< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2150. sayfa)

-
-
Dinamik Gecikme Girişi (DLI) ve geliştirilmiş BTLE bağlantısını Xbox One, Xbox Elite Wireless 2 ve Xbox Adaptive Controllers'a geri getiren güncellenmiş denetleyici ürün yazılımımızı yayınlamaya başlamaktan heyecan duyuyoruz.
-
Sağ ol hocam muhtemelen beni ilgilendirmiyor prof oyuncuların anlayacağı şeyler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Kontrollerin güncellenmesinin mantığı ne hocam anlayamadım ben kontrolün içinde yazılım mı var9.cu nesil gamepadlerde olan düşük input latency olayı Elite 2'ye de geliyor, onun haberini paylaştım.
-
Bi an önce gelirse cok iyi olur hocamquote:
Orijinalden alıntı: AnthropomancyHenüz beta aşamasında. Yakın bir gelecekte tam sürüm gelecektir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazı az önce satın aldım konudaki arkadaşlara bir sorum oluçaktı , asus TUF GAMING VG27AQ1A monitörünü satın aldım hdmi 2.0 desteği var bu monitörde 2k 120 fps alabilirmiyim yoksa hdmi 2.1 şartmı bilen varsa yardımcı olabilirmi
-
Hdmi 2.0 yeterli.
@victor66 sağolun hocam
-
The Artful Escape metacritic'de 84 puan ortalamasına sahip,
incelemeler olumlu gözüküyor. Bu aksam Türkiye saatiyle 7'de çıkıyor, çıkışında gamepass'de de olacak. Oyun görsel olarak güzel duruyordu, belli ki eğlenceli bir oyun olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Microsoft'un Annapurna İnteractive ile anlaşması var sanırım. 3 oyun çıktı Last Stop, 12 Minutes ve bu, üçü de Xbox Exc ve Game Pass'a geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert84
The Artful Escape metacritic'de 84 puan ortalamasına sahip,
incelemeler olumlu gözüküyor. Bu aksam Türkiye saatiyle 7'de çıkıyor, çıkışında gamepass'de de olacak. Oyun görsel olarak güzel duruyordu, belli ki eğlenceli bir oyun olmuş.
https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/the-artful-escapetr var mı
-
Şu Çinli arkadaş 1 TB Western Digital NVMe SSD'yi Expansion karta çevirmiş ve çalışıyor.
Sayfayı çeviri yaptırarak okuyabilirsiniz.
-
Tormented Souls'dan sonra Lamentum'a başlayacağım önerin için teşekkürler👍
-
quote:
Orijinalden alıntı: TMRTŞu Çinli arkadaş 1 TB Western Digital NVMe SSD'yi Expansion karta çevirmiş ve çalışıyor.
Sayfayı çeviri yaptırarak okuyabilirsiniz.
Çeviricinin desteklediği okuma yazma hızları düşük ama güzel çözüm üretilmiş.
-
Football Manager 2022 Launching Day One with Xbox Game Pass (Nov 9th)
Hem Konsol hem PC'ye geliyor.
harika haber benim gibi FM sevenler için,bu sene xbox'ta baya saat göndüm :)
Türkçe dil desteği var gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önce Touch sürümüydü, umarım bu sefer konsola özel sürüm çıkartırlar. Çünkü Touch sürümünü konsolda çok kötü çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X