Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3027. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: setran
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.573
Cevap
835
Favori
4.256.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30253026302730283029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox Series S cihazım ve 2 gamepad im var. Fifa 22 oynarken 2. kolu konuk olarak oturum açıyorum ama 2. kolun ayarları sürekli sıfırlanıyor. arkadaşım geldiğinde ayarları hep yeniden yapıyor. bunun bir yöntem var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • We Happy Few un GP den ayrılacağını gördüm. First party stüdyo olmasına rağmen satın alımdan önce Gearbox ile birlikte yayınladıkları için publishing hakları onlardaymış. Bitirmek isteyen varsa duyurulur.

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

Denemedim ama arkadaşa sizin konsolda hesap açsanız? :) Konuk değil de.

Fifa'nın yıllardır düzeltilmeyen sorunu. Mecburen ikinci bir hesap açıp onunla oturum açmak ve ayarları o kullanıcı için yapmak gerekiyor.

Konuk olarak açarsan ayarları kaydetmez. Kendi profilin gibi yeni bir hesap açıp login olmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepad’i mi garantiye gönderdim. Ellerinde maalesef kırmızı kalmamış tamam beyaz olsun diye mail attım. Ayın 6 sından beri bir hareket yok yeni gamepadim ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Bunu siz bilirsiniz ben bunları insanlara hatırlattıgımda vatan haini damgası yiyorum series s alıyorsanız bunlarıda almak zorundasınız diyes öyledigim zaman ama bana sonradan küfür edenler çatır çatır 2x 3x pahalı fiyatlardan bu ürünleri almak zorunda kalıyor tercih ve para sizin dedigim gibi series s i 5 yıl ve üzeri kullanmayı düşünüyorsanız düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 10 Ocak 2023; 10:23:2 >
  • Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım Almanya'dan bir adet Series X konsol getirecek. Kutusunda getirebilir mi yoksa direkt kutusuz çantaya mı koysun? Bildiğim kadarıyla bir adet oyun konsolu getirme hakkı var ama gümrükte bir sıkıntı çıkar mı? Aynı zamanda kendi kullanımı için bir adet telefon da getirecek çünkü. Sanıyorum bunların kotaları ayrıdır. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

• geçen ay arkadaşım avusturyadan getirdi. normal kutusunda getirdi. sadece media markt etiketleri sökmüş o kadar. bir şey dememişler. zaten 1 tane varsa sorun olmuyor

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

Bir adet olacak hocam sadece. Teşekkür ediyorum bilgi için. Arkadaşınız gümrük kontrolüyle karşılaşmış mı?

• hayır. avusturyada tax free işlemleri yaptıktan sonra kutudaki yapışkan bandajlarını çıkarmış sadece işte gümrük sorarsa bunu satmak için değil de kendim kullanmak için yanımda götürüyorum demek için. ama kimse sormamış. öyle dümdüz gelmiş Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• aschil kullanıcısına yanıt

Bugün gamepass ile ilgili haber bekliyor herkes. umarım ocak ayı ile ilgili bir gamepass güncellemesi yapılır

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum bilgiler için Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam devir ne yazık ki tüketim devri.Yani bir konsolu alıp 10 sene sırtımı yaslayayayim eskisi gibi olmuyor maalesef. Bu cihazı alırken de depolamanın ileride yetersiz olacağı aşikardı.Tamamiyle kişisel tercih yani burada yargilanmanizi yanlış buldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce burda yorumlarda benzer şeyler görmüştüm Dolby Vision da daha farklı bekliyordum Series X i ama Hdr canlıda çok daha iyi Ps5 teki görüntü gibi oldu ayar değişince yoksa çok soluktu.120 Hz ayar yapincada oyunda takılmalar oluyordu 60 Hz olarak ayarladim en verimli böyle gorunuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

Xbox Series S sahibiyim. Aim almakta zorlanıyorum. Aşağıdaki aparatlar işe yarıyor mu?

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamstrendyol.com
    YUES Ps5 Joystick Dualsense Gamepad Analog Yükseltici Koruyucu Set (ps5/sp4/xbox One Uyumlu) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/yues/ps5-joystick-dualsense-gamepad-analog-yukseltici-koruyucu-set-ps5-sp4-xbox-one-uyumlu-p-305147220

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamstrendyol.com
    POPKONSOL Xbox One Analog Sünger Seti Yumuşak Orta Sert 6 Adet Xbox One Analog Hassasiyet Artırıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/popkonsol/xbox-one-analog-sunger-seti-yumusak-orta-sert-6-adet-xbox-one-analog-hassasiyet-artirici-p-358658139?boutiqueId=61&merchantId=390129

• 
Sayfa: önceki 30253026302730283029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.