Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nil2014 , hEro_
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.597
Cevap
835
Favori
4.257.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben size söyleyeyim, bu oyun bu neslin en iyi oyunları arasına girebilir  :

• Fligth similator yaz 2021de gelecekmis
    Bu gidisle yalan olur bu oyun daha 7 ay var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flight Simulator sadece Xbox Series X | S icin 2021 yaz ayında çıkacak. Asagidaki video Xbox Series X versiyonu:

• Disco Elysium konsollara da geliyormuş. Tam Switch oyunu diyordum uzun suredir, super oldu  

• Sanırım ARK II Xbox exclusive

• Game Pass’e Skyrim ve Yakuza 3-4-5-6 geliyor

• Mass Effect geliyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın sanırım ilk series x i bozulan ben oldum akşam oyun oynarken bir anda kapandı ve açılmadı.Sonra makinede ki açma düğmesine bastım ışık yanıyor fakat hemen sönüyor,açılmıyor.Güç kablosunu takıp çıkardım, power düğmesine uzun süre bastım değişen birşey olmadı.HB dan almıştım.

Elektrik problemi yoktu,akım korumalı priz kullanıyordum.Cold war da 1-2 defa kilitlenmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

Günaydın sanırım ilk series x i bozulan ben oldum akşam oyun oynarken bir anda kapandı ve açılmadı.Sonra makinede ki açma düğmesine bastım ışık yanıyor fakat hemen sönüyor,açılmıyor.Güç kablosunu takıp çıkardım, power düğmesine uzun süre bastım değişen birşey olmadı.HB dan almıştım.

Elektrik problemi yoktu,akım korumalı priz kullanıyordum.Cold war da 1-2 defa kilitlenmişti.

Çok geçmiş olsun kardeşim. Sadece zaman kaybın olur. Microsoft hemen değiştiriyor. Dün bir arkadaş yazmıştı. Akım korumalı prize bağlı XBOX bozuldu diye. Siz ilk değilsiniz.

• labraxx kullanıcısına yanıt

İlk değilsin, aldığı gün konsolu bozulan 2 kişi var.

• Perfect Dark harika oldu.. Bekleniyordu bu haber..
    Yakuza Collection Remastered desen ayrı bir güzel oldu gamepass için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

ben de bu sorundan muzdaripim. hiç oturuma katılamıyor.

Alıntıları Göster
    10 GB güncelleme geldikten sonra oluştu bu sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Flight Simulator sadece Xbox Series X | S icin 2021 yaz ayında çıkacak. Asagidaki video Xbox Series X versiyonu:

Gelsin artık konsol alma sebeplerimden biri bu oyun :)

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Series X birden kapandı bir daha açılmadı şikayetlerinin en büyük şüphelisi akım korumalı prizler. Kesin ondandır diye bir şey yok ama yurtdışında da bu tür cihazlar kullananlar daha çok sorun yaşamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Series X birden kapandı bir daha açılmadı şikayetlerinin en büyük şüphelisi akım korumalı prizler. Kesin ondandır diye bir şey yok ama yurtdışında da bu tür cihazlar kullananlar daha çok sorun yaşamış.

Ben kullanmadım benimki de bozuldu. Onunla alakalı bir şey değil.

• Çoğunluk böyle cihazları akım korumalı prizle kullandığı için böyle bir algı oluşuyor. Bu cihazlar direk fişe takılsa bu sefer akım korumalı prize takılmayan cihazlar bozuluyor denecek

Böyle bir tespit olsa ms açıklama yapar, teknik açıdan hiçbir mantığı yok bu durumun.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Ben de akım korumalı priz yapıyor demiyorum, zaten.

Ama genel kanı bu tür cihazların riski arttırdığı yönünde, sorun yaşadım diyenlere ilk sorunlan soru bu oluyor. Genellikle de kullanıyordum deniyor.

Sizde sorun olmaması onunla alakalı olmadığını göstermez ki. Belki, sizde ki cihaz kalitelidir. Ben bir şüphe olarak yazıyorum.

• Ark 2 neden Xbox exc. ve neden Vin Diesel var bu oyunda  

• 
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.