Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4007. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Beckonn
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
82.842
Cevap
833
Favori
4.192.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40054006400740084009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deneyin hocam sonuçta ses çıkışı en son televizyonda oluyor. Televizyonun kendi ayarlarında bluetooth varsa çalışabilir. Mesela benim samsung televizyonum var bluetooth kulaklıkla digitürkteki sesi ondan alabiliyorum. Teknik olarak mümkün bütün ses işini televizyonun kendi yazılımı hallediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsamaa -- 1 Aralık 2024; 8:54:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    100gb den az oyun çıkmıyor artık. Series S e cod ve stalker yüklesen buna yer kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2 kutusu ile Xbox Series X'e M2 bağlamayı deneyen oldu mu? X|S Oyunları oynatıyor mu yoksa One ve 360 oyunlarını oynatıp, X|S oyunları sadece depolama olarak mı tutuyor?

• mevlutucar kullanıcısına yanıt

Sadece depolama.

• frkmngr9153 kullanıcısına yanıt

Hiç bir oyunu ön yükleme yapmayın. Nasıl olsa çıkış günü yüklü bir güncelleme ve takip eden bir kaç gün içinde 2. büyük bir güncelleme alıyor. Şimdiye kadar hiç bir oyunda sekmedi. Nasıl olsa güncelleriz diye öylece çıkartıyorlar. Forza Horizon ve Motorsports da bile oldu.

• frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    stalker 2'yi bir an önce bitirip indiana jones'a devam etmek lazım

• KSA versiyon series x kullanan var mı ?

• Dark souls remastered de hızlı koşmayı hangi tuşla yapıyoruz? Bilgisi olan var mı?

• fbyram kullanıcısına yanıt
    B’ye basılı tutunca oluyordu diye hatırlıyorum hocam

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Stalker 2'yi erken indirme yapanlara üç defa baştan indirttiler. Yine de kota sorunu olmayanlar için çıkış tarihinde oyunu hemen oynayabilmek adına erken indirme şart olabiliyor. Özellikle de birkaç saat öncesinden konsolun başına geçip indirmeyi başlatma imkanı yoksa.

• Arkadaşlar, TTNET Playstore 100 tl hediyesini alabilen var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertsamaa kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam doğru hatırlamışsınız.Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Mall etkinliği için microsoft tır çekmiş avm nin önüne Xbox series x galaxy edition 2TB standda.. Dubai de bile olmamıştı tır getirme.. prens el yükseltiyor..

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Hocam ayrıntılı cevap için teşekkürler. Ben online rekabetçi oyunlar %95 oynamıyorum. Spor oyunları ve hikayeli oyunları seviyorum. Hani nova pro wireless 7-8 olsa düşünmeyebilirim. Ama pahallı geliyorm o yüzden alternatif veya ona denk diğer markalardan uygun fiyatlı ne var düşünüyorum.

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Pro wireless'a hiç gerek yok sizin için gereksiz masraf. Bence bluetooth değil de 2.4ghz destekli bir kulaklık alın almışken. Kısacası 7x ya da dengi alın geçin :) Hayırlı olsun

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Bir de aklıma gelmişken şunu sorayım. Gamepadden Senhheiser kablolu kulakligimi takarak kullanıyorum. Buna göre ne artışı olur? Bu konulara çok hakim değilim de.

• HopeS kullanıcısına yanıt

Gamepass aldığım için bana vermedi sadece 1 kampanyadan yararlanılabiliyormuş

• Arkadaslar xbox store'da game of the year indirimleri oluyor mu? Elden ring dlc'sini almayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bilemiyorum, modeline markasına göre değişir herhalde. Pro wireless için sorularınız varsa özelden yanıtlayabilirim, Xbox konusunu işgal etmeyeyim daha fazla :)

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamswww.hepsiburada.com
    Philips SHP-9500 HİFİ Profesyonel Stüdyo Kulaklık Fiyatı
    https://app.hb.biz/Q5iU25Vei2QT

O fiyatlarda oyuncu ürünü almaya gerek yok hocam. Kablosuz alacaksanız ancak oyuncu kulaklıklarına zorunlu bırakılıyorsunuz. Razer/Steelseries tüm ürünlerini toplarsanız linkteki ürünün sesini veremez. Ki benim görüşüm de bu tür bir para vermemeniz. Koss'un bu fiyatlardaki ürünleri Steelseries, Razer, Logitech gibi ürünlerden daha iyi ses verecektir.

Onun dışında kablosuzun iki avantajı var. Gamepad'a kabloyla bağladığınız zaman gamepad'ın şarjı daha az sürer, pil değişimi/şarj sıklığını arttırır. Kablosuz ile kulaklık koldan güç çekmiyor olacak. İkinci avantaj da hareket kolaylığı.

• 
Sayfa: önceki 40054006400740084009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.