Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: F331
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.614
Cevap
834
Favori
4.260.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 27572758275927602761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim!

Kumanda eskisi gibi, cihazı çalıştırıyor. Kumandayı nasıl kullanıyorduysam öyle kullanmaya devam ediyorum.

Muhtemelen içteki şarj az olunca cihazı çalıştıracak kadar aktif olamadı. Ona yordum. Ama dediklerinizi not aldım, aklımda. Olası bir durumda uygulayacağım. Bir de, sürekli kapağı aç-kapa yapmamak için bu pilden aldığımı belirteyim. Kapak laçka olmasın, içinde pili olsun, şarj ederim diyerek. Microsoft'un kitini bulamadım, yoksa onu alacaktım.

Lanet olsun ya, cihazlar ateş pahası, en ufak şeyde evham yapıyoruz acaba bir şey mi oldu/olacak diye.

İlgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim! Saygılarımla!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar gamepassde tavsiye ettiginiz hikayesi guzel grafikleri guzel oyunlar nelerdir 1 aylik xsx kullanicisiyim oyun sıkıntisi cekiyorum 1 ay sonra fifa23e basliyacagim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hhornek kullanıcısına yanıt
    Hangi tür oyun seversin hikaye anlamında ona göre önereyim hocam, fps, tps, rpg?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Genelde fps ozellikle mouse klavye destegi olanlar daha iyi oluyor benim icin henuz gamepade alisamadjm gears5 ve halo infinitive oynuyorum guncel injustice 2 indirdim onun hikayesine baslicam boyle assasian creed tarzi oyunlarda olur bide ozellikle Turkce altyazi varsa tadından yenmez :)

Sniper Elite 4-5 güzel bence seversiniz.Battlefield 1-5 te çok iyi.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Battlefield 1 oynadım bf5 sniper 4-5 mouse klavye destegi varmi ?

Valla ben kolla oynadığımdan bilmiyorum hocam ama battlefield 5 benim en sevdiğim 2.dünya savaşı oyunudur bence kesin oynayın seviyorsanız.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Bakacağım ona da cod ww2 oynamistim

Doom serisi klavye mouse destekliyor mu bilmiyorum ama deneyebilirsin. Son oyun doom eternal grafik olarak tatmin eder

Ben onu da oynadım ps4 te ama Bf5 daha iyi bence.

Yok

pure xbox
    All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support
    https://www.purexbox.com/guides/all-xbox-games-with-mouse-and-keyboard-support

liste bu linkte

bu listede türkçe oyun sayısı çok az ve tamamı game pass'de değil. bu yüzden dil kısmını atlayarak önerebilirim

fps-tps karısık yazdım

dishonered 1-2, türkçe yok
    doom ve doom eternal fena olmayan bir lore yarattılar
    far cry 5 var hikayesini anlamak için dil bilmeye gerek yok, fps olarak değerlendirirsek fena sayılmaz
    firewatch aksiyon oyunu değil fakat keyifli bir fps oyunu, anlattığı hikayede hoş. türkçe olabilir
    fps değil ama hitman trilogy var
    mirror's edge ve catalyst farklı bir türde fps oyunu, ağır hikayesi yok
    my friend pedro var platform oyunu ama basit hikaye anlatımı ve özgün bir oynanışa sahip keyif alırsınız
    prey var türkçe değil ama oynamaya değer kaliteli bir oyun
    quantum break tps ama hikaye olarak epey sağlam, türkçe yok maalesef ki
    road 96 türkçe var mı hatırlamıyorum, fps ve güzel bir hikaye anlatıyor
    star wars battlefront single kısmını fps olarak oynayabilirsiniz ama türkçe yok
    skyrim var mod kısmından türkçe yapılıyordu sanırım
    the outer worlds harika bir rpg ama türkçe desteği yok..
    titanfall 2 muhteşem bir fps ama türkçe yok yine de oynamaya değer
    We happy few farklı konsepti, fallouta benzeyen oynayışıyla denenmesi gereken bir yapım. Türkçe yok
    Wolfenstein'ın tüm oyunları.. türkçe desteği yok

• Gamepasste brotherhood Max diye bir oyun vardı onu çok beğenmiştim ilk xbox aldığımda oynamıştım.Küçük oyun ama tavsiye ederim onu da.

• Cok tesekkurler arkadaslar ilgilenip yazdiniz

• Attığınız liste güncel değil hocam.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsxboxkbm.herokuapp.com
    Xbox KBM - User updated list of Xbox keyboard and mouse compatible games
    https://xboxkbm.herokuapp.com
  • Arkadaşlar bu immortals fenix’te görseldeki başlık kostüm ve silahları aldım mağazadan ama karakteri özelleştirme bölümünde görünmüyor. Nasıl aktif edeceğiz bunları bilen var mı?

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

menu butonuna basarsan karakterin inventory ekranı açılacak orada görmen lazım. bu arada oyunda klavye mouse desteği var, xbox konsollarına klavye mouse desteği eklemeyi akıl eden mühendislere ne kadar teşekkür etsem az :D

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Ilgili parçanın üzerine gelip X tuşuna basınca şekil değiştirme menüsü açılıyor

• kef K kullanıcısına yanıt
    Evet oldu. Teşekkür ederim.

• Yemin ederim SX'te 360 oyunlarını oynamak işkence.

Elimde SX var, indirimden bir oyun aldım, Xbox 360 oyunu. Bir türlü live'a bağlanmadı cihaz. Bağlanmam gerek ki oyun, ilerlememi ve kupalarımı kaydetsin.

"Xbox 360 bilgileriniz alınıyor" ekranında dönüp duruyor imleç. Profili indiremiyor. Sinir oldum ya. Burnumdan geldi.

Nette araştırırken sağ olsun Microsoft'un bize zoraki Skype üyeliği açtığını da gördüm, yine moralim bozuldu. Xbox profilimi kurcalarken bir baktım aşağıda diyor Skype profili diye. Ne alaka deyip baktım, bakmaz olaydım. Bir de hiç sevmediğim, isim içinde sayı şeklinde id vermiş bana. Ne değiştirebiliyorsun ne de hesabı silebiliyorsun. Komple Microsoft hesabını kapatmak gerekiyor ki bu da bütün kupalarınız, ilerlemeniz boşa gidiyor demek.

Live'a bağlanamadığıma mı yanayım yoksa zoraki üyelik açılması ve silinememesine mi yanayım!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Hocam bu konuda benimde çok sıkıntım oldu gears oyunlarını oynarken size 2 önerim var

1. Modem arayüzünden Natı devre dışı bırakıp ayarları kaydedin deneyin büyük ihtimal düzelecek. Eğer olmaz ise ;
    2. Telefonu modem olarak ayarlayıp wifi ile bağlanın bağlanacaktır ama telefon olayı riskli olduğu için devam eden indirme ve güncelleme olmamasına dikkat edin. Oyuna girince normal internetinize dönersiniz, oyuna ilk girerken lazım oluyor.

Ekleme : Cihaza ethernet kablosu ile bağlıysanız kabloyu çıkartmadan wifi açılmıyor dikkat edin.

• 
Sayfa: önceki 27572758275927602761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.