< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3990. sayfa)

-
-
Bende Nintendo switch oled var. Bu işin piri Nintendo onun eline hiçkimse su dökemez. Bakalım asıl piyasaya yön veren marka o. MS acele etmeyip, Nintendo switch 2 bekliyor olabilir. Ona göre kendi el konsolunda son upgradeleri yapar belki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nintendo çok ayrı kulvar hocam. Switch 2 ile harikalar yaratacaklardır zaten. Valve deck ile dınanım çıkarma girişimlerinde başarıyı nihayete eriştirdi. Diğer asus türevi düz donanım cihazları. Bir ekosisteme entegre dınanım apayrı bir şey. Ondan sony ve microsoft’ta akıl varsa ekosistemlerine entegre bir hand held yapmalılar.
İyi günlerde kullanin. Bende almayı düşündüm ama Kasım 29da daha da düşer mi acaba diye bekleyeceğim sanırım
-
Nasıl one nesli oyunlarını series neslinde bam diye açıyorsak aynı şekilde tüm gamepass oyunlarını el konsolunda da ha diyince açabilmeliyiz.
Ha bir de görüntü çamur olacaksa bile o el konsolunu ekrana bağlayıp oynayabilmeliyiz de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Take Two, GTA 6’nın Series S üzerinde göstereceği performans konusunda endişeli değil.
ıgn türkiye
GTA 6 Xbox Series S sürümü nasıl çalışacak? Take-Two CEO'su "endişelenmeyin" diyor!https://tr.ign.com/grand-theft-auto-vi/126212/news/gta-6-xbox-series-s-surumu-nasil-calisacak-take-two-ceosu-endiselenmeyin-diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Death stranding'e xbox ile birlikte 3. sefer filan başlayışım. PC ve PS de oynamıştım önceden. Ucuz olunca alayım dedim, yok oyun bir türlü sarmıyor. Bu sefer stalker gelene kadar bitireyim kafasıyla girmiştim ama benlik değil galiba. 150 GB indirdim stalkeri bekliyorum yapacak bişey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu hangi oyun
-
south of midnight
Güzel mi oyun? Stalker2 çıkana kadar bakalım mı
-
Seneye çıkacak.
Şöyle donanım zengini ve Xbox ekosistemine entegre bir el konsolu benimde hayalim. Belli bir yaştan sonra ekrana oturup oyun oynamak bile lüks oluyor. Yıllardır PS kullanıcısı biri olarak bu nesilde XS aldım ve cihaza o kadar ısındım ki. Umarım ülkemizden çekilmezler hiç bir zaman. Dedikoduları duyduğumda üzüldüm açıkçası.
-
Series S gücünde bir el konsolu gelecek bence birkaç sene içinde. Çekileceklerini sanmıyorum hiç yeni nesil konsol gelecektir yine bence Türkiye'ye. El konsolu da güzel olur ama asıl geleneksel güçlü konsoldan vazgeçipte cloud cihaz işine filan girmezler umarım ileride.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Series S 1080p cihazıdır.
Series X ve Ps5 ise 2k ve 4k cihazıdır. Eğer 4k istiyorsan ve gamepassten devamsa Series X üzmez hocam.
-
Konsol değil böyle ilandan almak üzer mi 😁
Cihaz microsoft garantili yazıyor. Microsoftun sitesinden garantisini kontrol ettirin. Onun haricinde kutusunu kontrol edin, açılmadığı kesinse alınır niye alınmasın aynı cihaz sonuçta. VE MUTLAKA ELDEN ALIŞVERİŞ YAPIN.
-
Microsoft garantili ürünü nasıl bu fiyata verebiliyor ki şüphelendim açıkçası. Ürün sıfır bile olsa garantisi kendisidir bence saticinin
Cihaz üzmez de satan kişi üzebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X