|
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1591. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Haki_TrDediginiz mantıklı geldi hocam gerçekten takılmalar agırlık vs. net hissediyorum.
2k 120 hz çalıştırdım sonuç. degişmedi acaba 50 hz vs seçenekleride mi devre dışı bıraksam
Birde bu mönitör nasıl olur aynı sorunları yaşar mıyım hocam ?
https://www.itopya.com/lg-27-27gn950-b-144hz-1ms-hdmi-dp-uhd-nano-g-sync-uyumlu-gaming-monitor//
Yada önereceginiz bi mönitör var mı
Alıntıları GösterBu mönitördede aynı sorunu yaşar mıyım acaba yardımcı olabilir misiniz ?
yada başka bi monitör önerebilir misiniz input lag vs yaşamıyacaksam tv de alabilirim ?
-
Unto the end'i sinematik izlemek istemeyen, walking simulator'den bikmis, pure gameplay isteyen insanlara tavsiye ederim. Oyun zorluk konusunda dark souls'dan daha zor bence. Dark souls gibi hiç bir şey söylemeden başlatıyor oyunu ama combatı biraz çözünce çok zevkli. Oyun bitmesin diye oynuyorum. Oled ekranda da muthis gozukuyor oyun cok az isik var. Cok begendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 10 Aralık 2020; 15:42:25 > -
Bu monitor gayet guzel, tek eksigi Hdmi 2.1 olmamasi. Mart ayini bekleyin aceleniz yoksa, ayni paneli kullanan Eve Spectrum cikacak ve Series X ile tam uyumlu olacak. Yurtdisi fiyati bu modelden 350$ daha uygun olacak. TR de yine bu rakamlari bulma ihtimali var, ama beklemeye deger..
TV dusunuyorsaniz LG CX Oled, en iyi paneldir oyun icin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Call of Duty Cold War'un series x te ki problemleri 8 Aralık'ta gelen update ile çözüldü diyorlar. Deneyen ve teyit verecek biri var mıdır? Ona göre almayı planlıyorum oyunu:)
-
Xbox için tavsiye edebileceğiniz kulaklık var mı ? Rig400 baktım çok saçma fiyatları var ülkemizde .
-
Bugün Fifa'ya gelen güncelleme ile sahalar rengarenk oldu. Yalnız çözünürlük düştü sanki. Var mı indirip bakan.
-
İkinci el 250 liraya steelseries arctis 3 aldım, bu fiyata beklentimi karşıladı.
Edit; arkadaşlar series x'de youtube uygulamasi kaç saniyede açiliyor? One s'de açilmasi o kadar uzun sürüyor ki insanı bıktırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 10 Aralık 2020; 18:14:44 > -
Arkadaşlar vizyonununa tükerim diyeceksiniz biliyorum ama sormak istiyorum :D xbox series x de xbox 360 oyunu olan pes 13 çalışırmı
-
tartışma çıkarmamak adına gears 5 den örnek vermek istiyorum bu ara sahneler net oyunun temposunu aşağı çekiyor aldığım zevki baltalıyor. güzel oyun yapmışsınız bırakın oynayalım.
-
Rekabetçi oyun oynayan arkadaşlar için samsung odyssey g7 önerebilirim yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.Warzone dan başka pek birşey oynamam rankım 180 şuan.Zevkine girer oynarım diyorsanız da minimum 100 hz bir tv tercih etmelisiniz.Piyasadaki bir çok tv denedim Sony en iyisidir,Oled kesinilkle almayın burn in problemi var,daha önce kullandım Fifa oynarken sol üst köşede ATV kanalının logosunu görmek istemezsiniz!kesinlikle ıps yerine VA panel tercih etmelisiniz,görüntülerde ghostıng denilen problemi yaşamamak ıcın.Sormak ıstedıklerınız olursa cevaplarım ,arkadaşlar Tv konusu bi ara benim için takıntı meselesiydi denemediğim kalmadı en sonunda monitör geçtim lag vs daha iyi oldugundan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde gece 03:00 e denk geliyor diye biliyorum. -
Hocam bende tartisma cikarmak istemiyorum ama ozellikle son yillarda cok ovulen, bu tarz yuru yuru adam oldur bir noktaya ulas sinematik izle, yuru yuru sinematik izle seklinde giden "yuru-aksiyon-film izle" dongusundeki oyunlardan nefret ettim son yillarda. Oyun mu oynuyoruz filmmi izliyoruz belli degil. 8 saatlik oyunu 4 saati film ve yurume simulasyonu oluyor. Zaten kisitli vaktimiz var oyun oynamak icin aciyorum oyunu biraz yuruyup, film izleyip kapatiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 10 Aralık 2020; 20:19:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TGA'da Hellblade 2 oynanış videosu bekliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coalArkadaşlar series x cihazım ilk gün bozulmuştu,garanti sürecini merak edenler için hızlıca bir açıklama videosu çektim.
bu da bozulma videosu
Geçmiş olsun hocam yeni verdikleri cihazın durumu nasıl var mı bi sıkıntı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 10 Aralık 2020; 20:22:55 > -
Yok hocam,maşallah.Akım korumalı prize takmıyorum artık korkudan,o kadar da kaliteliydi bilmiyorum o mu neden oldu arızaya.
https://www.youtube.com/watch?v=mN34aurVndw&feature=youtu.be -
Benim konsollarda hepsi Akım korumalı prize takılı hocam ordan bir sorun olduğunu bende zannetmiyorum
Aksine sıkıntılı durumlarda çok işe yarıyor tekrardan geçmiş olsun güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 10 Aralık 2020; 21:4:13 > -
Teşekkürler yorum için hocam 2k 165hz monitör kullanıyorum acı çekiyor oyun hocam 15-20 hz de oynar gibiyim marta kadar dayanılmaz gibiquote:
Orijinalden alıntı: wNchstR
Bu monitor gayet guzel, tek eksigi Hdmi 2.1 olmamasi. Mart ayini bekleyin aceleniz yoksa, ayni paneli kullanan Eve Spectrum cikacak ve Series X ile tam uyumlu olacak. Yurtdisi fiyati bu modelden 350$ daha uygun olacak. TR de yine bu rakamlari bulma ihtimali var, ama beklemeye deger..
TV dusunuyorsaniz LG CX Oled, en iyi paneldir oyun icin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X