Var, bluray sürücü sesi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2139. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Selimovskii
,
gokert
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü,
4 Mobil

199 oy
Öne Çıkar

73. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
Teşekkürler hocam içimi rahatlattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm konsollar da var. Bende konsolu çalıştırdığımda ses geliyor. Redditden de bakabilirsin tüm konsollarda mevcut ilk açılıdığında, rahat ol kısaca.quote:
Orijinalden alıntı: kacamak1907
Teşekkürler hocam içimi rahatlattı
Eskiden konsolun içinden bebek ağlama sesleri geliyor diye başlıklar açılırdı, şanslı kesimdensin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Blu-ray sürücünün içerisinde disk olup olmadığını kontrol ediyor, diski çevirmek için. POST deniyor bu işleme. Power on self test. Bilgisayarlarda da var. Eski bilgisayarlar aynı işlemi disket sürücü için de yaparlardı. Yaşları yeten kişiler bu sesi çok iyi bilirler.
-
-
https://www.reddit.com/r/gaming/comments/pdvcct/my_xbox_series_x_exploded_almost_killing_my_cat/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi yakmış belli ruh hastasi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi yakmıştır. %99 Sony fanıdır karalama yapıyor.
Umarım dediğiniz gibidir :/
-
-
Eski postlarında da hep duygu sömürüsü yapmış arkadaş PC'im çalındı vs. Bu postta da sigortadan para koparmak+ viral olup Microsoft'tan para koparmak için yapmış kesin diyor herkes.
-
Save dosyalarinin icine gelip profilimin ustunde her yerden sil dedim oldu tesekkur ederim.
-
Bugün daha önce deneyimlemediğim için crysis remastered satın aldim goldla 45 liraya geldi. Fakat memnun kalmadim oyundan kalite modunda 60 fps degil gibi. Performans modunda da goruntu berbat. Sanirim tam olarak yeni konsollara uyumlu degil.
Cihazın bu hale gelmesi imkansız kendi yapmış belli kafasız herifler.
-
İmkansız demek istemiyorum ama imkansız
Bi sekilde oturup başına bitireyim diyorum artık. 2 si ve 3 de çıkıcak sanırım onlarıda oynamak istiyorum. Belki onlar daha iyi olur performans bakımından. Ama bu şekilde bir iade politikası olmasına sevindim. İlk Xbox deneyimi olduğu için bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorum. Teşekkür ederim.
-
Mrb arkadaşlar
Xbox series x alalı bir hafta oldu şöyle bir sorunla karşı karşıyayım
Dün ve bugün kendi kendine kapanıyor cihaz ikiside açtıktan 2 dk sonra oldu şimdilik sorun yaratan bir durum gibi durmuyor ama konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X