Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3029. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: blackh4wk , blackh4wk
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 30273028302930303031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alaycı oynasa yine sorun etmem. adam hileci. ben rapor ettim. peki bu raporu işleme ms alacak mı? ben orasını merak ediyorum. italyanları şu EU zone dan atmaları gerekli. fifa da aynılar, bu pes çakmasında aynılar. basketball oyunlarında bile aynılar. yapabilseler eminin bu shooter oyunlarını da baltalayacaklar. kapadım xbox ı. bir daha o oyuna el sürmem. ama ms böyle yaparsa müşteri kaybeder.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Size sorunun kaynağı olabilecek bir veri sunuyorum. Ne olduğu yada nasıl oluştuğu konusunda bilginiz var mı? 3 maç sorunsuz yapmış olmanız bunu değiştirmez. Çözüm olarak öneride bulundum, yapmak yada yapmamak size kalmış.

Bu ayarı yapmadan önce aynı sorunu birebir olarak yaşıyordum. Ayar sonrası 1 yıldır tek bir kez bile sorun yaşamadım.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Şöyle bir sonuç çıktı, gerek var mı acaba Qos ayarına, pek anlamıyorum ben..

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

tavsiye için teşekkürler. fakat ben benzer sorunları bundan 4 5 sene önce ps oynarken de yine italyanlar ve yunanlı oyunculara karşı yaşadım. bu yüzden biraz önyargı ile yaklaşıyorum. ama dediğiniz testi yapıcam.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Açık açık sorun olduğu yazıyor. Bu haliyle normal bir oyun oynamanız bile mucize.

Internet'te ve youtube'da neler yapacağınız mevcut.

Önceden de aynı sorun varsa devam ediyor olması normal. Testi ve ayarları ihmal etmeyin Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

ben testi yaptım. b çıkardı. fakat amerika'da olan server lara 40 ms ping değeri bence fena değil. üstelik bunu kendim canada google'a yaptığımda değerlerim daha stabil çıkıyor.

site biraz tricky geldi. sırf amazon üzerinden rooter satmak için yapılmış gibi geliyor. ama yine de bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bufferbloat mevcut ping değerini değil, yük altındaki ping değerinizi ölçümler. Komut satırında ping atmaya benzemiyor. Yani oyun oynarken hem download hem upload yapıyorsunuz ve bu ikisinin de kendi ping değerleri oluşuyor. Bir yerden sonra tıkandığında o rakam şişiyor anlık onlarak oyunlarda donmalar ve sonrasında hızlı çekimde hareket eden oyuncular olarak görünüyor.

Not olarak ekleyeyim, Cihaz kablosuz olarak bağlıysa bu sorun daha çok oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 10 Ocak 2023; 19:27:19 >
  • Fable ve Playground Games hakkında güzel bir yazı yazılmış Twitter da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

Yazıdaki bilgiler doğruysa ayrılan Mike Brown çok büyük kayıp değil.Sadece son Forza Horizon oyununun yönetmeniymiş.O da ilk 4 oyun üzerine inşa edilmiş , yeni pek bir şey sunmayan bir oyundu.

İlk 4 oyunu Ralph Fulton yönetmiş o da ayrılanlar arasında değil sanırım.

Bu ayrılan Mike Brown ve 10 kişilik takımının kuracağı stüdyoyu Sony satın alır , FH'ye rakip oyun çıkartır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 10 Ocak 2023; 22:34:29 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Ralp Fulton 4 senedir Fable ın başında. Komple iki ayrı ekip yapmışlar ve iki katına çıkartıyorlardı çalışan sayısını.

Mike Brown son 3 senedir PG nin yüzü olan bir isimdi bu yüzden biraz üzüntü oldu.

Neyse büyük ihtimalle yeni bir Forza Horizon görmeden Fable çıkar gibi duruyor.

5. oyun ile birlikte 4. oyunun da yönetmeni Mike Brown olsaydı sıkıntı büyüktü bence.Ama 4. oyunu Ralp Fulton yönetip Fable'ın başına geçmiş ki 4. oyun serinin en iyisidir.

Fable çıkmadan bir FH daha görebiliriz gibi geliyor bana.FH son 5 yıldır Xbox'ı taşıyan exc oyun gibi oldu , çok uzun ara beklemiyorum ben.İki ayrı stüdyo gibiler zaten şu an.

• wither kullanıcısına yanıt
    Genelde hep 3 sene oluyor yeni Forza Horizon lar arasında. Gelecek sene görebiliriz bu yüzden ama Fable olursa 1 sene erteleyebilirler belki de. Bu sene her yarış severin beklediği Motorsport çıkıyor bir de.

Matt Booty geçenlerde Fable ı oynadı. Ekibin sadece tamamen hazır olduğunda göstermek istediğini söyledi (FH da da hep çıkışından 6 ay önce gösteriyorlar). O yüzden 2024 çok uzak bir tahmin olarakta gelmiyor.

Benimde arkadaşın durumuna benzer.Youtube da video bulamadım. size zahmet bir video bulup atabilir misiniz?

Motorsport'u bu yıl çıkartıp, Horizon'ı da 1 yıl erteleyip yeni bir oyun haline getirirlerse çok daha iyi olur. Horizon o kadar çok tekrara düştü ki herkes aynı şekilde sıkıldığını söylüyor. Özellikle 4'ten 5'e geçenler sanki yeni harita açılmış ve aynı oyuna devam ediyor havası hissetti. Artık bunu değiştirmeleri gerek.

• Brünett kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın ama sadece o kelimeyi bile yazsanız dünya kadar bilgi ve video çıkıyor, nasıl bulamadınız anlayamadım. Onu da geçtim sadece 5 mesaj üstte bakarsanız orada bile video'yu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 10 Ocak 2023; 23:33:7 >

Tamamdır hocam bu agresiflik ile devam Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Brünett kullanıcısına yanıt

Siz de hazırcı olmaya devam edin. Üstün körü bakıp bulamayınca, gelip mesaj yazana kadar 2-3 satır üstte ne yazıyor diye hiç okumayın. Daha bir video'yu bulamazken o ayarları nasıl yapacaksınız merak içerisindeyim.Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

4 u 300-400 saat civarı oynadım içerik bitti artık. 5 i ise hikayelerin yarısını bitirip bıraktım (Yaklaşık 100 saat). Aynı olmasından da değil tema ve harita 4 kadar sarmadı. Sürüş, ses ve grafik anlamında öncekinden iyi olsa bile.

Nesil başı FH5 gelmişken sıradaki için o kadar acele etmezler diye düşünüyorum. Cidden serinin güzel bir değişikliğe ihtiyacı olacak sıradaki oyunda.

• 
Sayfa: önceki 30273028302930303031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.