Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nier , -Radiohead- , Gordi34 , Gordi34
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.561
Cevap
834
Favori
4.255.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 15861587158815891590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar series x cihazım ilk gün bozulmuştu,garanti sürecini merak edenler için hızlıca bir açıklama videosu çektim.

bu da bozulma videosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• phantom_coal kullanıcısına yanıt

Ms nin garanti hizmeti mükemmel ya. Geçmiş olsun.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanin...hocam konsolun arkasinda uretim tarihi ne yaziyor bende 5 kasim yaziyordu sizdeki nedir
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Kablosuz kulaklıklar da durum ne hocam illa hdmi mi lazım? Turtle Beach Stealth 600 gen 2 aldım.

turtle beach® us
    Stealth 600 Gen 2 Headset for Xbox Series X|S & Xbox One
    https://www.turtlebeach.com/products/stealth-600-gen-2-xbox-one

• cihazı zaten çalıştırırken kendi kayıt yapıyor hesaba.

bu ek aldığım mavi kontrolcü ve 2 adet microsoftun şarj edilebilir xbox pil ini herhangi bir kayıt yapmak gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 9 Aralık 2020; 3:28:1 >
  • Halo Infinite Sonbahar 2021’de geliyor. Multiplayer modundan ekran görüntüsü de paylaşmışlar. Multiplayer olmasına rağmen baya güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 9 Aralık 2020; 3:56:26 >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Çok geç kaldılar. Series X aldık kutunun üstünde Halo var ama oyun ortada yok.

BF6 ile aynı dönem fps oyunu çıkarmak pek akıl mantık işi değil. Eğer BF6 iyi bir çıkış yaparsa Halo çok sönük kalabilir. Bu oyun sadece yeni nesil için geliştirilmeliydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 9 Aralık 2020; 6:45:25 >

Fall 2021 miXbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Gelmesede olurmuş.

Craig i geliştiriyorlarmış Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Mp konusuna gelince halo mp bekleyen büyük bir kitle var , sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Monitör diyince aklıma, soluk renkler, düşük parlaklık, düşük kontrast, kol gibi ışık sızması, gri tonda siyahlar ve son derece kötü hdr görüntü geliyor. Sırf tepkime süresi için bu kadar kötü deneyimi bir arada yaşamak bana hiç mantıklı gelmiyor. O yüzden ben konsol için dünya kadar para verip monitör alana gıpta ile bakıyorum. Verilen paralara yazık gerçekten.

Rekabetci oyunlarda da bir o kadar fark ediyor ama, mesela COD gibi hiz odakli bir oyunda kaliteli monitor ve 120 hz performansinizi ikiye katlar. Ben de bu yuzden iddiali oldugum online oyunlari monitorde oynuyorum su anlik.

• Miex kullanıcısına yanıt

Bende Rekabetçi için monitör tercih ediyorum , büyük ekranda oyuna dahil olamıyorum , görüş alanı büyüdüğü için hakimiyet azalıyor, her monitör de oyun oynanmaz , kaliteli bir va veya ips panele sahip monitörlerde de oyun oynamak keyifli , heleki tft paneller insanı hayattan soğutur :D , aslında Lg 32'' bir cx çıkarsa tercih eden çok olur

• Nd nin kıdemli oyun tasarımcısı , duyurulmamış AAA ip için Zenimax online tarafına geçmiş

• Lg 27uk650 ile series x kullanıyorum. Bu monitör xbox için alınabilecek en iyi 4k monitör olarak gösteriliyor rtings de. Renkler canlı, parlaklık güzel, iyi kötü hdr de var. Fakat ips panel olduğundan dolayı ips glow ve ışık sızması var malesef. Gece oynarken rahatsız ediyor. Bütün iyi TV'ler de 55 inch ten başlıyor. Şöyle 32 hadi en olmadı 43 inch olup güzel bi 4k tv bulsam düşünürüm. Monitör iyi güzel de bi TV değil açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

Lg 27uk650 ile series x kullanıyorum. Bu monitör xbox için alınabilecek en iyi 4k monitör olarak gösteriliyor rtings de. Renkler canlı, parlaklık güzel, iyi kötü hdr de var. Fakat ips panel olduğundan dolayı ips glow ve ışık sızması var malesef. Gece oynarken rahatsız ediyor. Bütün iyi TV'ler de 55 inch ten başlıyor. Şöyle 32 hadi en olmadı 43 inch olup güzel bi 4k tv bulsam düşünürüm. Monitör iyi güzel de bi TV değil açıkçası.

Kazayla bi OLED falan o seviyeden görüntü alan insanın sonra monitöre bağlayıp oynaması çok zor ya onu söyleyebilirim. Glow'suz IPS yok gibi bir şey zaten, siyahları da unutun. COD oynarken mecbur monitöre takıyorum ama ben de, adam silah doğrultamadan vurabiliyorum TV'de olsa kendimi yerde buluyorum tam tersi oluyor. Maalesef bu farka değiyor.

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayiz hocam şöyle 32 inç hatta 40 olsun kaliteli bir panel olsa keşke. Bende Lg 27UD58-B 4K monitör var PS4 Pro zamaninda almiştim. Series X içinde biraz büyüteyim bir de HDR olsun dedim Viewsonic VX3276 4K aldım fakat pişman oldum. Futbol oyunlarında oyuncuların pikselleri yayılıyor pas geçişlerinde. Bir de baya bulaniklik oluyor. LG bu konuda çok başarılı ona göre. Diğer oyunlarda ve siyahlarda VA panel olduğu için Viewsonic iyi ama yeterince hızlı bir panel değilmiş ne yazık ki. İade edicem mecburen aslında kasa kalitesi ve tasarımını çok beğenmiştim. Arayış içindeyim hala.
  • Benim multiplayer oyunlarla pek aram yok, benim sıkıntım yer darlığı. Bu sebepten monitöre yöneldim ama işte TV de oynamanın da keyfini vermiyor.
    32" 4k tv yok zaten. 40" de öyle. 42 ve 43 olarak LG nano796 ips panel, samsung 43tu8500 va panel var. Bu iki model de 5000 e kadar bulunabiliyor. Monitörden her halükarda iyilerdir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Çok geç kaldılar. Series X aldık kutunun üstünde Halo var ama oyun ortada yok.

BF6 ile aynı dönem fps oyunu çıkarmak pek akıl mantık işi değil. Eğer BF6 iyi bir çıkış yaparsa Halo çok sönük kalabilir. Bu oyun sadece yeni nesil için geliştirilmeliydi...

Halo için çok geçerli bir şey değil. Halo nun kemik kitlesi var. Artı olarak her sene bf veya cod çıkıyor. Yani birinde bf ye diğerinde cod a denk geleceği kesin.. O sebeple çıkmasında bir sorun görmüyorum. Seneye sadece bf değil Cod da gelecektir yanına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Aralık 2020; 13:27:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyberpunk kutulu şekilde nereden alacağız yav:/

• 
Sayfa: önceki 15861587158815891590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.