Microsoft Xbox Series X Oyun Konsolu Siyah (Microsoft Türkiye Garantili) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08K3F3VQG/ref=ox_sc_saved_image_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=127.974 büyük bir indirim değil ama genede paylaşayım. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3989. sayfa)

-
-
Sanırım toz temizliği yapma zamanım geldi. Kaç yıldır içini açıp da temizlemedim. Son günlerde çok fazla fan açmaya başladı ve gürültülü de çalışıyor. Elimle sıcaklığını kontrol ettiğimde de normalden daha fazla ısı hissediyorum. Videolarda izlediğim kadarıyla düzgün bir temizlik için de aletin her şeyini sökmek gerekiyor. Cesaret edemedim doğrusu.
Arka kapağı ve üst fanı söküp hava üflemeyi içine bassam ortalık toz duman olsa ne derece temizlenir acaba :)
-
Bu kadar para vermek saçma geliyor bana. İthalatcı garantili cihaz hem daha ucuz hem de 1 yıl microsoft garantili + 1 yıl ithalatcı garantili
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Crash ile birlikte Gamepasse gelmesini beklediğim iki oyun da sonunda geldi ya.
- parti ip'miz geldi sonunda
Fuzion Xbox Testingyoutube
Spyro Reignited Trilogy Xbox Series S Gameplay FPS Test Resolution Ready to experience Spyro Reignited Trilogy on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for Spyro Reignited Trilogy fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action! #spyroreignitedtrilogy #xboxseriess #fpstesthttps://www.youtube.com/watch?si=WmU8wx-jPR45upDY&v=pP_kUnI3auU&feature=youtu.be -
Hocam alttan ve arkadan fön makinesiyle hava basınca odayı bayağı bir toz kaplıyor dikkatli olun. İçini açıp temizlemek gibi olmaz ama basınçlı hava ile itme ve süpürge ile çekme yöntemiyle bence belli bir oranda iyileşme sağlayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10. Nesil ne zaman çıkıyor peki
-
Min 2 yıl diyorum.
-
2026'dan önce olmaz
Hocam peki Series X almayı düşünüyorum bu ara ps5 var elimde birde ondan olsun istiyorum. Çok farklı fiyatlar var piyasada vatanda 33 Teknosa 35 Media 39
Sarı sitede 20bin civarı yurtdışı. Sarı siteden almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz var mıdır
Yurtdışı cihazı almakta pek sakınca olmaz. 10-15k fiyat farkı az değil. Kapalı kutu garantili isterseniz Avrupa cihazlarına 22-25k arası , Japon cihazları kapalı kutu garantisiz 20-22k civarlarında alınabiliyor. Temiz garantisi TR garantili cihazda (17k'dan başlıyor) alınabilir. Sonuçta sorun olsa garantiye gönderirsiniz.
-
Bir balkon macerası bekliyor beni o zaman :)
-
Amazon'dan 1TB modeli 28bin TL'ye almış bulunuyorum an itibariyle hocam teşekkürler.
-
Sökmeden sadece hava tutup temizlicekseniz üstteki fanın bi tornavida yardımıyla dönmesini engelleyin. Hava tutunca çok hızlı dönebiliyorlar.
Ben oto yıkama da müsaitlik varsa orda hava tutuyorum çok basınç vermeden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni mi çıktı bu oyun ilk defa gördüm.
El konsolunu ben kesin alırım hocam. Rog ally x kıvamında bir şeyler gelse süper olur.
Hayırlı olsun hocam. İyi eğlenceler.quote:
Orijinalden alıntı: Throwaway1968Amazon'dan 1TB modeli 28bin TL'ye almış bulunuyorum an itibariyle hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X