Ben direksiyon desteği arttırıldı bilgisini görünce 5 oynamak için hususi Logitech G923 Trueforce aldım. Oynamaya başlayınca gördüm ki 4'ten farkı yok, yarışlar gamepad ile daha rahat kazanılıyor. 5'te tüm görevleri 2 yada 3 hafta içinde bitirince sanki 4'ten daha kısa sürdüğünü ben de hissettim. Ek paketleri ücretsiz daha uygun fiyata verseler biraz daha oynanır ama o kadar. Mutlak yenilik gerekiyor. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3030. sayfa)

-
-
İyilikten maraz doğar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef. 2006'dan beri üyeyim, son 1 yıl da sırf bu tarz şeylerden dolayı özel mesajı kapattım. Sanki helpdesk operatörüyüz.
-
Hiçbir konuda hazırcı degilim, mesajı yazdıgımda konudaki videoyu görüp mesajı silecektim fakat benden erken davranıp agresifce cevap verdiniz.
Ayrıca youtube a Qos yazıp kendiniz de görebilirsiniz, türlü türlü ayarlar için de Qos ayarlanıyor. Yine de teşekkürler
-
Yazmanız gereken kelime "bufferbloat" çünkü Bufferbloat'tan kurtulmak için gerekeli Qos ayarlarını yapacaksınız.
Onu bile yanlış anlamışsınız çünkü alıntıladığınız mesajımın 2-3 mesaj üstünde ne yazıyor diye okumamışsınız. Hatta video'nun hemen üstünde kalan mesajda da yazıyor.
Sonra biz agresif oluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 11 Ocak 2023; 0:8:40 > -
Bufferbloat da yazsanız QOS ayarı çıkıyor. Yanlış anlaşılan bir şey yok.
-
Kesinlikle Forza gamepad için yapılmış. G29 ile pc de denedim arkadaşımda gamepad ile çok daha rahat.
Assetto Corsa da tam tersi gamepad ile çok zor.
4 de arkadaş grubumla her hafta girip haftalık görevleri yapardık. 5 ile beraber bu görevlere hem puan hem araba limiti eklendi ve çok sinir bozucu oldu yapmak. Bir drift zone da dediği araçla o puanı yapmak için 40-50 dakika uğraştığımızı biliyorum ki o kadar kötü sürücü değiliz 😅
Hot Wheels den sonraki paket yakında duyurulacak deniliyordu. Güzel olursa ayrı olarak o alınabilir.
Hot Wheels da güzel indirim yese ona da bakacağım da tam tersi zam yediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 11 Ocak 2023; 0:10:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hot Wheels indirim alsın diye ben de uzun zamandır bekliyorum. Muhtemelen geçen yıllarda olduğu gibi 4+5+tüm DLC'ler şeklinde indirimli bir paket çıkartacaklar. Anca o zaman oynayacağız.
-
Aradığınız onlar olduğu için olabilir. Ne aradığınızı, ne bulduğunuzu bilmiyorsanız, ayar yapacağım diye çalışan modemi de bozmayın.
Siz en iyisi hiç kurcalamayın, elektronikte altın kural. "Çalışıyorsa kurcalama"
-
O tarz bir paket güzel olur. DLC indirim yese o da kâfi. Artık bakalım duruma göre.
Daha Motorsport var onunda paketleri ve DLC Pass i olacak.
Motorsport tam direksiyon uyumlu olursa tadından yenmez. Assetto Corsa çok zor, onun kadar zor olmazsa en azından direksiyonun hakkını veririm.
Şimdi fiyatı ne kadar olmuş diye baktım, 12K direksiyon, 1.2K stand fiyatı. Bu gidişle oyun oynamak da lüks sayılacak.
-
Arkadaş 5500 dediğinde çok para demiştim 2 sene önce 😅
Oyun oynamak lüks olalı baya oldu. Sadece oyun fiyatları bile saçma seviyelere ulaştı. Series S aldığım fiyatın yarısına oyun satılıyor artık 😞
Razer ın Xbox a özel kulakları için mağazada uygulaması mevcut. Kendim razer kaira kullanıyorum. Yine Konsola bağlı bir şekilde logitech g410 atlas spectrum, g402 mevcut . Logitech g hub gibi uygulamaların konsola gelebileceğine dair herhangi bir haber vs var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 11 Ocak 2023; 16:50:6 >
ya sız delırmıssınız ya :) bu nedır allah askına :) poset falan.altı ucu basıt bır cıhaz.tozlansa ne olur kı ne kadar tozlanabılır :) kullan gıtsın.bozulursa ver garantıye .garantı bıterse alırsın yenısını.bırıkımın yok mu ? bırıktır yada
-
Tamam reyiz haklısın :-)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar bilinçsizce davranıyorsunuz. Poşet içinde kalan sıcak hava ile cihazı beslerseniz 2 güne elinize alırsınız. Poşeti de konsolu taşımak için kullanırsınız.
-
Cihazı poşetle komple sarmadım. Poşetin ağız tarafı açık, sıcak hava oradan çıkar diye düşünmüştüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış düşünmüşsünüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X