Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2017. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
76.321
Cevap
788
Favori
3.748.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunları öyle bir yaymışlar ki gidin 2 3 senelik gamepass yapın dercesine. Yani öyle 1 aylık alayım 3 aylık alayım olayını kafanızdan silin dediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt

    Warhammer 40K Dark Tide. Bu oyun da çıktığı gün Game Pass ile gelecek. Türkçe dil desteği yok.

    GPU için 8-10 senelik üyelik yapsalar da alsak. Ciddi ciddi alırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir etkinlik oldu. Hiç laf salatası yapmadan 30 oyun tanıttılar ve en güzel olay bu oyunların 27'sinin ilk günden GamePass'e gelecek olması...


    Forza Horizon 5 benim en çok bekleyeceğim oyun olacak. Oyun bitme aşamasına gelmiş ve bu vakte kadar bir tane bile görüntü sızmamış olması büyük başarı. O yüzden oyundaki her detay şok etkisi yarattı. Aynı şekilde Stalker 2'nin de gameplay'inden hiç sızan bir şey olmamıştı.


    Perşembe günü eventin uzun versiyonu olacakmış. Muhtemelen aralara geliştiricilerle diyalogları ekleyecekler, yine de Hellblade 2 ile bir şeyler çıkabilir deniyor.

    Jeff Grubb on Twitter: "I *think* this is where you can expect to see Hellblade 2." / Twitter





  • Satılmış yerel oyun medyasının sesi çıkmıyor farkında mısınız ? Bu adamları iyi tanıyın, Sony'den beleş oyun almak için yaptıkları işin namusunu satan adamlar bunlar. Dünden beri sesleri çıkmıyor çoğunun.

  • Netflix'in aylık 55 TL olduğu yerde mevcut kütüphanesiyle bile game pass BEDAVA. Takdir etmemek mümkün değil. Umarım bu politikayla devam ederler. Aslında PS tarafının da benzer bir üyelik servisi çıkarması lazım. Üye sayısı her geçen gün artıyor microsoft'un 1-2 yıl sonra şımarabilirler rakipsiz olurlarsa :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    Satılmış yerel oyun medyasının sesi çıkmıyor farkında mısınız ? Bu adamları iyi tanıyın, Sony'den beleş oyun almak için yaptıkları işin namusunu satan adamlar bunlar. Dünden beri sesleri çıkmıyor çoğunun.

    Ortalığı karıştırma şimdi, adamların kurulu düzeni var. Promo kovalıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RTX3080Ti

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Boş yapma. Xbox'ın ilk sene oyunsuzluğunu ben de eleştirdim. PS5'te 4-5 tane sağlam oyun gördük konsol çıktıktan sonra. Ancak Xbox 1 senenin ardından muhteşem oyunlarla dahil oluyor yarışa. Bu olağan bir durum. Konsol çıkış yılı, oyun açısından kısır geçebilir. O süreçte geriye uyumlulukla idare edilebilir. Xbox, geriye uyumluluğu PlayStation'dan daha iyi yaptı. Ben PS5'te PS4'ten farksız şekilde oynamaya devam edebildim oyunları ama Xbox'ta yazılım avantajı sayesinde her oyun neredeyse boost yedi. PS5'te belli başlı oyunlar upgrade alabildi.


    Her neyse,


    PC - GamePass tarafını sömüren biri olarak sunuma bayıldım. Forza'yı direkt satın alacağım, kalanını GamePass ile oynayacağım ara ara. Rekabet güzeldir, fanboyluk ezikliktir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    Satılmış yerel oyun medyasının sesi çıkmıyor farkında mısınız ? Bu adamları iyi tanıyın, Sony'den beleş oyun almak için yaptıkları işin namusunu satan adamlar bunlar. Dünden beri sesleri çıkmıyor çoğunun.

    "Konsol almayın, gerek yok, piyasada oyun yok. Ama gelin, çıkan tonla yeni nesil oyunu sırasıyla oynayacağım bana gelen beleş kodlar ve konsollarla, gelin benim YouTube kanalımdan izleyin yeni oyunları, sakın konsol almayın" diyenleri takip eden izleyicilerin suçu bu. Boş beleş adamları ünlü etmeye bayılıyoruz; 1-Amerikalılar, 2- Biz.

  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    bitmeden alamazsın ve yeni üyelik olmalı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akşam hep oyun gösterildi acaba fidelityfx den bahsederler mi diye düşündüm ama hic bahsedilmedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brigand35

    Akşam hep oyun gösterildi acaba fidelityfx den bahsederler mi diye düşündüm ama hic bahsedilmedi

    Forza Horizon 5 için 4K 30 fps RT ve 4K 60fps performans modu olacakmış. Muhtemelen O tarihe kadar Fidelity FX super resolution yavaş yavaş oturmaya başlar ve oyun çıktıktan sonra 4k 60Fps RT modu için bir güncelleme alır diye düşünüyorum. Oyunlara adapte edilmesi biraz zaman alabilir.

  • E3 sunumu benim beklentimin altında kaldı, beklentiyi öyle bir noktaya çıkarmışım ki çeyreği dolmadı desem yeridir. Bence hala SONY first party oyunlar olarak XBOX'ın çok önünde tamam XBOX'ta oyunlar daha yeni yapılıyor anladım ama ben bilmem, ben tüketiciyim bana hazır ürün lazım ayrıca bu Bethesda'ya acayip gıcık olmaya başladım laflar hazırladım.


    -Ulan Bethesda, Playstation'ın o kadar ağır topu olmayan rachet'da bile grafikleri gameplayi gördük, sen hala daha ne yüzle o 76 garabetini gösterirsin, bunu sunarsın? Sizim takımda hiç mi aklı başında birileri yok bu firma için bir utançtır artık şu oyunu çöpe atalım diyen? Koskoca Bethesda hala o çöp grafiklerle o facia 76'yı sunup medet umuyor inanılır gibi değil.


    -İkinicisi, Starfield'a herkes niye bu kadar hypelanıyor? Ortada fol yok yumurta yok ne bir oynanış var ne bir şey. Ne olacağı meçhul, patlamayacağının kim garantisini verebilir? Bu oyunun Xbox'ın ağır topu olacağı söylenen yorumları okuyunca gülüyorum, daha ne gördük ki oyuna dair? Bi durun hele.


    -Arkane'in yaptığı o yeni oyun servis tabanlı olacak co op bir oyun izlenimi verdi, en ufak merak etmiyorum onu, muhakkak meraklısı vardır. Bu soytarılık seviyesinde aptal hollywood filmleri gibi diyalogları olan kalitesiz oyunlardan bıktım ve böyle oyunlara verecek kuruşum yok. Avengers falan vesaire o tür işte...


    -Halo single'dan hala bir şey göstermediler orası hala sorunlu demek ki çok muallak ama multiyi görünce olmuş dedim Halo veteranı olarak tatmin oldum ama free2play olması düşündürmüyor değil.


    -Ve gelelim bana göre sunumun kralı Horizon 5'e. Yine mükemmel olmuş, yine efsane olmuş diyecek tek bir şeyim yok. Halo ile birlikte şu an için Series X alma sebebim. Bu çöp stüdyolar içinde parıl parıl parlayan Playground Games'i pamuklara sarmalı MS. Hastasıyım adamların aldıkları her para helal olsun, bitmiş cilalı mükemmel oyunlar ortaya koyuyorlar hep.


    Dediğim gibi tes6 yapılıyomuş, avowed yapılıyomuş ben bilmem ben tüketiciyim. Onlar yapılsın öyle bakalım. Dediğim gibi Halo ve FH5 dışında ilgimi çeken tek bir oyun olmadı sunumda.


    Diğer oyunları 'yapılınca' gameplaylerini 'görünce' yorumlarız...


    otur 7/10.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Oyunları öyle bir yaymışlar ki gidin 2 3 senelik gamepass yapın dercesine. Yani öyle 1 aylık alayım 3 aylık alayım olayını kafanızdan silin dediler.

    Hocam zaten tam olarak amaç bu... Hatta hey çeyrekte AAA oyun çıkarma gibi stratejileri var. Ayrıca çıkacak AA ve bazı AAA oyunlar da ilk gün Gamepass'da... Üyelik sistemi zaten böyle yürür. Yeni içerik sağlayamazlarsa kimse kalıcı olmaz ki...


    1) Yeni içerik sağlamak (23 ve ortak çalışılan stüdyolar)

    2) Uzun soluklu oyun sağlamak (Multiplayer)

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    bende öyle tahmin ettim ama en azindan bi sözlü bahsetselerdi diye bekledim hani daha once konsollara geliyor denildi ama boyle bir sunumda ucundan falan bahsetmelerini beklerdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Ben oyunu zorlaya zorlaya bitirmiştim. Yol yakınken geri dönün, 30-40 saatinize yazık :) Grafikler güzel, vuruş hissi eh işte. Ancak sürekli ama sürekli aynı şeyler yapacaksınız.


    Yine de hatırladığım kadarıyla:


    • Online kısım oyun bitince açılıyor. Sürekli aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz. Örneğin bir haritada kim var kim yok öldürüyorsunuz bitiyor. Belli bir sürenin altında bitirmeye çalışırsanız sözde değerli 'item' kazanıyorsunuz.
    • Tier yükseldikçe değerli öğe şansınız da yükseliyor. Ancak Tier 15 de olsanız rüyalarınıza düşecek bir öğe düşürme şansınız neredeyse hiç yok. Oyunu bitirip, online'da da aynı şeyleri 150 saat yapmaya devam ederseniz birkaç şey kazanırsınız belki :)
    • Loot yerine çarşıdan ekipman satın almayın. Aldıktan bir süre sonra daha iyisi düşüyor zaten. Onun yerine kaynakları saklayın. Duruma göre düşen öğeleri parçalayın ya da satın. İyi bir öğe düşürdüğünüzde onu değiştirmeyin, upgrade edin. Level atladıkça max item level seviyeniz de artacak ve oyunun sonuna kadar aynı silahı sürekli upgrade ederek devam edebileceksiniz. Rahat hissettiğiniz bir silahla ya da kıyafetle (gerçekten çok daha iyisini bulana kadar) böyle devam etmek bana daha mantıklı gelmişti.


    Bir de bence bu oyuna özel soruyu oyunun kendi konusunda sorun. Daha çok yanıt alırsınız vs.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Git destiny 2 oyna hocam. Vaktine yazık.
    Sebebini biraz açar mısınız? Açıkçası bu dönem oyunlara fazla vakit ayıramıyorum, Gears benzeri diye Outriders’a bi giriş yapayım dedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimalle ellerindeki bütün kartları açmak istemiyorlar. Bahsi geçmeyen bir sürü oyun var ve bunları bir kaç sene boyunca etkinliklerde ara ara gösterecekler.


    Ben de Fable, Avowed ve Hellblade 2 gibi oyunlardan ufak da olsa bir gösterim bekledim ama planları farklı belli ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Ben de işte açtıkları kartlara göre yorum yaptım hocam, o kartları da açılınca göreceğiz iyi mi kötü mü...

  • dünkü xbox yayını çok iyidi be valla helal olsun.

     

    starfield ve stalker 2 özel olacagını duyunca bir ps'ci olarak yıkıldım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 14 Haziran 2021; 12:7:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hEro_

    Ben oyunu zorlaya zorlaya bitirmiştim. Yol yakınken geri dönün, 30-40 saatinize yazık :) Grafikler güzel, vuruş hissi eh işte. Ancak sürekli ama sürekli aynı şeyler yapacaksınız.


    Yine de hatırladığım kadarıyla:


    • Online kısım oyun bitince açılıyor. Sürekli aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz. Örneğin bir haritada kim var kim yok öldürüyorsunuz bitiyor. Belli bir sürenin altında bitirmeye çalışırsanız sözde değerli 'item' kazanıyorsunuz.
    • Tier yükseldikçe değerli öğe şansınız da yükseliyor. Ancak Tier 15 de olsanız rüyalarınıza düşecek bir öğe düşürme şansınız neredeyse hiç yok. Oyunu bitirip, online'da da aynı şeyleri 150 saat yapmaya devam ederseniz birkaç şey kazanırsınız belki :)
    • Loot yerine çarşıdan ekipman satın almayın. Aldıktan bir süre sonra daha iyisi düşüyor zaten. Onun yerine kaynakları saklayın. Duruma göre düşen öğeleri parçalayın ya da satın. İyi bir öğe düşürdüğünüzde onu değiştirmeyin, upgrade edin. Level atladıkça max item level seviyeniz de artacak ve oyunun sonuna kadar aynı silahı sürekli upgrade ederek devam edebileceksiniz. Rahat hissettiğiniz bir silahla ya da kıyafetle (gerçekten çok daha iyisini bulana kadar) böyle devam etmek bana daha mantıklı gelmişti.


    Bir de bence bu oyuna özel soruyu oyunun kendi konusunda sorun. Daha çok yanıt alırsınız vs.

    Şu 2 saatlik deneyimde ben de gidişattan pek emin olamadım, bazı hatalar da mevcut oyunda ama en azından sevdiğim bir tarz. Single o kadar uzun sürüyorsa tabi zaten 10-15 saatten fazla bir oyunda kalamıyorum, multiye de geçiş yapamayacağım anlaşılan.

    Herneyse çok teşekkür ederim detaylı anlattığınız için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.