< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3997. sayfa)

-
-
PC de ön yükleme kasıtlı olarak yok. Oyunda denuvo koruması olmadığı için ön yükleme olsa hem kırılacaktı muhtemelen hemde hikayesi tamamen sızdırılacaktı. Yapımcı bu yüzden pc ye ön yükleme koymamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 19 Kasım 2024; 20:1:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. İyi forumlarquote:
Orijinalden alıntı: Shamster
PC de ön yükleme kasıtlı olarak yok. Oyunda denuvo koruması olmadığı için ön yükleme olsa hem kırılacaktı muhtemelen hemde hikayesi tamamen sızdırılacaktı. Yapımcı bu yüzden pc ye ön yükleme koymamış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fuzion Xbox Testingyoutube
Microsoft Flight Simulator 2024 - Xbox Series X Gameplay + FPS Testhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=t66U83syODA
Hanımlar beyler, hoş geldiniz.
Kalkışa hazırlanırken lütfen kontrolcülerinizin veya klavyelerinizin hazır olduğundan, atıştırmalıklarınızın elinizin altında ve koltuklarınızın oyun pozisyonunda olduğundan emin olun.
Microsoft Flight Simulator 2024'ün artık kalkış için hazır ve oynanabilir olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz!
Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve gökyüzünün keyfini çıkarın. İyi uçuşlar
-
n iki gün arayla exc çıktığını xbox sayesinde görüyorum
-
take off u adam gibi anlatan kaynak olsada oynasak yoksa çarpışan oto gibi kaldırıp gidiyoruz :)
-
stalker 2 bekleyenler 37 GB güncelleme gelmiş yine,akşam konsolu açınca tadınız kaçmasın şimdide açıp yapın arkadaşlar :)
İyi ki uyku modunda bıraktım inmiş olur
Bende şimdi öyle yaptım hocam,akşam sürpriz yaşamayalım
Flight sim 2024 Çıkış yaptı
Stalker 2 çıkış yapıyor bugün.
Indiana jones yolda.
Awoved yolda.
Sniper elite day 1 gamepass
Atomfall day 1 gamepass
Oyuna doyacağız.
arkadaşlar stalker series x te 60 fps mi verecek? bilginiz var mı
-
Series x için 60 diye açıklandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 20 Kasım 2024; 12:31:36 > -
Çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Assassin’s creed syndicate’a da 4k 60fps güncellemesi çıkmış çok akıcı ve iyi gözüküyor.
Arkadaşlar Elite 2 kontrolcüyü Microsoft Türkiye garantili olarak nereden alabiliriz? Core versiyonu istemiyorum onu Media Markt’ta gördüm.
Gamepass’e blackfriday de indirim gelir mi sizce?
xclouda 50 oyun eklendi devamı gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hastaneden çıkmışım mesaimi bitirmişim, akşam yemeğimi yedim, markete koşarak bira aldım geldim. 140gblık Stalker oyunu nasıl olsa bütün gün inmiştir diye konsolu açtım 138gb oyun güncellemesi...
hay sizin ya, tüm tadım kaçtı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X