Oyunun haklarını aldık diye açıkladılar. İkinci oyun için de tek söz sahibi kendileri. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3987. sayfa)

-
-
Hem hatalı olabilir hem de indirimli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar enaba sitesinden alınan gamepass ultimate kodlar Türkiye de aktif hala getirilebilir mi acaba ?
Türkiye kodu olarak satılıyorsa aktif olur heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hindistan kodu
Xbox app cok kotu degilmi ya,ne oyun turu yaziyor ne fiyati yaziyor niye boyle :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o yüzden XB Deals kullanıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Series x almadan önce mağazadan street fighter 6 fiyatına bakmıştım.500 lira gibiydi.aldıktan sonra alayım dedim fiyat uçmuştu.sayenizde bahtsizligimi grafiksel olarak gördüm. xbdeals.net
Street Fighter™ 6 Deluxe Edition Xbox Series X|S — buy online and track price history — XB Deals Türkiyehttps://xbdeals.net/tr-store/game/1083286/street-fighter-6-deluxe-edition
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xbox app'inde satış olmadığı için fiyat yazılamıyor çünkü platform sahipleri (google, apple) komisyon kesiyor uygulama için satışlardan.
-
evet o grafik üzüyor insanı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yakinda satin alma secenegi gelecek.fiyat bilgiside olacak...
Yanlış anlamayın ama sadece son paragrafı okudum. Anladığım kadarıyla sorunlu bir kargo süreci olmuş ama ürün size bir şekilde ulaşmış. Gelen kutunun eziğini dert etmeden gamepad'i kullanmaya başlayın, kutusunu da atın gitsin. Kendinize stres etmeyin boş yere derim :) İyi oyunlar
-
Hocam olayı biraz dramatize etmek istedim, biraz da klasik ekşi sözlük rezalet başlığı gibi olsun diye hikayeleştirdim. Özet geçmek gerekirse "kargoma kötü davrandılar
" diyebilirim. Kutuyu açma konusunda da biraz bekleyeceğim işin sonu nereye varacak diye. Yorumun için teşekkürler iyi forumlar.
-
UPS ismine güvenip tercih ettim bende ama, ankaradan aldığım konsolu istanbulda kaybettiler, 2 gün uğraşıp buldum. Gerçekten büyük pişmanlık bu firma.
-
Merhaba, bazı sorularım var.
- Eski oyunları çalıştırıyor mu?
- Kinect çalışıyor mu?
- 4K destekleyen oyunları görebileceğim bir liste var mıdır?
-
Sorduğunuz sorulardan Xbox dünyasında yeni olduğunuz anlaşılıyor, öncelikle HOŞ GELDİNİZ... Sorularınıza kısaca yanıt verelim:
- Güncel yeni nesil Xbox modelleri Series S ve Series X'dir. Series S nispeten düşük donanımla 1080p, Series X ise nispeten güçlü donanımla 4K oyun oynatabilme hedeflenmiştir. One ve "Series S|X için iyileştirilmiş" diye adlandırılan oyunları doğal olarak oynatır. Orijinal Xbox (ilk çıkan Xbox konsoluna denir) ve Xbox 360 oyunlarından geriye uyumluluk listesinde olanları da çalışıtır. Microsoft bu konuya çok önem vermiş pekçok oyunu geriye uyumlu hale getirmiştir. İnternette Xbox uyumluluk listesi diye aratınca oyun listesine ulaşabilirsiniz:xbox.com
Geriye Dönük Uyumlu Xbox Oyunları | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/backward-compatibility
- Series S ve X maalesef kinect desteklemez. Kinect desteği One serisi ile bitti.
- 4K destekli oyunlara konsol veya web aracılığıyla mağazadan oyun özelliklerini süzerek ulaşabilirsiniz:www.xbox.com
Tüm konsol oyunlarına göz at | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/all-games/console?PlayWith=XboxSeriesX%7CS%2CXboxOne&xr=shellnav&TechnicalFeatures=Capability4k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Kasım 2024; 21:12:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sekiro indirime giriyor mu arkadaşlar? En ucuz ne kadar oldu?
-
Ara ara 280 liraya düşüyor. En son temmuzda düştü o fiyata. Belki kasım veya yılbaşı ayağına düşer yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X