< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3028. sayfa)

-
-
Bendede 77cx oled var kesinlikle Dolby vision ayarını Xbox görüntü ayarlarından kapatmak en doğrusu.Hdr kafi ve daha iyi.Benim cozemedigim ps5 ayarlarda 120 hzde tutuyorum sorun yok ama Xboxta 120 Hz seçince FIFA 23 te takılmalar oldu mesela bende ayarı 60 Hz yapmak durumunda kaldım neyse dediginiz gibi daha fazla kurcalamaya gerek yok en iyisi böyle bana gore
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamepass oyunları belli oldumu
-
Henüz değil geçen hafta atladılar. Bu hafta içi bir şey olacak sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inş güzel bişiler gelir
-
böyle şeyler hiç kullanmadım ama şahsi gamepad tecrübeme göre asla mouse'taki keskinlik ve kesinliği beklemeyin hocam. Eğer eski pc oyuncusu iseniz muhtemelen gamepad hep bir eksik geliyor size, o yüzden aksesuar arayışındasınız. Bence bunun sebebi gamepad'lerin kendisi maalesef
Bir tane çubuğu itmek hayatı boyunca mouse'la oynamış insana aynı hakimiyet duygusunu vermiyor, veremiyor.
-
Üstteki kapakları ben kullanıyorum, bence işe yarıyor. Sağ tarafa en büyüğü takınca daha hassas hedef alınıyor. Sol tarafa da en ince bombeli olanı takıyorum, çubuğu tam tepeden değil de yanlardan ittirmek daha kolay geliyor. Alttaki halkalardan da almıştım ama teslim almak nasip olmadı, yorum yapamayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Dualsense'te kullanıyorum (sağdan ikinci en konforlusu bana göre) Yalnız Xbox kontrolcüsü ile uyumlu mu iyi kontrol edin derim. İki kontrolcünün analogları farklı yapıda.
Daha rahat aim alırsınız bu aparatlarla.
Daha üst düzeyi için bkz:kontrolfreek
-
Tam katılmıyorum hocam. Gamepad platform oyunlarında, yarış oyunlarında ya da Rockstar'ın auto aim'inde mükemmel keyifli oluyor. Fakat RTS'ler falan dışında shooter oyunlarında da klavye ve mouse üstünlüğünü bence hep koruyor. Gamepad'le shooter oynayabiliyorum, keyif de alıyorum fakat mouse keskinliğini analog çubuktan beklemek analogun işleme prensibine bile aykırı geliyor bana.
-
Olay tamamen fizik. İşe yarar mı ? Evet . Zamanında kontrolfreek almıştım. Şu anki fiyatlarını hiç bilmiyorum. Bütçenize uyar ise almanızı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: solukdenizliSelamlar
Xbox Series S sahibiyim. Aim almakta zorlanıyorum. Aşağıdaki aparatlar işe yarıyor mu?
trendyol.com
YUES Ps5 Joystick Dualsense Gamepad Analog Yükseltici Koruyucu Set (ps5/sp4/xbox One Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/yues/ps5-joystick-dualsense-gamepad-analog-yukseltici-koruyucu-set-ps5-sp4-xbox-one-uyumlu-p-305147220trendyol.com
POPKONSOL Xbox One Analog Sünger Seti Yumuşak Orta Sert 6 Adet Xbox One Analog Hassasiyet Artırıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/popkonsol/xbox-one-analog-sunger-seti-yumusak-orta-sert-6-adet-xbox-one-analog-hassasiyet-artirici-p-358658139?boutiqueId=61&merchantId=390129
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Normalde xboxa elimi pek sürmüyorum ama bu gamepass servisi salak mı? adam laglıyor oyunu (tipik italyan) oynatmıyor. zaten sırf eşim istedi diye tutuyorum konsolları. bir maç atayım dedim, aptal herif laglamaya başladı. oyunun başından olsaydı eyvallah ama duraksama menüsünden sonra oyun başlayınca birden internet laglamaya başladı . muhtemelen ben lag yiyorum . çünkü oyun donuyor, sonra bakıyorum bu adam hızlı şekilde sağ sola pas pas oynamış oluyor. kesin uploadını düşürüyor.
bende buna özelden "erkek gibi oyna noobluk yapma. interneti laglamayı kes lanet olası" yazdım. ms bana mesaj atmış; onların topluluk kurallarını çiğniyormuşum. salak mı ya bu ms? mesajımda açıkca belirtmişim; harif laglıyor ya! ben de yetmedi bunu rapor ettim. merak ettiğim bu lanete her hangi bir yaptırım uygulayacak mı ms?
ms can dedik, oyuncu dostu dedik ama böyle toksikleri neden tutuyor bünyesinde? anlam veremiyorum. bu amerikan şirketleri de sjw kasıcaz koruycaz diye işin içine ediyorlar. kesinde play like we men do yazdım diye cinsiyetçi yorumdan bu uyarı gelmiştir. böyle sistemin içine ederim. para da verdim. vallahi iptal edip xboxını da satıcam ama eşim oynuyor arada. yoksa yemin billah satıcam! böyle kepazelik olmaz. ms çalışanı varsa şu duruma el atsın! ya hilecileri engelle ya da bırak da biraz laf edebilme hakkımız olsun!
-
Direk rapor edin bir şey yazmayın. Yazarak siz hatalı oluyorsunuz. Bana BFV de gıcık olup küfrediyorlar bazen ben alaycı bir tavırda geri cevap veriyorum. Sonraki gün adamın mesajı işleme alınmış oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz sorun çok yüksek ihtimal sizin internetinizden kaynaklı. Oyunun donup sonra bir anda 5x şekilde hızlanması evet internet kaynaklı fakat adamın Lag yaptıgını söylemek çok zor. Bu sorunu ben aile evindeki Fiber internette yaşamıyorum fakat şuan öğrenci evindeyim ve dalgalı bir internetim var. Bu sebeple çok fazla yaşıyorum bu sorunu..
-
-
Hiç bufferbloat testi yaptınız mı? Bahsettiğiniz sorun bufferbloat sorununa işaret ediyor.
-
Sizin sorununuz Qos trafik sınıflandırma ve öncelik ayarlarına bağlı. Konutta konsol dışında cep telefonu bile olsa, eğer öncelik atanmadıysa telefondan yapılan ufak bir işlem bile böyle sorunlara yol açabiliyor. Eğer 2-3 kişi varsa oyun oynanmaz hale gelir. Sizin de bufferbloat testi yapmanızı, çıkacak sonuca göre modemden gerekli Qos ayarlarını yapmanızı ve konsola öncelik atamanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 10 Ocak 2023; 18:28:22 > -
önceki 3 maçta tek bir lag yoktu. birden nasıl lag aldım? 50mbit netim var 10mbit uploadım. neti benden başka kullanan da yoktu. bu italyanlara özel durum. ben bundan eminim. en sorunlu online oyuncuları bunlar. cs oynarken de en sorunlular genelde ruslar ve polaklar oluyordu. yemin ederim; 10 dakikada soğudum.
-
önceki 3 karşılaşmada bir saniye bile takılma olmadı. bu adam oynarken ben oynayamıyorsam, belli ki bu adam benim uploadımı hemen alıpi, kendi cevap yani uploadını kısıyor. bana da bu yüzden kesik kesik geliyor. birden hızlanan oyunda bu adam ayak ayağa pas atmış oluyor. bunun tek bir açıklaması olmalı: bu italyanlar hala lagger. şikayet ettim bakalım işlem yapacaklar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X