Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.576
Cevap
835
Favori
4.256.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BjKs1903

Merhaba, bulutta kayıtlı save dosyalarını nasıl silebiliriz?

Save dosyasının üstüne gelip start tusuna bas kayıtlı verileri sil de çıkan seçeneklerden her yerden sil yazan yere tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 28 Ağustos 2021; 16:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Bunu denedim ama oyunu tekrar yukleyince sanki buluttan geri gelmisti dosyalar. Tekrar deniycem. Cevap için tesekkur ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BjKs1903 kullanıcısına yanıt

Konsoldan sil dersen geri getirir her yerden sil dersen getirmez.

• arkadaşlar hepsiburada da satılan ithalatçı garantili alan var mı memnun mu bazı yorumlarda kutu açık geldi gibi bir sürü şey okuyorum buraya bir sormak istedim

• Bethesda xbox çatısı altında yer alsa da diğer stüdyolara göre daha farklı bir konumda. Marketing konusunda xbox'dan bağımsızlar mesela. Xbox sadece hangi platformlara çıkacağına karışıyor. TR altyazı beklemiyorum ben o yüzden. Mod olarak indirildiği zaman da achievementlar kapanıyor, o olayı çözerlerse iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: alihanoncul

arkadaşlar hepsiburada da satılan ithalatçı garantili alan var mı memnun mu bazı yorumlarda kutu açık geldi gibi bir sürü şey okuyorum buraya bir sormak istedim

Sahibinden.com ve forumun 2.el kısmında satılan cihazları satın almak, 1 yıl ithalatçı garantili cihazları satın almaktan daha mantıklı. 6000 tl bandında satılan 2.el cihazlara göz atın derim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

World War Z: Aftermath- 21 Eylül
    Insurgency: Sandstorm- 29 Eylül
    Far Cry 6- 7 Ekim
    Back 4 Blood- 12 Ekim
    Battlefield 2142- 22 Ekim
    Marvel’s Guardians of the Galaxy- 26 Ekim
    Riders Republic- 28 Ekim
    Call of Duyy: Vanguard- 5 Kasım
    Forza Horizon 5- 9 Kasım
    Dying Light 2- 7 Aralık
    Halo Infinite- 8 Aralık
    Rainbow Six Extraction- Ocak
    Saints Row- 25 Şubat
    STALKER 2- 28 Nisan

Hepsini %100 bitirmek isteyen?

Call of Duyy: Vanguard- 5 Kasım

Forza Horizon 5- 9 Kasım

Şu 2 sinin aynı gün çıkması kötü oldu 2 sinide Deli gibi bekliyorum ))  

• 2.kez series X aldım ancak bu sefer ısınma sorunu yaşıyorum gibi.

Eski konsolumda hiç ısınma yokken bu konsolda oyuna girdikten 2 dakika sonra sıcak üflüyor makine yanıyor resmen  

Isınmayı normalde takmam eski PS4 pro sağolsun alıştım ama normal mi sizce bu ?

Fanlar tam hızda dönmüyorlar gibi yavaş yavaş çalışıp eski nesil oyunlarda dahi ısınıyor makine tavsiyesi olan var mı yada sorun mu bu sizce

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Havalar sıcak ondandır.

Benim cihazımda ısınıyor fakat bir sorun yasamadim şimdiye kadar. Önümüz kış bu durumdan faydalanmayı düşünüyorum.

üflenen havanın sıcak olması sanıldığı gibi kötü bir durumdan kaynaklanmıyor olabilir. termallerin ısıyı düzgün şekilde bloklara ilettiğini de gösterir.

benim cihazda sıcak üflüyor çok fazla,bence normal bişey hem havalar çok sıcak hemde cihazlar sağlam çalışıyor oda sauna gibi oluyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler ilk cihaz kışın bendeydi belki de o yüzdendir çevirici ile kullanıyorum salona götürünce ise PS4 adaptörü ile denedim voltajı falan aynı tamamen PS4 güç kablosu ile sorunsuzca kullandım çevirici yerine bunun kablosu ile kullansam mı diye düşünüyorum

Benimki de sıcak üflüyor. Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Hocam inan benim kafamdan bile sıcak dumanlar çıkıyor. Öyle bir hava var. Bu havada konsol soğuk üflese 24 saat açık bırakır klima niyetine kullanırım.

• Elinizi uzattığınızda sıcak hava geliyorsa makine zaten yapması gerekeni yapıyor demektir. Sıcak havayı tahliye ediyor normal olarak

• Psychonauts 2 Rift Apart!?

colteastwoodtwitter
    “Magic Dimensions! #Psychonauts2 #XboxShare https://t.co/EDVPHBfvRE”
    https://twitter.com/i/status/1431697194382364675
  • Arkadaşlar konsol ilk açılışda dump diye bir ses geliyor sizdede varmı bu ses saniyelik

• quote:

Orijinalden alıntı: alihanoncul

arkadaşlar hepsiburada da satılan ithalatçı garantili alan var mı memnun mu bazı yorumlarda kutu açık geldi gibi bir sürü şey okuyorum buraya bir sormak istedim

bir cok kişi aldı genelde memnun sakın gidip ikinci ele 6k vs verme 6200 e kuponla hb alanlar oldu sıfır, yeterki kapalı bantlı kutu olsun, ithalatçı garanti de olsa ms sayfasından seri no yu kaydettiğin zaman min 1 yıl resmi garantin oluyor, sony gibi değil allahtan ms, kurumsal firmalardan al hb n11 amazon gibi, internet ten aldığın coğu üründe 14 gün iade hakkın var.

• 
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.