQ edildiği için stok kullanan kullanıcı sayısı az. Bu yüzden KPH30i, KPH40, KSC75, Sporta Pro, Porta Pro vs. ne bulduysanız benzer performans gösterecektir. KPH30i ve Sporta Pro daha çok stokta bulunuyor ülkemizde. Porta Pro biraz pahalıya bulunuyor, KSC75 de hiçbir şekilde bulunamıyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben kulaklık olarak hyperx cloud stinger core wireless almıştım malzeme kalitesi biraz fazla plastik ama ses kalitesi çok temiz ve güzel. Tavsiye ederim.
trendyol.com
HyperX Cloudx Stinger Core Kablosuz Oyun Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/HyperX/Cloudx-Stinger-Core-Kablosuz-Oyun-Kulakligi-p-474969829?boutiqueId=61&merchantId=830540&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_medium=product_free&adjust_creative=474969829&utm_term=85607079&link_contentid=474969829&adjust_campaign=product_free_20241225_TR&utm_source=share&link_userID=85607079&adjust_adgroup=85607079&utm_campaign=474969829
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam.
-
Ben gamepass falan almadım, sadece kod veriyordu. Genelde yazardı arkadaşlar böle olunca ama. Kimseye olmadı heralde. Yada kampanya bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kampanya bu ayın sonunda bitiyor. Eğer kampanyaya dahil olmadığınızı belirten bir mesaj aldıysanız kampanyaya dahil olmak için mesaj gönderdikten sonra kod almak için mesaj gönderin. Sadece fikrimi söylüyorum ben bu yolla halletmedim. Sene başında benzer bir olay başıma gelmişti ama ben Discort Gameon temsilcisiyle hallettim.
-
Series X wifi 6 var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. Sadece ac
-
Kodi eklentisi tavsiye edecek var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seyirtürk var hocam tavsiye ederim. Yalnız ben Stremio varken Kodinin yüzüne pek bakmıyorum artık. İmkan varsa Stremio tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 2 Aralık 2024; 17:7:23 >
Hocam kurdum ama günlük dosyasını kontrol edin gibi bir hata çıkıyor. Youtube kanallarından başka birşey açılmıyor. Stremio eklentisi mi var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 2 Aralık 2024; 17:7:59 >
Konu hakkında Seyirtürk forumda böyle bir başlık var hocam.
yılın oyununa az kaldı
Lucasfilmyoutube
Official Launch Trailer: Indiana Jones and the Great Circlehttps://www.youtube.com/watch?si=mu2IrqTBiiIsmO3i&v=TQOJCrQq6hs&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Series x de ısınma sorunu yaşayan varmı ? Sürekli sıcak cihaz. Aynı yerde üst rafta ps5 var o hep soğukken x hep sıcak ve fs 2020 de kasma yapıyor. fs2024 de zaten kasılmadan 2 dk geçmiyor. Soğutucu falanmı almak gerek yoksa fanında mı bir sorun vardır?
-
Isındığını nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama benim cihazda ses, performans kaybı falan yok.
Sağ olun teşekkür ederim oynayamadım zaten
cihaz arkadan soğuk hava çekip üstten sıcak havayı üflüyor, sıcak olması sağlıklı bir durum
fs 2024 kasması normal değil, başka oyunlarda durum nasıl?
-
Stremio pencere modunda çalışıyor diye görmüştüm ama sağlıklı değilmiş hocam. Kodi için o başlıkta çözümü vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X