< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3991. sayfa)

-
-
Farming Simulator 25 i 162.50 TL ye almıştım. Fakat Series X performansı o kadar kötü ki, muhtemelen iade edeceğim. Gamepass in aylık yarı parası. Adamlar optimizasyona hiç uğramamış resmen. Series S ve X 30 fps. Performans modu yok. 30 fps de stabil değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft tamir servisi yada bölümü yok. Gelen ürün de sıkıntılı ise tekrar gönderebilirsiniz.
-
Herkese merhaba. Bugün Xbox Series X aldım bir arkadaştan 2. El. Ps5 vardı bende birde o olsun istedim. Hayatımda ilk defa xbox kullanacağım cihaz gelince gamepass alacağım başka yapmam gereken tavsiye edeceğiniz ve mutlaka oynamam gereken oyunlar var ise yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler
Like a Dragon Gaiden ve Persona 5 Tactica gamespassten çıkıyor, öncelikli olarak bu iki oyuna bakabilirsiniz. Diablo4 ve Call of Duty BO6 gibi 3A oyunda deneyimlenebilir. Lies of p, Hifi rush ve Dead island 2 gibi kaliteli oyunlarda denenebilir. Sitesinde gamepasse dahil oyunlar var zevkinize göre oynayabilirsiniz.
-
Ilk olarak cihaza format atin.
Mutlaka Gamepass Ultimate alin.
Gamepass uzerinden cok fazla oyun onerilebilir. Ama size iki adet oyun onermek istiyorum.
1) Ori and the Will of the Wisps
2) Forza Horizon 5
-
Çok teşekkür ederim hocam :) bakalım nasılmış merak etmiştim hep bu konsolu bende aranıza katılmış oldum
Hellblade serisi.
Starfield ve Redfall,Palworld var gamepasste bunlar ps5te olmadığı için öncelik verebilirsin.
-
Rica ederim hocam, hayırlı olsun.
-
Ben ön siparişle ilk Xbox ımı aldığımda Gears Serisine başlamıştım. İlk oyunu ultimate edition olarak indirin ama. FPS boost la güzel bir deneyim sunuyor. :)
-
Hayırlı olsun. Party animals ve ori serisi kesinlikle kaçırmayın. Warhammer 40K darktide da iyidir. PS5'te olmayan güzel oyunlar bunlar. Ori çıktığı sene yılın oyunu ödülüne de adayı hatta yanlış hatırlamıyorsam. Haftaya gelecek Stalker 2 veya aralıkta gelecek indiana jonestan haberiniz vardır herhalde zaten.
Daha önce PC'de de oynamadıysanız gears, halo ve forza oyunları tabiki birde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 14 Kasım 2024; 20:18:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AndroBenchyoutube
That was 2006 for me. Instagram: https://instagram.com/androbench_ythttps://www.youtube.com/watch?si=gYZ8a5tLGeWUc7Eg&v=_nGK_SgMPa4&feature=youtu.be -
Hayırlı olsun konsol, güle güle kullan.
-
-
Bu beyaz neymiş böyle ya ofofof
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsol alma arefesinde iken hanımlara beyaz eşya alacağım diyebiliriz artık 😀 ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen bizden daha fanatikmişsin hocam Mavi aşkı nerden geldi
-
Oyunlardaki uncapped frame rate modunu aktifleştirmek için Hdmi 2.1 4k monitör şart mı ? Hdmi 2.0 1080p monitörde mümkün değil mi bu ? 120fps modunu kastetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X