Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3987. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.260.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39853986398739883989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun haklarını aldık diye açıkladılar. İkinci oyun için de tek söz sahibi kendileri.

• mertsamaa kullanıcısına yanıt
    Hem hatalı olabilir hem de indirimli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar enaba sitesinden alınan gamepass ultimate kodlar Türkiye de aktif hala getirilebilir mi acaba ?

• dolland82TR kullanıcısına yanıt
    Türkiye kodu olarak satılıyorsa aktif olur heralde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mertsamaa kullanıcısına yanıt
    Hindistan kodu

• Xbox app cok kotu degilmi ya,ne oyun turu yaziyor ne fiyati yaziyor niye boyle :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

Evet o yüzden XB Deals kullanıyoruz

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Series x almadan önce mağazadan street fighter 6 fiyatına bakmıştım.500 lira gibiydi.aldıktan sonra alayım dedim fiyat uçmuştu.sayenizde bahtsizligimi grafiksel olarak gördüm.
    xbdeals.net
    Street Fighter™ 6 Deluxe Edition Xbox Series X|S — buy online and track price history — XB Deals Türkiye
    https://xbdeals.net/tr-store/game/1083286/street-fighter-6-deluxe-edition

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Xbox app'inde satış olmadığı için fiyat yazılamıyor çünkü platform sahipleri (google, apple) komisyon kesiyor uygulama için satışlardan.

• CuCuK kullanıcısına yanıt
    evet o grafik üzüyor insanı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar, UPS kargo ile yaşadığım olumsuz servis sürecini sizlerle paylaşmak istiyorum. Stick drift nedeniyle garanti kapsamındaki 9.nesil kontrolcü cihazımı onarıma göndermek istedim. Garanti süresi dolmadan gönderelim değişim/onarım hizmeti alalım diye düşünerek süreci başlattım. Stick drift nedeniyle garanti kapsamındaki 3'üncü veya 4'üncü değişimim olduğu için sürece oldukça hakimim.

Ancak bu sefer ürünü UPS şubesine götürüp teslim etmek yerine evime kurye çağırmayı tercih ettim. Bir an Türkiye gibi kanun ve nizam olmayan bir ülkede olduğumu unutum kendimi Avrupa'da, tüketicinin haklarının ve ayrıcalıklarının olduğu farklı bir coğrafyada sandım sanırım.

UPS'te çağrı talebi oluşturmak zaten başlı başına bir sıkıntı. Açtığım talebi reddedip herhangi bir bildirim/güncelleme vermeyen kuryeleri mi anlatayım, yoksa çağrınız alındı diye gelen SMS'teki çağrı takip linkinin çalışmamasına mı yanayım.

Neyse iyi kötü çağrıyı açtık, ertesi gün telefon geldi kargonuzu bugün alacağız diye, tamam dedim, tak 30 saniye sonra kapı çaldı kurye geldi. Kurye dediğime bakmayın, gençten bir çocuk, hatta çocuk işçi. 18 yaş altı olduğu tüysüz suratından anlaşılıyor. Tabi üniforma, tanıtıcı bir kimlik kartı falan hak getire, eşofmanla kapıma geldi kargoyu almak için.

O sıra iş yoğunluğum ve devam eden bir toplantım olduğu için, ve teslim almaya bu kadar hızlı geleceklerini tahmin etmediğim için hazırlıksız yakalandım. Kontrolcüyü kendi paketinde (evet herhangi bir ilave karton kutuya koymadan, mağazadan aldığımız paket içerisinde), üzerinde hiçbir şey yazmadan, sağını solunu bantlayıp verdim. Çocuk pakete baktı, bana baktı, ufaktan bir gülümsedi Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams ve teslim aldı. İrsaliye, takip kodu, bir alındı kağıdı falan vermiyor musunuz dedim, aşağıda arabadaki abisini aradı sordu, sonra yok abi vermiyoruz hiçbir şey dedi ve gitti. Arkadaş gittikten hemen sonra UPS'i aradım durumu anlattım, olağan dışı bir durum yok içiniz rahat olsun dediler, tamam dedim kapattım.

Şimdi buraya kadar zaten faul olan birkaç hareket var, ancak okumaya devam edin.

Ertesi iş günü oldu (3 gün sonra), ne sms geldi ne bir bilgi var. UPS'i aradım kargom nerede diye, sizin açtığınız çağrı evde yok denilerek kapatılmış, siz kime ne zaman nerede kargo teslim ettiniz dediler, durumu anlattım kayıt açtılar.

2 gün daha geçti, herhalde stick drift nedeniyle oyundan keyif alamayıp kargomu çalmaktan vazgeçen koca yürekli çalışanlar barkod oluşturup kargomu işleme almışlar, telefon geldi, kargonuzu bulduk hatta teslim ettik diye. Buraya kadar iyi gidiyoruz.

Microsoft sağ olsun yaptı babalığını, aynı gün işlemi tamamladı yeni ürün verdiler ve UPS'e teslim ettiler. 1 gün sonra, bugün, evime gelen kargonun fotoğraflarını aşağıda sizlerin takdirine sunuyorum. Önce Microsoft, sonra UPS'i aradım, durumu anlattım, tabi herkes topu birbirine atıyor. En son UPS hasar kaydı açalım dedi ama iş nereye varacak merak ediyorum. Bu kutuyu da açmadan bir kenarda bekleteceğim bu süreç sonuçlanana kadar.

Sizlerin bu tür bir deneyimi oldu mu, olduysa yol gösterebilirseniz çok mutlu olurum. Hayırlı forumlar diliyorum. :)

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Yakinda satin alma secenegi gelecek.fiyat bilgiside olacak...

• Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamayın ama sadece son paragrafı okudum. Anladığım kadarıyla sorunlu bir kargo süreci olmuş ama ürün size bir şekilde ulaşmış. Gelen kutunun eziğini dert etmeden gamepad'i kullanmaya başlayın, kutusunu da atın gitsin. Kendinize stres etmeyin boş yere derim :) İyi oyunlar

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Hocam olayı biraz dramatize etmek istedim, biraz da klasik ekşi sözlük rezalet başlığı gibi olsun diye hikayeleştirdim. Özet geçmek gerekirse "kargoma kötü davrandılar Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams " diyebilirim. Kutuyu açma konusunda da biraz bekleyeceğim işin sonu nereye varacak diye. Yorumun için teşekkürler iyi forumlar. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    UPS ismine güvenip tercih ettim bende ama, ankaradan aldığım konsolu istanbulda kaybettiler, 2 gün uğraşıp buldum. Gerçekten büyük pişmanlık bu firma.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Amazon'da uygun olunca alayım dedim steelbook artbook vs olması güzelde oyun çok tırttı galiba oynayan bitiren var mı hiç? Zaten yapımcısı kapandı galiba yazık oldu bu seriyede.

• Merhaba, bazı sorularım var.

1. Eski oyunları çalıştırıyor mu?
    2. Kinect çalışıyor mu?
    3. 4K destekleyen oyunları görebileceğim bir liste var mıdır?
  • EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    Sorduğunuz sorulardan Xbox dünyasında yeni olduğunuz anlaşılıyor, öncelikle HOŞ GELDİNİZ... Sorularınıza kısaca yanıt verelim:

- Güncel yeni nesil Xbox modelleri Series S ve Series X'dir. Series S nispeten düşük donanımla 1080p, Series X ise nispeten güçlü donanımla 4K oyun oynatabilme hedeflenmiştir. One ve "Series S|X için iyileştirilmiş" diye adlandırılan oyunları doğal olarak oynatır. Orijinal Xbox (ilk çıkan Xbox konsoluna denir) ve Xbox 360 oyunlarından geriye uyumluluk listesinde olanları da çalışıtır. Microsoft bu konuya çok önem vermiş pekçok oyunu geriye uyumlu hale getirmiştir. İnternette Xbox uyumluluk listesi diye aratınca oyun listesine ulaşabilirsiniz:
    xbox.com
    Geriye Dönük Uyumlu Xbox Oyunları | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/backward-compatibility

- Series S ve X maalesef kinect desteklemez. Kinect desteği One serisi ile bitti.
    - 4K destekli oyunlara konsol veya web aracılığıyla mağazadan oyun özelliklerini süzerek ulaşabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Kasım 2024; 21:12:8 >

• Sekiro indirime giriyor mu arkadaşlar? En ucuz ne kadar oldu?

• samtiger kullanıcısına yanıt

Ara ara 280 liraya düşüyor. En son temmuzda düştü o fiyata. Belki kasım veya yılbaşı ayağına düşer yine.

• 
Sayfa: önceki 39853986398739883989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.