Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: F331 , batdunyabat , hEro_ , mcgoktug
4 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (8 Mobil) - 14 Masaüstü8 Mobil
5 sn
83.616
Cevap
834
Favori
4.260.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 21492150215121522153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seneki gibi xbox edition yazmışlar ama yine touch sürümü olucak sanırım,series x'te baya fazla lig ekleniyordu diğer touch sürümlerinden gördüğüm tek ekstrası oydu oyunun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Şu Çinli arkadaş 1 TB Western Digital NVMe SSD'yi Expansion karta çevirmiş ve çalışıyor.  Sayfayı çeviri yaptırarak okuyabilirsiniz.

TAM ISTASYON PRÖMIYERI MI? EV YAPIMI YENI NESIL XBOX ÖZEL BELLEK KARTI (GENIŞLETME) - BEEP (bilibili.com)

Tflops yükseltiyor mu? yoksa işe yaramaz

Şöyle 5-10-15 tflops arttıracak, kendimize geleceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Eylül 2021; 18:17:46 >

• mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar , satış konusu artık “Sabit Konu” …
    En azından artık ana konuya tıklayan , direkt ulaşabilecek…

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattmurdock -- 9 Eylül 2021; 19:13:12 >
  • #FarCry6'nın geliştirilmesi tamamlanarak "Gold" statüsüne ulaştığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
    -
    7 Ekim'de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S'te görüşmek üzere.

Ertelenmeyeceği kesinleşti, FC5 gibi rezil bir oyun olmaz umarım. Ön sipariş geçtim, biraz bile bile lades oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

başarmışsın hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Çok şükür :)
    Gerçekten önemli bir olaydı, çok mutlu oldum.
    Umarım bölümün gelişmesine katkısı olur.👍🏻

• 2 gösteriyide izledikten sonra yeni jenerasyon X almakla çok iyi bir tercih yapmışız hem oyun fiyatları hem gelecekdeki ip olarak.Allah diğer tarafa sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnx17 -- 10 Eylül 2021; 0:24:30 >
  • PS sunumundan anladık ki eski nesil konsollar yüzünden kolay kolay yeni nesil oyunlar gelmeyecek. Ps4 pro + SX güzel bir ikili. Gow vs çıkana kadar Ps’ye gerek yok şimdilik.
    Alan Wake Remastered yine Ps’de neredeyse 3 kat pahalı. Eski nesilde PS alarak bu hatayı yaptım, ama bu nesilde aynı hatayı yaparsam hata değil aptallık olur. Şimdi gelsin Stalker 2 gitsin Star Citizen :P

• Metin: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Korece, İspanyolca, Rusça, Japonca, Lehçe, Geleneksel Çince, İspanyolca (Latin Amerika), Türkçe, Brezilya Portekizcesi
    Seslendirme: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca (İspanya), İspanyolca (Latin Amerika), Japonca

Seslendirme: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca (İspanya), İspanyolca (Latin Amerika), Japonca
    Yalnızca Metin: Korece, Rusça, Lehçe, Geleneksel Çince

Yukarıdaki Remastered, aşağıdaki orijinal sürüm

Alan Wake Türkçe olmuş olabilir. Epic'de Türkçe gözüküyor.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Aslında oyunun Usa store fiyatları aynı. 30 USD iki platformda da. Burada Sony Türkiye sağolsun yerel fiyatlandırma diye bir olaydan bir haber oldukları için bu farklar oluşuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben de bu konu hakkında size teşekkür ederim hocam, her seferinde konuyu bulabilmek için kırk takla atıyordum böylesi çok güzel oldu.

• Herkese merhabalar,
    Xbox series x almaya karar verdim fakat önceki nesil ve diğer tüm nesillerde ps kullanıcısı olduğum için konsola yabancıyım.
    Uzakdoğudan konsolu alsam burada herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım(bölge kilidi,store vs)
    Cihazın risk oluşturabilecek kronik bir durumu var mı?Tr den garantili almayı gerektirecek.
    Son olarak g923 direksiyon setim var fakat ps sürümü bu direksiyon xboxda çalışır mı?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Ya valla bu fiyat farkı olan oyun sayısı artıyor hele ki ülkemiz ekonomik koşullarında bizler için bu çok önemli...2 konsolum var Series X ve Ps5 ps nin bugünkü rezil sunumundan sonra su 2 yıl icinde bana hitap eden oyunu olmayışı xbox ın ANA konsolum olucağını ve iyi ki almışım dedirtecek bir aksam oldu...Benim gibi düşünen arkadaşlarım var 2023 te ki örümcek adama kadar geçen sürede Xbox da gamepass ve daha iyi fiyat politikası sayesinde daha cok oyun oynar daha az para öderim diye düşünüyorum... Aklın yolu bir fanboy olmayan ekonomik koşullar göz önüne alınarak karar verilcekse bu dediklerim şu 2 sene icin xbox cok çok mantıklı hale geldi...

(Bu arada ne ps ne de xbox konusunda o bunu döver bu bunu ezer yazışmaları yapmadım yaşım 39 fanboylarla klavye savaşı yapacak yaşları geçtim artık)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en heyecan duymadıgım sunum oldu.cıldıracaksınız tweetleri boşa cıktı.basa gelen jeff le helman kotu etkiledi sony i.yaratıcılıgı bıtırıyor.dun yayıncılardan dost begendı sadece gorudugum.talha teknoseyir pixopat ejderha hepsı vasat buldu.dost normalde bu sunumu baskası yapsa gomerdı emınım.

eso 6 skyrim etkisi olursa yada starfield gosterılen oyunlardan toplamından daha cok ilgi çeker

xbox rpg,yarış,similasyon turunu domine etmiş durumuda.

sony nın cıkıcak oyunları kotu olmıcaktır tabı kı ama nerde o eskı heyecanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 10 Eylül 2021; 8:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Football Manager 2022 Launching Day One with Xbox Game Pass (Nov 9th)

Hem Konsol hem PC'ye geliyor.

İşte bu harika haber...

Bir yanlışlık yoksa, yeni bir kaç dil eklemişler.

Microsoft ve Epic'de Türkçe gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 10 Eylül 2021; 10:12:14 >
  • 21 türkçeydi, 22’de de devam eder umarım.

• 
Sayfa: önceki 21492150215121522153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.