< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2142. sayfa)

-
-
Elder Scrolls 6 konsollarda Xbox'a özel olarak hazırlanıyormuş. Starfield'ın da gelme şansı yok denmiş. Jeff Grubb da geliştirici stüdyodan bilgi almış gibi görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük bethesda aaa oyunlarının ps ye gelmesi çok zor , lisans sahibi iyi bir teklif alırsa belki multiplatform olur . Mmo tarzı oyunlar multiplatform olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 31 Ağustos 2021; 0:38:0 >
Vay be...
Asgari ücretin 1400 lira olduğu 2017 yılında, 1 TB PlayStation 4 (Uncharted Collection+ Drive Club) konsolunu 1700 liraya almıştım.
Şimdi uzaktan izliyorum yeni konsolları.
Xbox Series X, elin Avrupalısında 500 Euro bizde 800 Euro (8.000 Lira)
Önceki nesil Avrupada Xbox One 500 Euro , Yeni nesil Xbox Series X 500 Euro
Önceki nesil Türkiyede Xbox One 1500 Lira , Yeni nesil
Xbox Series X 8000 Lira
Enflasyona gel. Fakirliğe gel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 31 Ağustos 2021; 3:41:51 >
Hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim beğendiğinize. Çünkü Microsoft artık işi gerçekten ciddiye aldı Series X/S ler de bu sefer. Eskiden bende Ps kullanıyordum ama gelecek artık Xbox ta ve gamepass te.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tamamen haklısınız yani yok böyle birşey öğrenciyim su konsolları almak için nelerden kıstım başka bir eğlence kalmadı neredeyse zor gözüküyor ama inşallah düzelir bu günler kısa zamanda en azından 2017-18 seviysine döner.
Şu triple a oyunlarda gelse yavaş yavaş efsane olacak. Tes6 vs xbox özel çıkarsa sony iyice köşeye kısılır.
Dün senelerdir ps kullanan arkadaş aradı. Nasıl memnunusun diye. Kendisinede ps4 pro var ps5 geçmek için uğraşıyor. Biraz anlattım. Bir ara denemeye gelecek sadece gamepass için bile 2. Cihaz olarak series s düşünebilirim diyor.
Bir tek sıkıntım depolama onuda bir çözersem bu konsolu öldürene kadar kullanırım diye düşünüyorum( allah gecinden versin :)) pc üzerinde 6 tb civarı depolamam vardı buna geçince alışkanlıklarımı devam ettiremiyorum.
Bu arada cihazın video oynatma kabiliyeti va efsane arkadaşlar. Görüntü kalitesi evde ne kadar cihaz varsa hepsinden kat kat güzel. Medya oynatma cihazlarımı vs hep kaldırmayı düşünüyorum.
İthalatçı garantili alan var mı? Emin olamadım alıp almama konusunda
Kullandığınız TV/monitör nedir, özellikleri nelerdir?
LG OLED TV'lerde media oynatmasını merak ediyorum doğrusu, dahili oynatıcısı kadar iyi mi? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? One X'in kini beğenmedim. HDR, Dolby Vision medialar dahili oynatıcıda açık ara daha güzel görüntü veriyor. Bir de Series X'de media oynatma uygulamaları One X ile birebir aynı mı yoksa Series X'e özel geliştirilmiş uygulamalar var mı?
Doom eternalda FPS düşüşü yaşayan var mı acaba
Samsung 50 ru 7400 . İnternette videolarda var hocam tabiki eb önemlisi tvnin yetenekleri ama oynatıcıda çok farkediyormuş. Xbox bunu gösterdi bana. Oynatıcı olarak kodi kullanıyorum ben.
Merhabalar,
pazartesi günü x açtığımda güncelleme vardı. Ayrıca kolu da güncelledi.
Güncelleme hakkında detaylı bilgi varmı ?
-
Merhaba,
Aynı şekilde bende de güncelleme oldu. Gördüğüm tek fark açık oyunlara çizgili tuşa bastığımızda oyunu kapatabiliyorduk o yok olmuş. Onun yerine Quick Resume özelliğini kapat tarzı bir seçenek gelmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba hâlâ 12 aylik xbox live gold u ultimate e çevirme muhabbeti devam ediyor mu bilgilendirebilir misiniz ona göre satın alacağim da
Devam ediyor. 12 ay Live gold sonrası 1 aylık ultimate giriyorsunuz.
Key olarak satın alıyorum değil mi hocam sonrasında da xbox üzerinden 1 aylık ultimate alıyorum otomatik 13 aylık ultimate oluyor
Evet. Ultimate aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatırsanız ne olur ne olmaz hocam.
Tamamdır çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X