saf kalite |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3995. sayfa)

-
-
Konsolla çok vakit geçiriyorsanız değer. Diğer türlü günde 1 saat için değmez hocam.
-
Bg3 oynamayı düşünüyordum ayrıca ps ve deck sahibiyim. Hand held gitmez ve ps store ‘da iki katı fiyat var. İndirim dönemi fiyatları düşüyor mu xbox da?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BO6 Campaign yok hocam.
Bunun cevabını duydun mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var hocam, oynuyorum ben.
Attığım görselde de mevcut zaten.
Reddit'de benzer durumu yaşayan olmuş, komple herşeyi kaldırıp kurunca düzenlen olmuş hocam, bir deneyin isterseniz.
İndirmeyi de sadece cod başlığı görünen bölümden yapın.
Tek artısı arka tarafında iki tane back button bulunması. Onun dışında hiçbir artısını hissetmezsiniz. Profesyonel fps oyuncularının çoğunda yok, default controller oynuyorlar.
-
-
Hmm, teşekkürler .Tetik tuşlarının en kısa kademeye gitirince fps oyunlarında baya avantajlı olduğu yazılmış bazı yerlerde.
Bu diye kastettiğin 2TB modelse Türkiye'de yok diye biliyorum. Eğer konsoldan anlamayıp sadece genel bu konsoldan bahsediyorsanız Series X diye geçiyor, 1TB modeller.
-
Bu kişiye bağlı bir soru. Gerçekten ek pedallara (core modelinde çıkmıyor, 3. parti versiyonlarını satın alabilirsiniz) ihtiyacım var mı? 40 saatin üzerinde giden bataryası gerekli mi? ayarlanabilir tetik tuşları ve analog kontrolcüler işime yarar mı? Bu sorulara verdiğin cevaplara göre ihtiyacın var mı sen karar ver.
Diğer taraftan yeni bir standart kontrolcü ortalama 3.000 lira, 4.000 liraya Elite 2 Core alabiliyorsan ve ihtiyacın varsa al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 18 Kasım 2024; 13:18:49 > -
hocam bunlara aldanmayın, eğer default controller ile zaten iyi değilseniz bu elite controller size harikalar yaratmayacak.
Bu controller işi tamamen alışkanlık meselesidir. Gerçekten çok farkı olsaydı dediğim gibi profesyonel oyuncuların hepsinde mutlaka olurdu. Bir diğer muhabbet ise ''kontrolfreek'' herkes öyle yorumlar atıyor ki sanki otomatik aim sağlıyor. Bu da aynı şekilde alışkanlık meselesi. Analogu yüksellttiği için ilk kullandığında bu ne be dersin. Çok hassasiyeti arttırır. Alıştıktan sonra da çıkarınca düz analog çok ağır gelir. Böyle nasıl oynuyor muşum dersin. Fakat kontrolfreeksize alıştıktan sonra diğeri tekrar çok kötü gelir. Yıllardır hem kontrolfreek hem default ile oynadım. Yani özetle bunların hepsi tamamen alışma meselesi. El kasların kontroller için zayıfsa bunların sana hiçbir artısı yok.
-
Yok hocam takmadı kimse beni
Deneyeceğim, teşekkürler.
Anlıyorum kardeşim Xbox series x 2 TB modeli klanı sordum sarı sitede buldum ama çok fazla fiyat çekti. Başka alternatif varmı onu sordum
Dördü de birbirinden kaliteli oyunu pas geçti şaklaban oluşumu tga
bu arada ac syndicate 60 fps güncellemesi alıyor yarın ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 18 Kasım 2024; 20:58:30 >
-
Stalker 2 dosya boyutu 145 gb olduğu için son güne kalmasın diye gece indirdim.Normalde artık erken indirmiyorum pek oyunları.Az önce konsolu açınca 139 gb güncelleme gelmiş onu indiriyor şimdi.
Arkadaş 139 gb güncellemeye bugün mü karar verdiniz.Belli ki bu güncelemenin geleceği kaç hafta öncesinden belli.O zaman neden oyunu ön indirmeye açıyorsun da millete 145 gb boş yere indirtiyorsun.Son hafta oyun motorunu mu değiştirdiniz , 139 gb güncelleme nedir.
-
Aynı şeyi yazmaya girdim vallahi,önceden indiren arkadaşlar konsolu açıp güncellemeyi yapsın,tam oyunun çıktığı gün konsolu açarsanız moraliniz bozulur valla 139 GB nedir,büyük ihtimal başka bişey bu çünkü benim konsolda 80 gb boş yer var 139 gb alma imkanı yok konsolun 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X