Merhaba arkadaşlar ; xbox ile pc nin ortak oynayabileceği oyunlar nelerdir ? |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2152. sayfa)

-
-
Türkçe gelirse almayı düşünüyorum microsoft store'de ki fiyatı çok güzel,pc'den bitirmiştim 5-6 yıl önce ama türkçe oynayıp anlamak bambaşka olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spaceman81en heyecan duymadıgım sunum oldu.cıldıracaksınız tweetleri boşa cıktı.basa gelen jeff le helman kotu etkiledi sony i.yaratıcılıgı bıtırıyor.dun yayıncılardan dost begendı sadece gorudugum.talha teknoseyir pixopat ejderha hepsı vasat buldu.dost normalde bu sunumu baskası yapsa gomerdı emınım.
eso 6 skyrim etkisi olursa yada starfield gosterılen oyunlardan toplamından daha cok ilgi çeker
xbox rpg,yarış,similasyon turunu domine etmiş durumuda.
sony nın cıkıcak oyunları kotu olmıcaktır tabı kı ama nerde o eskı heyecanlar
Dost'un da artık ağır bir PS yanlısı olduğu netleşti. Geçen Xbox'ın bir sunumunda resmen gömmeye / eleştirmeye bahane arıyordu resmen sürekli memnuniyetsizdi.
Dün akşam ki sunumu beğendiyse daha diyecek bişey bulamıyorum.. Aynı şey Enis için de geçerli o da beğenmiş gayet.. En ufak şeyleri eleştirmeye bahane arayan adamların dün akşam ki sunumu beğenmesi objektif olarak kimleri takip etmemiz gerektiğini çok iyi ortaya koyuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Man in the SuitDost'un da artık ağır bir PS yanlısı olduğu netleşti. Geçen Xbox'ın bir sunumunda resmen gömmeye / eleştirmeye bahane arıyordu resmen sürekli memnuniyetsizdi.
Dün akşam ki sunumu beğendiyse daha diyecek bişey bulamıyorum.. Aynı şey Enis için de geçerli o da beğenmiş gayet.. En ufak şeyleri eleştirmeye bahane arayan adamların dün akşam ki sunumu beğenmesi objektif olarak kimleri takip etmemiz gerektiğini çok iyi ortaya koyuyor.
Alıntıları Gösterincelemelerine ne kadar bayılsamda dostun diyeceklerini soyluyorum.
ellerinde hic bir şey yok yeni bir ip yapmamışlar
spiderman aynı şey be abi
2024 -25 gıbı çıkçak wolverine adı geçsin diye niye gosteriyorsunuz
gt7 ye abi araba yarışını neyini bu kadar uzun gosteriyorsunuz
gow a aynı mekanikler uzerine birşey koymamışlar sonunda kara kız çıkınca sjw mı kastınız birde
35 dk yı indie remasterla yediniz gibi...:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 10 Eylül 2021; 11:32:28 >
-
Alan Wake Türkçe çok iyi haber, zaten gamepass e eklenir bedava nostalji.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Man in the SuitDost'un da artık ağır bir PS yanlısı olduğu netleşti. Geçen Xbox'ın bir sunumunda resmen gömmeye / eleştirmeye bahane arıyordu resmen sürekli memnuniyetsizdi.
Alıntıları Göstersony'den para alanlar övüp durdular işte. dost kayaoğlunun bir tane doğru düzgün eleştirdiği sony cıkıslı oyun yok. ms oyunlarını konusmuyor. gerçi half-life gibi bir başyapıta hikaye yok lore var diyecek kadar sığ bir insan evladı kendisi, j-rpg oynamaya devam etsin.
-
@DennisLars Dost hiçbir şeyi asla sevmeyen bir kişilik Sony sunumunu sevmesinin nedeni diğer sunumların çoğunun sönük kalması bence. Birde tabi ki bu yayıncı ve youtuber tayfa sony ile yıllarını geçirmiş kişiler.
Sony dünkü sunumu izleyenler gösterilen ex oyunların çoğunun trailer olduğu görüp ben ne izledim la demesi lazımdı ama olmadı işte bu fan kafası biraz insanı üzüyor. Xbox bu yolu izlemeli elinde ki seriler say say bitmez istese en baba Halo, Skyrim, Fable, Fallout vs. gibi elinde say say bitmeyecek ve ilerde gelecek oyunlara en iyisinden 1-2 dk. trailer yapıp sunsaydı; Sony tarafını çok daha telafisi olmayan zor bir duruma düşürürdü ama yapmıyorlar. Sony ise çıkışına belki 3 yıl rahat olan ex oyunlarının trailerları ile milletin hava gazını alıp en baba konsol biziz diyen fanlarının ağzına güzel bir bal çalıyor.
Ben tüm konsolları alan birisiyim şahsen 5 yılda bir gelen ex oyun devri benim için kapandı. Gp ile Xbox tarafı ülkemiz oyuncuları için bence kurtuluş ve son limandır yoksa bir konsol oyununu kaç kişi çıkış günü 700-800 tl verir ki..
-
Adam 27 tane day one gamepass oyunu olan sunuma kötü dedi ötesi varmi hocam adam sevmiyor xbox tarafını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
msden para alamadığı için sony övüyor işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklenen bir sunumdu beklenen oyunlardi.extra heyecan uyandircak bisi yoktu.akti uctu demek garip.tahminen 2025 te cikicak wolverinemi heyecanlamiz lazim.ozamana oyunun fiyati 1500 tl olur bu gidisle o ayri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tales Of Arise Xbox Store 299 TL
Tales of Arise PS Store 599 TL
ABD Store 60 usd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asphalt 9 oyunu nu oynayabilen var mi.oyun pass a geldi indirdim fakat hicbirsekilde giriş yapılmıyor sürekli bağlantı hatasi diyor
Inked: A Tale of Love
Xboxyoutube
Inked: A Tale of Love (2021) Official Launch Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=gqGli0XtXTY&feature=youtu.be
PikselArt sevenler bir şans versin. Çok iyi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 11 Eylül 2021; 10:18:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Can sungur rahat rahat eleştirebilmek için kendi cebimden ps5 aldım dedi. Şimdi üzerine surat falan çizip koltuklara atıyor. Sony Türkiye sağlamış olsa cihazı bunları yapamazdı. Bu yıl büyük küçük demeden bütün YouTubera ps5 dağıttı Sony Türkiye. Hatta dost Kayaoğlu da ps5 gelince siparişini iptal etmişti yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden objektif eleştiri beklememek lazım. Can Sungur’un yaptığı aslında piyasayı özetliyor. Sana cihaz veririm ama beni eleştirme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aichera
Can sungur rahat rahat eleştirebilmek için kendi cebimden ps5 aldım dedi. Şimdi üzerine surat falan çizip koltuklara atıyor. Sony Türkiye sağlamış olsa cihazı bunları yapamazdı. Bu yıl büyük küçük demeden bütün YouTubera ps5 dağıttı Sony Türkiye. Hatta dost Kayaoğlu da ps5 gelince siparişini iptal etmişti yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden objektif eleştiri beklememek lazım. Can Sungur’un yaptığı aslında piyasayı özetliyor. Sana cihaz veririm ama beni eleştirmeAmerika'da video yapan bir YouTuber Sony oyunlarını eleştirdiği için adama konsol yada oyun göndermeyi bırak Sony'nin yaptığı tüm oyun etkinliklerinden banlandı adam bildiğin kara listeye alınmıştı açıkça Sony bizi övmüyor kendi düşüncelerini söylüyorsun bedava oyunları konsolları özel etkinleri unut özellikle bizim gibi 3. Dünya ülkesi ekonomisine sahip ülkelerde bu baya caydırıcı multiplayer dost pintipanda(bu zaten Sony çalışanı desek olacak) ve daha nicesi gerçek fikirleri yerine cebime 3 kuruş fazla girsin diye düşüncelerini satan insanlar ve oluşumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Söyleyeceklerim bu kadar der gibi paylaşmmışsın İlkay...Bu tarz fiyatlandirmalar gerçekten cok fazla olmaya başladı aradaki fiyat farkları hiçte azımsanmayacak kadar fazla
Can Sungur kim bilmiyorum ama konsolu kendi cebinden almak bişey değiştirmiyor. Oyunlara erken erişmek önemli olan.
Sony erken oyun yollamayı (inceleme kopyası) göndermeyi kesmesin diye yağlama yıkama yapılabilir. Aynı şey xboxda da geçerli.
Redfall'ın playtestinde bulunan biri oyunla ilgili 1-2 görsel sızdırmış ve oyunla ilgili bilgiler paylaşmış. Bilgileri özetlemek gerekirse:
- Oyun Borderlands benzeri açık dünya bir oyun. Oyunda ana hikaye ile birlikte haritada ilerliyorsunuz ve çok sayıda yan içerik, görev vb. var.
-solo veya coop olarak oynanabiliyor. Oyun bastan sona solo olarak da problemsiz oynanabiliyor fakat coop oynandığı zaman karakterlerin bazı yetenekleri birbirini tamamlayacak şekilde yapılmış. Yani coop da başından beri düşünülerek yapılmış.
-Oyunda seçilebilecek toplam 6 karakter var ve en fazla 4 kişiyle oynanabiliyor. Karakterlerin her birinin de kendine has yetenekleri var. Bir karakterin drone vazifesi gören kuşu varken birinin görünmez olmasını sağlayan pelerini var. Bunları aslında trailerda da görmüştük.
- oyun stealth olarak oynanabileceği gibi silahlarla sıka sıka da gidebiliyorsunuz.
- Düşmanlari öldürerek ve görevleri tamamlayark exp kazanıyorsunuz ve bu exp.ler ile karakterin yeteneklerini geliştirebiliyorsunuz.
-Tüfek ve tabanca gibi geleneksel silahlar olduğu gibi kazık atan silah gibi daha ilginç silahlar da bulunuyormuş. Bazılarını kullanmak zormuş ve öğrenmek zaman alabiliyormuş.
- Borderlands'dekine benzer boss'lar bulunmaktaymış.
- Düşman tipleri vampirler ve insanlarmış. Uzak mesafeden ve yakın mesafeden saldıran farklı türleri bulunuyormuş.
- Oyunda NPC'ler bulunmaktaymış fakat tek oynadığınız zaman left 4 dead'de olduğu gibi yanınıza yapay zeka karakter vermiyor, Borderlands'deki gibi tek oynuyorsunuz.
- Açık dünyasının boyutu ghost of tsushima ve Fallout 76 ayarındaymış.
Oyun kısacası vampirli borderlands + dishonored yetenekleri olmuş gibi duruyor. Oyunun çıkış tarihi 2022 yazı olarak açıklanmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert84 -- 11 Eylül 2021; 11:0:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mart 2022 de GTA 5 tekrar geliyor
https://www.youtube.com/watch?v=hh0ehzjSyBE&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X