Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1594. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.607
Cevap
835
Favori
4.258.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de tunçmatikin prizini kullanıyorum. Bir şey olmadı. Z906 ses sistemi vardı. Bir gün açılmamaya başladı. Devre kartı yanmış dediler. Ben de ondan sonra almıştım tunçmatikin prizini. Yani prizle alakalı olmayabilir. Z906'Da akım korumalı priz yoktu. Cihaz çöp oldu. Farketmiyor. Şans işi. Ara ara cihazı fişten çıkartmak gerekiyor.

• Akım korumalı prizler, regülatörler, ups ler hepsi bir yere kadar. Sisteminizde elektrik kaynaklı 0 sıkıntı istiyorsanız On-line ups almanız gerek. Onlarında fiyatları pahalı.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Oyuna dair çok bir şey göstermemişler ama Mısır'da geçecek olması güzel, sırf bu yüzden takip listeme aldım.

Single mı olacak

• Download falan yapmayacağım zaman fişe takılı tutmuyorum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Pj5JBytPij4&feature=youtu.be

Müthiş, hayatımda para verdiğim en güzel şey bu olabilir
  • Selamlar. Halo master chief indirdim. Çince mi japonca mi ne yazıyor. Yüzde 95 indi. Ne yapabilirim ingilizce için. Ayrıca Halo için kactan başlanmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceden perfect dark oynamadım nasıl bi oyun bilmiyorum ama trailer çok heyecanlandırdı ve en çok sevindiğim şey flight simulatorun series xe gelmesi ve day one gamepassten oynuyo olmamız güzelliği

• türkçe mod indirilebiliyor muydu buna ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

valla ihtiyaç duymadığım için bilmiyorum, yapılıyordur herhalde

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

hala çalışıyorsa var. çıkınca deneyeceğim.

https://forum.donanimhaber.com/skyrim-ps4-xbox-turkce-yama-cikti--133963676

• İtalya amazonda stoğa girdi, herşey dahil 670 Euro'ya geliyor

• The Game Awards da microsoft hangi oyunlari duyurdu ?

• Perfect Dark'ı beğendim. 3rd person bekliyordum ama FPS olacakmış. https://www.xbox.com/en-US/games/perfect-dark

Bethesda stüdyoları dışında Compulsion Games, inXile ve The Coalition'ın oyunlarını görmedik. The Coalition büyük ihtimal Gears 6 yapıyor fakat inXile'ın oyununu çok merak ediyorum. Fallout 1 kadar iyi RPG bekliyorum Brian Fargo'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe810

Daha önceden perfect dark oynamadım nasıl bi oyun bilmiyorum ama trailer çok heyecanlandırdı ve en çok sevindiğim şey flight simulatorun series xe gelmesi ve day one gamepassten oynuyo olmamız güzelliği

Daha önceden Perfect Dark oynamamış olmanız çok doğal çünkü bu yeni bir ip

• Hocam yeni bir IP değil.. Reboot olabilir belki ama hikaye devam ediyor.

• Fifa 21 next gen kariyer oynamak istiyorum ama deliricem herhalde 2-3 yildir almiyordum fifayi. Oyun cok zorlasmis efsanevi zorlukta oynuyorum. Birde bunun üstü seçkin çıkmış sanirim oraya hic girmedim bile :) Oyunda en dandik takimlardaki futbolcular bile surekli artistik hareketler yapiyor. Savunma oyuncularim rakiple yanyana toplara müdahale etmiyor. Eskiden ayni zorluk çok basit geliyordu. Zorluk iyidir fakat bu biraz saçmalık olmus her maç en az 4-5 gol oluyor. Kacirdigim birsey mi var. Kariyeri Besiktasla yapiyorum.
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Yeni nesile gelmesi iyi oldu, bir halo infinite vakasi daha olmamasi lazım.
  • Selamlar sormuştum ama gözden kaçıranlar olabilir. Halo yükleyen var mı? Ben de yazılar bu sekilde..
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt

Konsolun dil ayarı ne?

• 
Sayfa: önceki 15921593159415951596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.