Call of the Sea oyununu eşimle birlikte oynadık. Yanınızda bir kişiyle bence gayet güzel bir oyun olmuş. Kimi bulmacalar gerçekten zorlama ama genel anlamda oyunun atmosferi çok başarılı ilerleyen chapterlarda. Kararsız kalan arkadaşlar varsa bence sonuna kadar gitsin derim :) |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1590. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonatKayahan
Cyberpunk kutulu şekilde nereden alacağız yav:/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Aralık 2020; 22:52:41 > -
Gamepass uygulamasından bir oyun indirme işlemi başlatıyorum, konsola uzaktan indirme aktif olmasına rağmen eve gelip konsolu açtığımda indirmeye başlıyor. Bunun çözümü nedir acaba? -
2k monitör de fifa 21 oynadım series x ile kaç fps oynatıyor acaba çok agır geldi bana oyun
Monitör mü kötü 2k 165 hz -
Panel olarak VA panelden hiç bir zaman şaşmayın. Hatta monitör olarak bile imkanınız var ise samsung qled alın. Samsung başlangıç seviyesi crystal 4k tv lerde bile VA panel kullanır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Haki_Tr
2k monitör de fifa 21 oynadım series x ile kaç fps oynatıyor acaba çok agır geldi bana oyun
Monitör mü kötü 2k 165 hz2k 165 Hz monitörde oyunu 2k 60 veya 4k 60 olarak çalıştırmış olabilirsiniz bu sebeple kötü gözükmüş olabilir. FIFA'nın 120 fps olması lazım. HDR'i devreye dışı bırakıp 2K @120 alın konsoldan, bu 165 hz panellerin 60 hz performansı rahatsız edici oluyor genelde.
-
Rocket league series x için güçlendirme aldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bravo size kaliteli konu cyberpunk xbox series x 4k akıyor ps5 de 1080p performans yerlerde tek kelime yok:) tersi olsa diger konu panayir yeri olmuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, hayatımda ilk kez xbox alıyorum kısmetse:) Arkadaşımla beraber amazondan sipariş verdik, daha önce hiç xbox kullanmadığımız için yardıma ihtiyacım var.
Xbox Gamepass en uygun nereden ve nasıl alabiliriz?
-
Konsol başlıklarında diğer konsolların konuşulması 90 gün uzaklaştırma sebebi oldu hocam. Karşılaştırma yapmak isteyenler için VS konusu açıldı. Belki orada karşılaştırma yapmışlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: haqoco
Gamepass uygulamasından bir oyun indirme işlemi başlatıyorum, konsola uzaktan indirme aktif olmasına rağmen eve gelip konsolu açtığımda indirmeye başlıyor. Bunun çözümü nedir acaba?Konsol hızlı açılış modunda mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Miex2k 165 Hz monitörde oyunu 2k 60 veya 4k 60 olarak çalıştırmış olabilirsiniz bu sebeple kötü gözükmüş olabilir. FIFA'nın 120 fps olması lazım. HDR'i devreye dışı bırakıp 2K @120 alın konsoldan, bu 165 hz panellerin 60 hz performansı rahatsız edici oluyor genelde.
Alıntıları GösterDediginiz mantıklı geldi hocam gerçekten takılmalar agırlık vs. net hissediyorum.
2k 120 hz çalıştırdım sonuç. degişmedi acaba 50 hz vs seçenekleride mi devre dışı bıraksam
Birde bu mönitör nasıl olur aynı sorunları yaşar mıyım hocam ?
https://www.itopya.com/lg-27-27gn950-b-144hz-1ms-hdmi-dp-uhd-nano-g-sync-uyumlu-gaming-monitor//
Yada önereceginiz bi mönitör var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 10 Aralık 2020; 10:57:32 >
-
Fifa 120fps değil ki hocam. Her yerde 60 fps olarak çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Miex2k 165 Hz monitörde oyunu 2k 60 veya 4k 60 olarak çalıştırmış olabilirsiniz bu sebeple kötü gözükmüş olabilir. FIFA'nın 120 fps olması lazım. HDR'i devreye dışı bırakıp 2K @120 alın konsoldan, bu 165 hz panellerin 60 hz performansı rahatsız edici oluyor genelde.
Alıntıları Göster
Aynen hocam hızlı açılış modunda. Buna rağmen uzaktan indirme yapamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Fifa 120fps değil ki hocam. Her yerde 60 fps olarak çalışıyor.
Alıntıları Gösterbu da ilginçmiş, fifa'nın frame kilidini kaldırsanız 180-200 FPS'de çalışır oyun, neden 60 hertz ki peki :)
-
Düşük fps kadar Yüksek fps de çok iyi birşey değil hocam kullandığınız tv yada monitörün yenilene hızının üstüne çıktığında yırtılmalar meydana geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Miexbu da ilginçmiş, fifa'nın frame kilidini kaldırsanız 180-200 FPS'de çalışır oyun, neden 60 hertz ki peki :)
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Monitör diyince aklıma, soluk renkler, düşük parlaklık, düşük kontrast, kol gibi ışık sızması, gri tonda siyahlar ve son derece kötü hdr görüntü geliyor. Sırf tepkime süresi için bu kadar kötü deneyimi bir arada yaşamak bana hiç mantıklı gelmiyor. O yüzden ben konsol için dünya kadar para verip monitör alana gıpta ile bakıyorum. Verilen paralara yazık gerçekten.Herkesin ortamı müsait değil ki. Kim istemez 65 inç 4K HDR10 bir TV'de oyun oynamayı?
Ben haftada birkaç saat oyun oynayabiliyorum, bizimkiler TV'yi akşam boyunca kullanıyor. Kendi odama TV alma şansım yok. Ben de gidip monitör almak durumunda kaldım. Performanstan ziyade renk doğruluğuna önem veren bir monitör olduğu için gayet zevk alıyorum.
Bu yüzden genelleme yapmanız doğru değil. Ortamı müsait olmadığı için monitör almak zorunda kalan bir sürü kişi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Düşük fps kadar Yüksek fps de çok iyi birşey değil hocam kullandığınız tv yada monitörün yenilene hızının üstüne çıktığında yırtılmalar meydana geliyor.
Alıntıları Gösterhocam Xbox için konuşuyorsak 60 üzeri fps zaten 120 hz ve daha üstü panelleri destekleyecek şekilde gelecekti o yüzden yırtılma gibi bir durum söz konusu olmazdı. Bu panellerin çoğunda da VRR var zaten.
Belki konsolda şimdilik oyuncular arası kalite farkı yaratmamak istemiş de olabilirler.
-
https://news.xbox.com/en-us/2020/12/09/xbox-expands-cloud-gaming-to-more-devices-2021/
Xcloud iOS e ilk baharda gelecek. Meksika Avustralya Brezilya ya eklenecek
Türkiye için henüz bilgi yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X