Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2016. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: SultanApex
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.310
Cevap
790
Favori
3.747.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASKERTUNGA

    yarın sabah sana PM atacağım kardeşim.

    ama özet geçeyim, hiç düşünme XSX e geç

    Allah razı olsun ya . Özetten de anladım valla " Hiç düşünme " demenizden. Aslında %90 ihtimal geçicem gittikçe kafama yatıyor. 1650Ti laptopum olsa da bir PC görevi görmüyor. Şayet 3060 ve üstü laptopum veya PCm olsa PS5te kalırdım. Şuan 4K keyfi için 1650Tiyım var diyerek Xboxı da çöpe atamam. Xbox SX geçicem muhtemelen , PS5i 3 yıl sonra ek konsol olarak alıcam .

  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Hocam xbox da özellikle ülkemizde kutulu oyun al sat işi maalesef sıkıntı bi Ps gibi olmaz dijitale yonlenmeniz alim satimda daha rahat ettirir sizi...Ps5 i de exc ve ortam yüzünden alıyorum yoksa Xbox özellikle bizim ülkemiz icin en mantıklısı su ekonomik zorlukta bile sadece 1 cihaz ve üyelikle bir sürü oyun oynayabilirsiniz xbox store dan bağımsız oyun kodu satan siteler var ordan oyunu kod olarak daha ucuza alabilirsiniz her oyuna 1 hesap acip diger hakkı forumda satip diger hakki kendiniz oynarsınız...Ps de acaba alsam mi diye arada kaldığım oyunu gamepass de görünce cok mutlu oluyorum bu gece blood 4 dead oyununu görünce cok sevindim xbox a ozel oyun degil ama adamlar day one yapmış ilerleyen süreçte day one olmasa da cok kaliteli oyunları gamepass sistemine getirirler...Ps5 de evet su an icin cok exc yok hatta bir cogu artik seneye ve ondan sonra ki seneler gelir bence bi xbox i deneyin memnun kalmazsanız tekrar ps5 alırsınız su an forumda ve facebook gruplarinda siz gibi xbox almayı ciddi olarak düşünen ve danışan bir çok kişi var xbox son senelerin en iyi sunumunu gerçekleştirdi Sony ye rakip olması lazim ki tekel olmasin iki firma da bu iş bize yarar




  • begamermc kullanıcısına yanıt
    Class mantığının hangi kısmını beğenmediniz hocam sizce nasıl olması gerekirdi, ranked team race puan mantığı sizce nasıl olmalı merak ettim açıkçası
  • Kendi adıma Horizon serisini çok beğenmeme rağmen niye bu oyuna basit bir hikaye modu eklenemiyor anlamıyorum. Çok çetrefilli birşeye gerek yok. Emin olun yapımcı firma çaycısına sorup yazsa bile yetecek. Diğer herşey yine aynı kalsın. Örneğin 4 mevsimde her yarış türünde bir boss olur. Son yarışlarda onunla kapışırız vb... Kimse bu oyundan bir game of thrones senaryosu beklemiyor ama sürekli festival içinde yarışmanın amacı basit bir hikaye ile desteklense inanın daha iyi olur diye düşünüyorum. Horizon 2 de bu şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama 4K'da cidden efsane gözüküyor. Meksika güzel bir tercih olmuş.
  • Outriders'a daha bu akşam başlayabildim, 1-2 saat Lvl4'e kadar oynadım ancak tecrübelilere bazı sorularım var;


    • Bu Lvl4 halimle bile online oyunlara katılabilir miyim? Katılırsam herkes Lvl 50-100 gezerken ben Lvl4 ne yapabilirim? Ayrıca online'da özetle ne yapıyoruz  
    • Tier 2 açıldı ve anladığım kadarıyla bu Tier işi hem zorluk hem Loot sıklığı demek, single'da fazla zorluğu abartmak istemiyorum ama loot olmadan olmuyor, Tier 15'e kadar zorluk ve loot açısından fark çok mu büyük? Bu düşük Tier'lerde takılsam loot işi beni üzer mi?
    • Loot yerine çarşıdan ekipman satın almak için harcadığımız dişli simgeli paralar neye bağlı kazanılıyor?
    • Pyromancer için ileride gelecek muhtemel skill ve class upgrade'lerinde nasıl ilerlemek lazım?


    Yanıtlayacak Outriders'lara şimdiden teşekkürler..  





  • Bir bilgi de benden olsun, ulaşabildiğim kadarıyla bugün açıklanan, çıktığı gün Game Pass'e eklenecek oyunlardaki Türkçe dil durumları:


    Age of Empires IV: Türkçe ✔️


    TWELVE MINUTES: Türkçe ✔️


    Forza Horizon 5: Türkçe ✔️


    Back 4 Blood: Türkçe ✔️


    REPLACED: Türkçe ✔️


    Atomic Heart: Türkçe Değil ❌


    S.T.A.L.K.E.R 2: Türkçe Değil ❌


    Eiyuden Chronicle: Türkçe Değil ❌


    Party Animals: Türkçe Değil ❌


    A Plague Tale: Requiem: Türkçe Değil ❌


    Psychonauts 2: Türkçe Değil ❌


    The Ascent: Türkçe Değil ❌


    Microsoft Flight Simulator: Türkçe Değil ❌

    Shredders: Bilgiye ulaşamadım


    Redfall: Bilgiye ulaşamadım


    Starfield: Bilgiye ulaşamadım


    Somerville: Bilgiye ulaşamadım


    Redfall ve Starfield Bethesda'nın oyunları, her iki oyunun da Resmi Türkçe web sayfası var:

    https://bethesda.net/tr/game/starfield

    https://bethesda.net/tr/game/redfall


    İkisinin de Türkçe çıkma olasılığına sıcak bakıyorum, Starfield Türkçe çıkmasa bile mod desteğiyle Türkçe yama uygulanabilir diye düşünüyorum.


    Genel olarak beklediğimden az sayıda Türkçe dil desteği çıktı. Stalker 2'de olsa çok iyi olurdu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakutukcu -- 14 Haziran 2021; 5:37:58 >




  • Forzayi 4K izleyin.
    Adamlar çıtayı her oyunda yükseltiyor.
    4. Oyunda çok iyiydi.
    Bana araba oyunlarını sevdirdiler.
  • Xbox'ın dün akşamki sunumu seyrederken eğlendim. "Az konuşma, çok iş" formülünü Sony'den örnek almışlar gibiydi. Çok da iyi etmişler, eski sunumlar gibi sıkmadı.


    Yayınlanan videolar hakkında ben de düşüncelerimi yazmak istedim.


    • Öncelikle Wolfenstein (Colossus) bugün itibariyle gamepass'e eklenmiş olmasına sevindim :) Seri Young Blood dışında çok iyi ilerliyordu. Daha iyi grafiklerle devam edebilecek olmak sevindirici.
    • Flight Simulator'ı konsolda çok merak ediyordum. PC'de hiç denemedim ama etraftaki videolara göz atmıştım. Görüş açışı, grafik kalitesi vs konusunda ciddi miktarda ödün vererek çalıştırabileceğini düşünüyorum ama tabi bir optimizasyon sürprizi gelir mi diye de heyecanlıyım. Çıktığı anda deneyeceğim.
    • Outer Worlds ilk oyunu yarım kalmış gibiydi. Renk paleti kötüydü, görevler çok sıradan ve tek düze idi (getir götür işleri). İyi bir potansiyeli kullanamamış olsalar da diyalogların doyuruculuğuna hürmeten oynatıyordu. Onlar da bunların farkındadır muhakkak. İkinci oyunda hataları törpülenmiş bir Outer Worlds olursa tadından yenmez. Yayınladıkları videoya bakarak "çok iyi geliyor" vb söylemlerde bulunmak hata olur bence :) Adamların da söylediği gibi henüz ellerinde bir şey yok belli ki.
    • Ascent çok keyifli bir co-op oyunu olacağa benziyor. Gamepass ile arkadaş grubunu toplayıp ışık efekti cümbüşü eşliğinde oynamak için sabırsızlanıyorum :)
    • Among Us'ı hiç oynamadım. Videoda ne anlattıklarını da anlamadım. Ben için "geçiniz efendim"
    • Replaced bence gecenin yıldızıydı. Sanat yönetimi konusunda geceye noktayı koyduklarını düşünüyorum. Bence Forza da dahil tüm duyuruları solladı. "Pixelart" akımını ileriye taşımışlar, bundan hoşlanmayan insanların bile ilgisini çekmeyi başaracak kalitede bir sunum yaptılar. Bu şekilde "yenilikçi" yaklaşımları ile bir numaradaydılar.
    • İtiraf edeyim, Atomic Heart'i ilk defa duydum. Eski oyunu biraz inceledim ve yenisine de mutlaka şans vermek gerektiğini düşünmeye başladım.
    • Shredders ilgimi çekmedi. Türü sevenler bir göz atacaktır ama ben oynamam.
    • A Plague Tale ilk oyunuyla AA seviyesinde kaliteli bir yapım sunmuştu. İkinci oyunun AA ve AAA arasında bir seviyeyede çıkacağını umuyorum. Güzel hikayesini 10-12 saatlik oynanışla devam ettirsinler benim için yeter :)
    • Halo'ya ait hiçbir şey göstermediler. Ben mutlaka bir oynanış sunumu gösterirler diye düşünüyordum. Resmen hiçbir şey göstermeden geçiştirdiler. Bence 2021 yılında çıkartamayacaklar. Forza ve Age of'u çıkartıp, Halo'yu 2021 Nisan'a erteleyecekler. Cyberpunk kadar olmasa da beklentileri karşılayamayacak, sıradan bir oyun geliyor hissi uyandı bende :( Multiplayer'ın ücretsiz olmasına sevindim. Sonuçta herkesin oynayabilecek olması sevindirici ama bunun ne gibi dezavantajları olur biraz düşünmek de lazım.
    • Somerville tanıtımını izleyip de etkilenmemek, oyun çıksa da oynasak diye düşünmemek elde değil. Müzikleri ve tasarım diliyle beni etkilemeyi başardı. Kesinlikle çıktığı gün oynayacağım ve büyük ihtimalle bir çırpıda bitireceğim.
    • Forza'nın Meksika dedikoduları doğru çıktı. Oyun yine mükemmel görünüyor. Ben bir alengir var bu işte diye düşündüm ama sırada sunucu "hiçbir hile yok, aynen böyle oynayacaksınız" deyince ikna oldum. Dirt benzeri eğlenceli oyun modları beni korkutmadı. Bunlara isteyen girecek, isteyen uzak duracak diye umuyorum. Hatta oyuna (eleştirilebilecek de olsa) yeni bir şeyler eklemelerine sevindim. Far Cry gibi 'skin giydirilmiş' algısını biraz olsun kırdı. Forza tecrübesini Meksika'da kristal netliğinde grafikler ve yüzlerce araba ile yeniden yaşayacak olmak çok güzel. Böyle bir yapımı takdir etmemek bence yapımcılara çok büyük bir haksızlık. Forza Horizon benim için gelmiş geçmiş en eğlenceli araba yarışı oyunuydu. Seviyeyi düşürmesinler bana yeter.
    • Hadesi PC'de aldım alacağım, oynadım oynayacağım derken adamlar "senin alacağın yok, o zaman biz gamepass'e getiririz" dediler :) Oyun çok beğeni toplamıştı. Gamepass kapsamında, TV-Kanepe rahatlığında deneyebilecek olmak sevindirici.
    • Elder Scrolls Online, Fallout 76 ve Sea of Thieves için aklımdan geçen tek şey "pöff, geçiniz" oldu :)
    • Twelve Minutes'in "hep aynı şeyler oluyor" algısını nasıl kıracağını çok merak ediyorum. Bunu gerçekten başardılarsa ve sürekli aynı kamera açısıyla aynı odayı gördüğümüz bir oyunu sürükleyici yapmayı başardılarsa evin ortasında ayağa kalkıp alkışlayacağım :) Sanat tasarımı, grafik vb konularında bence sınıfta kalıyor ama yenilikçi oynanış sunmasıyla, buna cesaret etmesiyle de tüm ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyor.
    • Contraband, sen kimsin ya? :)
    • Back 4 Blood, bunlar artık sizi de sıkmadı mı? Bir arkadaş ortamı olursa muhabbet etmek için oynarım, diğer türlü ayıracak bir dakikam yok :)
    • Redfall eğlenceli bir co-op tecrübesi sunacak gibi görünüyor ama düzgün bir oynanış videosu görmeden beklentiye girmek hata olur. Animasyonu izlemek keyifliydi de yani bence heyecanlanmak için yetersizdi.
    • Yeni nesilde Stalker oynayabilecek olmak sizleri de heyecanlandırmıyor mu? "Rus kafası"nı severim. Stalker'ın kasvetli ve ağırbaşlı yapısını da severim. Yeni nesilde, daha iyi grafiklerle tekrar Stalker dünyasına gireceğimiz için de mutluyum. Çıksa da oynasak! Tek korkum kötü optimizasyon.



    Sonuçta en çok heyecanlandığım oyundan en az heyecanlandığıma doğru sıralamam şöyle :)


    • Replaced
    • Atomic Heart
    • Somerville
    • Flight Simulator (Konsol performansını çok merak ediyorum)
    • Forza
    • The Ascent (Çıkış tarihi yakın, grafikleri güzel bir co-op. Hızlı oynanış ve ışık cümbüşü grafikleri merak ettim.)
    • Hades (Gamepass ile ilk kez oynayabilecek olmak güzel)
    • Stalker 2
    • Outer Worlds 2
    • A Plague Tale


    Herkese iyi oyunlar! :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 14 Haziran 2021; 8:58:47 >




  • Forza Horizon 5


    Işın izleme modu


    Series X : 4k 30 fps

    Series S : 1080p 30 fps


    60 fps performans modu bulunacak : Geniş Drs aralıklı olur büyük ihtimal tahminim


    2k-4k dinamik 60 fps Series X


    1080p-2k dinamik : 60 fps Series S


    https://forzamotorsport.net/en-us/news/Forza-Horizon-5-Coming-to-Mexico



    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams




  • ss1984 S kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

    Açıkçası Xbox inanılmaz derecede cazip hale geldi. 4k TV varsa en iyi performansı sunan cihazi alıyorsun. Üstüne oyun için para dahi vermiyorsun neredeyse. Birde üstüne mis gibi oyunlar duyuruluyor.


    Replaced ve Hades güzel platfotm oyunları olacak.

    Horizon ve Flight Simulator ile güzel manzaralar eşliğinde akacağız.

    Stalker, Starfield ve Halo ile tek kişilik hikaye tarafında epik maceralar.

    Üstüne bir sürü kesfedilmeyi bekleyen yapım. Bu tempoyu bosmazlar umarım.


    Multi tarafına girmiyorum bile Halo , Left 4 Dead klonu ve su vampirli oyun zaten Xbox her zaman çok güçlü bu tarafta.


    Kısacası çeşitlilik güzel.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    yeni üyeler için 3 ay 5.90 gamepass şimdi geldi galiba

    bu doğru mu


    benim gpu 23 haziranda bitiyor ps


    bugün yarın alacaktım game pass


    ana hesabıma alabilir miyim 3 aylık 5,90 a

  • Çoğunluk sunumdan memnun şaka maka, Game Pass öyle bir hale geldi ki bugün konsol alan birisi 2023’e kadar hiçbir oyun satın almasa bile oyunsuz kalmaz. 2023 sonrası da kalmaz da, şimdilik duyurulanlardan bahsediyorum


  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

    Bir bilgi de benden olsun, ulaşabildiğim kadarıyla bugün açıklanan, çıktığı gün Game Pass'e eklenecek oyunlardaki Türkçe dil durumları:


    Age of Empires IV: Türkçe ✔️


    TWELVE MINUTES: Türkçe ✔️


    Forza Horizon 5: Türkçe ✔️


    Back 4 Blood: Türkçe ✔️


    REPLACED: Türkçe ✔️


    Atomic Heart: Türkçe Değil ❌


    S.T.A.L.K.E.R 2: Türkçe Değil ❌


    Eiyuden Chronicle: Türkçe Değil ❌


    Party Animals: Türkçe Değil ❌


    A Plague Tale: Requiem: Türkçe Değil ❌


    Psychonauts 2: Türkçe Değil ❌


    The Ascent: Türkçe Değil ❌


    Microsoft Flight Simulator: Türkçe Değil ❌

    Shredders: Bilgiye ulaşamadım


    Redfall: Bilgiye ulaşamadım


    Starfield: Bilgiye ulaşamadım


    Somerville: Bilgiye ulaşamadım


    Redfall ve Starfield Bethesda'nın oyunları, her iki oyunun da Resmi Türkçe web sayfası var:

    https://bethesda.net/tr/game/starfield

    https://bethesda.net/tr/game/redfall


    İkisinin de Türkçe çıkma olasılığına sıcak bakıyorum, Starfield Türkçe çıkmasa bile mod desteğiyle Türkçe yama uygulanabilir diye düşünüyorum.


    Genel olarak beklediğimden az sayıda Türkçe dil desteği çıktı. Stalker 2'de olsa çok iyi olurdu.

    TWELVE MINUTES: Türkçe ✔️



    bu doğruysa süper

    çok merak ediyorum bu oyunu

    tr möhteşem olur





  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında çöp diyordum. Çöptü çünkü, oyun yoktu.
    Şuan konsol aldırır. 3 yıllık var bende. Oyun almıyorum.
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Git destiny 2 oyna hocam. Vaktine yazık.
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

    https://store.steampowered.com/app/1097200/Twelve_Minutes/


    Oyunun steam sayfasında Türkçe olduğu belirtiliyor hocam.

  • Dün 3 arkadaş açtık Xboxları canlı canlı izledik, yorumladık. Kısacası MUHTEŞEM BİR ETKİNLİKTİ.

    Olması gereken buydu. Hem Exclusive şov yaptılar hem de GamePass'in sağladığı ayrıcalığı cümle aleme gösterdiler.


    30 oyun tanıttılar. 15'e yakın oyunu kesinlikle bekliyorum, oynarım.


    Ama şu oyunlar beni benden aldı :


    - Stalker 2

    - Starfield

    - Somerville

    - Twelve Munites

    - Forza Horizon 5

    - Flight Simulator

    - Replaced

    - The Gunk

    - Redfall



    Ayrıca beklediklerim


    - Halo Infinite

    - Back 4 Blood

    - Contraband

    - Hades

    - A Plague Tale: Requiem


    PHIL SPENCER denen adama helal olsun. Demişti, yapıyor. İnşallah daha güzel günlerde göreceğiz.


    Alan Wake, Bright Memory Infinite, State of Decay vs. vs. vs.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonobo643

    Bu mesaj silindi.
    Burası kanal reklam yeri değil, üstelik tık almak için videoyu kendi kanalından paylaşmışsın + Blok
  • 
Sayfa: önceki 20142015201620172018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.