Ödeme aracı ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız yerli ve yabancı dijital cüzdan uygulamaları var. Onlardan bir tanesine bakiye yükleyip bu satın alımlarda kullanabiliyor olmanız lazım. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4178. sayfa)

-
-
Black myth wukongu cloud ile xbox one konsolunda oynuyorlar. Bu microsoftun teknolojisi mi yoksa oyunun yapımcısı mı desteği veriyor? Aynı muhabbet gta 6 da olursa çok iyi olmaz mı :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiye'de xcloud olmadığı için bizler o kısmı konsolda göremiyoruz. Konsolun bölgesini xcloud olan bir ülke (US,US,DE gibi) yapıp, konsolu da VPN ile o bölgeden bağlarsanız o kısım açılıyor.
Örneğin bir oyunun gamepass'te kartını açınca, satın al, kur, xcloud ile oyna diye seçenekler çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ağustos 2025; 10:29:58 > -
Bilgi için teşekkürler
Rica ederim. Bu özelliğin en güzel yanı, Series S/X sahibi olmasanız bile Series S/X için çıkan yeni nesil oyunları oynayabiliyorsunuz.
-
Zaten bu sebeple internet altyapısı iyi olan ve xcloud olan yerlerde upgrade etmek yerine normal One ile devam edebiliyor insanlar. Bu nedenle de Series X satışları geride kalıyor ama MS için durum farketmiyor çünkü nereden olursa olsun insanlar istediği içeriğe erişebiliyor ister Series X alsın ister önceki nesilden cloud ile oynasın isterse de direk TV'den cloud ile bağlansın.
-
Ben lazım olduğunda better xcloud ile VPN vs olmadan direkt açıp oynuyorum. Yeni çıkan oyunları deniyorum, beğenirsem o zaman konsola kurup devam ediyorum. 40ms civarı bir gecikme ile gayet güzel oynanıyor. Sunucu olan ülkeler 10ms ve altında erişiyorlar.
1080p 60fps üzerine çıkmıyor olması tek kötü yanı ama hala beta aşamasında olduğunu düşünürsek, ileride bunu sınırlamayı da kaldırır HDR desteği vs getirirler. Bize ne zaman gelir o ayrı mesele
-
Hocam o da güzel bir seçenek tabiki ancak ben ülkemize de resmi olarak gelmesi taraftarıyım xcloud'un. Ben her zaman donanım üzerinden oynarım orası ayrı ama cloud ile TV'den ve ya farklı yerlerden ulaşım sağlayacak ciddi bir kitle olabilir. Hatta yeni gelen el konsolunda da native desteği olmayan oyunlar direk xcloud'dan oynanabiliyor Gta6 bile oynanabilir olacak diye açıkladılar bence güzel bir olay bu. Ayrıca xcloud'a da son zamanlarda ciddi geliştirmeler yapıldı onların better xcloud'a gelmesi zaman alır her zaman official destek iyidir ama tabi official olmayan alternatiflerin olması da güzel
-
Merhaba, hiç o yağ gibi sessiz halleri kalmadı;
gıcırdayan tuşlar için wd40 işe yarar mı? Neydi o spreyin adı
-
Better xCloud mevcut olanın üstüne özellikler ekliyor. Better xCloud'a eklenmesi gereken bir şey yok ki. Bu bir eklenti ve xbox.com üzerinde oynuyorsunuz. Yapılan tüm yenilikler zaten uygulanmış oluyor.
-
Güzelmiş hocam öyleyse ben daha düşük çözünürlük ve latency ile çalışıyor gibi düşünüyordum
-
Hocam bu iyzico, parolapara gibi şeylerdeni bahsediyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android bir cihazınız var ise (telefon, tvbox, tv, tablet,Quest gibi) apk dosyası da github sayfasından indirilebiliyor. Kurup direkt oynamaya başlayabilirsiniz.
-
Yurtdışında kullanabilen Zen.com, Bitgo, cenoa gibi yabancı firmaların yaptığını Türkiye'de hangi firma yapıyor bilmiyorum. Bir dönem reklamlarda yurtdışı alışverişi gibi bir şeyler söylüyorlardı ama emin değilim.
-
Anladım teşekkür ederim araştırayım bir
Helldivers 2 yüklemeye açıldı boyutu 21,90 GB
Titan kesmeyi severiz
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater yüklemeye açıldı boyutu 92,83 GB
Aşırı abartılan bir oyun neden bunca tuttu hiç anlamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X