Bir süre daha bekleyeyim. Bazen Microsoft Flight Simulatorda da oyundayken ana menüye atıyor. Ama bu durum 100 defada bir kez oluyor. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2141. sayfa)

-
-
Hepsi oyundan kaynaklı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinHepsi oyundan kaynaklı hocam.
O zaman biraz daha bekleyeyim. Hatta oyunun save dosyaları da dahil silip tekrar yükleyeyim. Olmazsa da kalsın. Çünkü bu oyunla ilgili forumlarda bayağı şikayet var.
-
Oyunu 60 fps rtx açık oynayan kişilerde grafik sorunları da oluyor bazen, 120hz modunda deneme imkanın varsa denemeni tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorun cok buyuk ihtimal yazılımsal.konsol da birsey yoktur.bende de eski bir oyunu ilk açtığımda kapanmıştı oyunu sildim bir daha yapmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Sony oldugu icin olabilir xboxda oynamani istemiyorYok yaw bende aynı Tv de oynuyorum yağ gibi akıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict933 tane oyun oynuyorum biraz kısır döngüye girdim sanırım. Bf5 , Forza Horizon 4 , Psychonauts 2 (bayıldım bu oyuna)
Bu 3 oyunu oynayıp keyif alan kisi muhtemelen benle ayni kafadadır. 4. bir oyun önerecek bir insan evladı mevcut ise cok mutlu olacağım tesekkurler.
Sniper Elite 4 Tavsiye ederim Series güncellemeleride geldi güzel oldu
-
Arkadaşlar merhaba bir soru soracağım ben bir tane series X bir tane de series S aldım. Bunların arasında kardeşlik yapabilir miyim ve aynı oyunu birlikte online oynayabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: sanguchii
Arkadaşlar merhaba bir soru soracağım ben bir tane series X bir tane de series S aldım. Bunların arasında kardeşlik yapabilir miyim ve aynı oyunu birlikte online oynayabilir miyim?Oynarsınız.
Kardeşlik, P1-P2 mevzusu, Giriş Xbox'ı nedir?
A hesabı sizin hesabınız diyelim. Bu hesaba Live Gold ve Game Pass aldınız ve başkasıyla paylaşıp maliyeti yarıya düşüreceksiniz.
A hesabı sizin, B hesabı paylaştığınız kişinin dersek;
B hesabı sizin A hesabınızı konsoluna Giriş Xbox'ı olarak tanıtıcak ve bir daha oturum açmayacak. Oturum açmak ve Giriş Xbox'ı yapmak birbirinden farklı şeyler hep karıştırılır.
Giriş Xbox'ı yapılan hesaba bir daha oturum açmaya gerek kalmadan hesaptaki tüm haklardan diğer hesaplar faydalanır.
Yani B hesabı P1 oluyor A hesabı P2 oluyor. Neden A hesabı P2? Çünkü A hesabı sizin ana hesabınız olduğundan ve oyunları bu hesaptan oynadığınızdan oturum açmak zorundasınız. O yüzden P2 oluyorsunuz.
Oyun alacaksanız ana hesabınıza almayın ayrı bir mail adresi açın. İleride satmak isterseniz sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü hesap satışı gerçekleşir hesapta ne varsa hepsi satılır, tek tek hesaptaki oyunlar satılamaz. Demin anlattığım aynı mantıkla oyun hesaplarını da yönetebilirsiniz.
Bilinmesi gerekenler;
P1 hesap yılda 5 kere değiştirilebilir. P2 de bir sınırlama yoktur.
P2 hesap aldıysanız önce bu hesaba oturum açıp ardından kendi hesabınıza geçmeniz lazım. (İlerlemeleri kendi hesabınızda istiyorsanız)
P2 hesapta aktif internet bağlantısı olmak zorunda. P1 de böyle bir durum yok.
P1 ve P2 hesap aynı anda birbirleriyle oynayabilir.
Konsola birden fazla P1 - P2 hesap tanımlayabilirsiniz bir sınırı yok.
-
Ayrıntılı yazı için çok teşekkür ederim ps kökenli olduğum için alışmışız bencil hareketlere. O yüzden şüpheye düştüm dedim series S ile X ortak oyun oynayamaz belki diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: sanguchii
Ayrıntılı yazı için çok teşekkür ederim ps kökenli olduğum için alışmışız bencil hareketlere. O yüzden şüpheye düştüm dedim series S ile X ortak oyun oynayamaz belki diye :)Rica ederim. Aslında sorularınızın cevapları forumda mevcut. Daha fazla detay için;
https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743
https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543
-
quote:
Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE
Oyunu 60 fps rtx açık oynayan kişilerde grafik sorunları da oluyor bazen, 120hz modunda deneme imkanın varsa denemeni tavsiye ederimDenerim hocam inşaallah sorun dediğiniz gibi konsolda değilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
Sorun cok buyuk ihtimal yazılımsal.konsol da birsey yoktur.bende de eski bir oyunu ilk açtığımda kapanmıştı oyunu sildim bir daha yapmadıYazılımsal derken. Nasıl oluyor anlamadım. Konsolda son güncelleme mevcut.
-
Oyun yazılımından hocam.konsola uygun olmuyor bazıları
quote:
Oyun yazılımından hocam.konsola uygun olmuyor bazılarıCall of Duty: Black Ops Cold War bu oyunla ilgili nette şikayetler var ama. oyunu bitirip aynı durumu yaşamayanlar da var.
-
Normal iste hocam.stabil olmuyor bazi modellerle.bu konsol hatasi oldugunu gostermez.
Birde kullandığıniz ekran la ilgili bile olabiliyor.oyun 120fps vermiştir ama ekran düşükse konsol kapatabilir
quote:
Birde kullandığıniz ekran la ilgili bile olabiliyor.oyun 120fps vermiştir ama ekran düşükse konsol kapatabilir55" KS8500 Curved 4K SUHD TV
Kullandığım tv bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 30 Ağustos 2021; 22:4:11 > -
Kabloyu değiştirdim. Farklı portlarıda denedim çözüm olmadı.
Bu gece hiç sıkıntı yaşamadım ama dün mesela inanılmaz şekilde çok fazla görüntü gitme-gelme sorunu yaşadım.
Global kaynaklarda benzer soruna denk gelmedim bir uyumsuzluk var ama henüz kaynağını bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X