< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3996. sayfa)

-
-
147 gb üzerine birde 16 küsür gb daha güncelleme gelmişti. Şimdi de 138.90 gb gelmiş. Toplamda 300 gb dan fazla indirmiş olacağız. Daha yarın ve çarşamba var. Çıkış yapana kadar 500 gb indirtecekler herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel bir kaplama çıkmış. Karanlıkta parlıyor. Xbox renk teması ile de çok uyumlu görünüyor.
https://dbrand.com/shop/limited-edition/circuit-board?
-
Assassin's creed syndicate daha bugün 4K ve 60 fps update aldı, neden özellikle syndicate için yaptılar bilemiyorum ama oyunun fiyatı şuan 42 tl. İlk aklıma gelen buydu.
www.ubisoft.com
Assassin's Creed Syndicate - Play Now at 60 FPS on Xbox Series X|S, PS5 and PS5 Prohttps://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/news/5wlBeqYoDHhzrh61xMNj7R/assassins-creed-syndicate-play-now-at-60-fps-on-xbox-series-xs-ps5-and-ps5-pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 18 Kasım 2024; 22:4:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Atomic Heart oyununda da benzer durum olmuştu.Muhtemelen update yaparken tüm dosyaları baştan indiriyor.Ufak stüdyo olduğu için bu yazılım sorununu çözememelerini anlarız zaten.Ama o zaman ön indirmeye patch'li haliyle aç işte.Dünyada hala 3-5 mb ile indirme yapan tonla oyuncu var.
-
Wolfenstein serisi, metro serisi, bioshock serisi, batman arkham knight, need for speed serisi, red dead redemption serisi,egta serisi, ea nın birçok oyunu, sekiro ve dark souls serisi gibi nispeten eski oyunlar elinizde yoksa kaçırmayın. Alan wake 2 ve Starfield gibi oyunlarda fiyat artmadığı için bakılabilir. Spor oyunlarından golf ve beyzbol oyunlarında iyi fiyatlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de başka bir şey bende 39 gb boş var ama indiriyor. Oyunun toplam boyutu 139 gb olacak galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam AC oyunlarıyla aram yok.
Teşekkür ederim.
Xbox store indirimlerine ekleme olmuş
series x'ten black ops 6 multiplayer maç bulmaya başlayınca oyun ekranı takılı kalıyor, evdeki cihazlardaki tüm internet bağlantısı kesiliyor, modem tplink. çok ilginç...ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. çözümü bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
-
Konsola sabit ip atayabilirsin, series x dmz ayarı diye aratırsan bir video vardı onunla yapabilirsin.
-
Bende pc de ana ekranda kalıyor şimdi, böyle birşey yoktu. Genel bir sorun var gibi
Böyle bir yorum yazmadan önce Xbox sayfasından kontrol etmenizde fayda var.
Bırakın geneli, herhangi bir sorun yok. Oyun özelinde bir sorun var ise yakında paylaşım yaparlar. Geçici bir durum ise kısa sürede düzelir.
Edit: PC'de deneme yaptım. Herhangi bir sorun yok. 60ms civarında sunucuda oynayabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 19 Kasım 2024; 10:58:50 > -
Bende de düzeldi, 10-15 dk boyunca siyah yükleme ekranında kaldı, günün mesajı kısmında. Bağlantılar ile alakalı olabilir
-
XBox Store un düşük kur uygulaması nedeniyle ederinin çok altında fiyata satılan gerçekten kaliteli ve oynamaya değer oyunlardan bir buket yaptım size.
Arşivci iseniz düşünmeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Ben bile Steam de 1000+ oyunum olmasına rağmen özellikle eski oyunları tekrardan alıyorum XBox Store dan.
Zira PC de çalıştırmak için 40 takla attığım, grafikleri düzelteceğim diye köşe bucak mod aradığım, sonra modların uyum sorunları dolayısı ile yine çalıştıramadığım eski oyunların çoğu burada Backwards Compatibility ile 4k ve süper uyumlulukta çalışıyor.
Klasikler için en uygun kütüphane seçeneği tartışmasız XBox.
Red Dead Redemption, Witcher 2, Fallout 3, KOTOR, KOTOR 2 vb daha adı aklıma gelmeyen sayısız başyapıtı 10 ₺ altına almak ve 4K oynamak bu zamanda gerçek olamayacak kadar güzel.
Üstüne bir de 6k gibi bir fiyata One X alıp full 4k oyun arşivi ve 4k oyun cihazı sahibi olunca ayrı tatlı geliyor.
Bir DH ölücüsü olarak görevimi yaptığımı düşünüyorum ve halkımla paylaşıyorum :)
Uzun lafın kısası bunlar güzel oyunlar, alın dursun.
Bu fiyatlar PS Store tarafında x10 seviyesinde.
Burada da eninde sonunda güncellenir gibi geliyor.
Bknz. STEAM
-
-
Bu kedi oyunu standart gamepass e geliyor olmasi ultimate e gelmiyor olmasi anlamina mi geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
standart kullanıcılara geliyor ultimate kullananlara zaten var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X