Hocam birsüre daha takip edin 3-5 kere daha yaparsa Microsoft garantisine gönderirsiniz en kötü ihtimal ile. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2140. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: golge818
Mrb arkadaşlar
Xbox series x alalı bir hafta oldu şöyle bir sorunla karşı karşıyayım
Dün ve bugün kendi kendine kapanıyor cihaz ikiside açtıktan 2 dk sonra oldu şimdilik sorun yaratan bir durum gibi durmuyor ama konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Çök geçmiş olsun. Bende de Call of Duty: Black Ops Cold War oynarken konsol kendisini tamamen kapatıyor. Herhalde servise göndereceğim.
-
Black Ops Cold War oyunu ilk çıktığında aynı sorun ben de yaşadım. Bu durumun konsol ile alakası yok, oyuna gelecek güncellemeler ile çözülecektir. Konsolu servise gönderseniz, servis bu cihazları oturup test etmiyor. Yurt dışından gelen yenilenmiş cihazlar ile değiştirip, size farklı bir konsol veriyor.
-
Sadece CoD de kapanıyorsa sorun konsoldan kaynaklı değildir boşuna servise göndermeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Çok enteresan bir problemim var aylardır çözemedim.
Sony xh9096 tv’m ile xbox series x konsol kullanmaktayım. Yalnız anlayamadığım ve rastgele şekilde TV’nim ekranı siyah olup sonra düzeltmektedir.
Xbox’ı farklı tv’lerde denediğimde bu sorun yaşanmıyor sadece sony tv’de oluyor.
Hmdi portları değiştirdim ve farklı kablo bağladım ama sorunum çözümlenmedi. Cihazların hepsi güncel versiyondadır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sony oldugu icin olabilir xboxda oynamani istemiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox UKtwitter
“The FA 🤝 Xbox. When everybody plays, we all win 💚 Xbox is the Official Gaming Partner of: ⚽ @England ⚽ @Lionesses ⚽ eLions ⚽ @Wembleystadium connected by EE ⚽ St George’s Park https://t.co/ZzYLyM0fW7”https://twitter.com/xboxuk/status/1432237301489352704?s=20 -
görüntü ayarlarından renk derinliğini vs değiştirin deneyin
-
Sorunun kesin çözümünü bilmemekle beraber sıkıntının hdmi kablo dan kaynaklandigini düşünüyorum. Hdmi 2.1 mi? Ayrica Hdmi CEC yuvasını mi kullaniyorsunuz? İleri seviyedeki tv lerde var bu yuva
Arkadaşlar Merhaba,
Division’ı yükledim ama açarken Ubisoft Connect yüklememi istedi. Herneyse onu da yükleyim dedim. Uygulamayı açtığımda Microsoft hesabıma erişme yetkisi istiyor. Bu durum normal midir? Erişebileceği veriler profil adım vs ise sorun yok da şifreme, kredi kartıma, maillerime vs erişebiliyorlarsa ya da ubisoft’a microsoft hesabımın oturumunu açma yetkisi veriyorsa sıkıntı gibi duruyor.
Bende rainbow yüklediğimde ubisoft üyeliği falan istedi zaten benim PC de kullandığım uplay üyeliğimi girdim oldu herhangi bir uygulama falan indirmedim ekstradan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde ben de uplay üyeliğimi girdim ama connecti yükletmek istiyor. Diğer türlü oyuna devam etmiyor. Assassin’s Creed oynarken de sormuştu oturumu atla dediğimde oyunu oynadım. Division online oynandığı için uygulamayı şart koşuyor sanırım.
Rainbow six siege de online hocam bende istemedi. Oyundan oyuna farklı demekki.
Sorun şuki daha oyundayken atma yaşamadım ana menudeyken oldu ikiside
3 tane oyun oynuyorum biraz kısır döngüye girdim sanırım. Bf5 , Forza Horizon 4 , Psychonauts 2 (bayıldım bu oyuna)
Bu 3 oyunu oynayıp keyif alan kisi muhtemelen benle ayni kafadadır. 4. bir oyun önerecek bir insan evladı mevcut ise cok mutlu olacağım tesekkurler.
-
Rainbow six siege tavsiye ederim.
Battlefront 2 One/PS4 nesline çıkmış en kaliteli, eğlenceli multiplayer oyun bence.
Degeri pek bilinmedi ben de cok severek oynamistim.
Daha iyi değil daha kötü. Bunun alındığı videoda söylediği üzere Xbox tarafında raytracing aktif değil o yüzden yansımalar hala SSR ile gösteriliyor. O yüzden de PS5'deki gibi zeminin materyaline uygun şekilde gözükmüyor. Bug herhalde diye geliştiricisine iletmişler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyüBlack Ops Cold War oyunu ilk çıktığında aynı sorun ben de yaşadım. Bu durumun konsol ile alakası yok, oyuna gelecek güncellemeler ile çözülecektir. Konsolu servise gönderseniz, servis bu cihazları oturup test etmiyor. Yurt dışından gelen yenilenmiş cihazlar ile değiştirip, size farklı bir konsol veriyor.
Bilgi için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X