< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1589. sayfa)

-
-
Xbox 3D ses uygulamasını göstermek icin video yayinlamis. Xbox uzerinden kulaklıkla izleyebiliyorsaniz bakmanızı öneririm.
-
Multiplayer ile işiniz yoksa yerinize uygun en büyük TV'yi alın derim. -
Yes your grace i henüz bitirdim.Heyacanımı ve yorumlarımı paylaşmak istedim hemen.
Muhteşem bir orta çağ teması,strateji,seçimlere göre değişen oyun akışı.Muhteşem bir hikaye ve yaşattığı duygular.Arkadaşlar hikaye ile gerçekten inanılmaz bir bağ kuruyorsunuz.Yaşanan her olay direkt içinize işliyor.
Ben yapımcı firmaya saygılarımı sunuyorum.Beni bu kadar heyacanladıran mutlu eden oyun pek azdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem bu kadar övdünüz bir deneyelim hocam. Gamepass saolsun elimize mi yapışacak. -
En uygun 40 veya 43 inch olacak hocam. Bu aralıkta araştırıyorum. 120 hz zaten bu aralıkta imkansız. 60 hz 4k hdr iş görecektir. -
bu iki bin civarı satılan markası pek duyulmamış 4k tv’ler den hayır gelir mi? şimdi pahalı olanların vs. kalitesi olmayacagını biliyorum ama yine de insan merak ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Halo için çok geçerli bir şey değil. Halo nun kemik kitlesi var. Artı olarak her sene bf veya cod çıkıyor. Yani birinde bf ye diğerinde cod a denk geleceği kesin.. O sebeple çıkmasında bir sorun görmüyorum. Seneye sadece bf değil Cod da gelecektir yanına.
Alıntıları GösterHalo için şu açıdan geçerli, evet kemik kitle her türlü oynayacaktır orası zaten kesin. Her sene COD çıkıyor orası da kesin.
Ancak BF6, modern zamanlarda geçerse ve 128 kişilik oyun modları ile çıkarsa birçok oyuncunun aklını çelecektir. Bunlardan biri de benim.
Keşke Nisan gibi çıksaydı, yeni COD ve BF'den uzakta çok daha geniş bir oyuncu tabanına ulaşabilirdi.
-
Boyutu da zaten çok küçük hocam kesinlikle gamepass olmasa gözümden kaçardı bu oyun benim.
Philips pus7805 var 4bin tl çivarı 43 inch. Ucuz yollu alırsam alırım bundan tv bölümüne girersek herkez herşeyden şikayetci. :) -
- Game Pass etkilesimi gecen seneye gore iki Kat artmis (bu ne demek tam bilmiyorum)
- İngiltere, Almanya ve Fransa’da rekor kıran seviyede stoklar tükenmiş (Xbox markası için)
- yarınki oyun ödülleri töreninde sürprizler varmış
- duyurulmamış bir birinci parti Xbox oyunu 2021’de piyasaya çıkacakmış.
-
Series x'te gears 5 ve forza horizon 4 ü denemeyen varsa mutlaka denesin. Ben one x'ten geçmeme rağmen grafiksel açıdan iki oyunun da kaderi değişmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
- Game Pass etkilesimi gecen seneye gore iki Kat artmis (bu ne demek tam bilmiyorum)
- İngiltere, Almanya ve Fransa’da rekor kıran seviyede stoklar tükenmiş (Xbox markası için)
- yarınki oyun ödülleri töreninde sürprizler varmış
- duyurulmamış bir birinci parti Xbox oyunu 2021’de piyasaya çıkacakmış.
Muhtemelen forza horizon 5 duyurulacak❤️
Forza gercek gibi series x dequote:
Orijinalden alıntı: x3x
Series x'te gears 5 ve forza horizon 4 ü denemeyen varsa mutlaka denesin. Ben one x'ten geçmeme rağmen grafiksel açıdan iki oyunun da kaderi değişmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdan okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Hayatımın ilk konsolu bugün amazon.de den geldi. Boyutundan dolayı indirme sıramda ilk inen oyun tetris. Asıl konsolcular için belki komik olacak ama tetris bile müthiş eğlenceli geldi :) Sizin önerdiklerinizinde sabırsızlıkla inmesini bekliyorum :) -
dostlar merhabalar. amazon.de'den series x alanlar ne karada aldı acaba? önüme bir fırsat geldi, arada çok fark yoksa almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X