Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o adamı çok seviyorum ama ne ağız varsa ne dese tam tersi çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizce cikis günü magazalarda stok bulabilir miyiz erken saatlerde gitsek? Cok cilgin talep olacagini dusunmuyorum bu fiyatlardan ama belli de olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BjKs1903 kullanıcısına yanıt

Ps5 için isim mağazaya gidip isim yazdırma konuşuluyordu. Mediamarkt ve vatan mağazasına gidip sorun.

• MS'in bir stüdyo aldığı söylenen podcast'de Bethesda kadar büyük bir alımın olmadığını sadece en az bir stüdyonun alındığını söylenmiş.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

Ps için olabilir ülkemizde daha popüler sonuçta. Önümüzdeki hafta sonu bir iki mağaza gezip sorayım. Umarım konsollarda el altından birilerine gidip fahiş fiyatlardan satılmaz hemen hemen her ürünün piyasası gibi.

Bu ulkede satılacak usta kaçarı yok sabah kapıda bekle bu spotçu dediğimiz insan artıkları sabah sıraya 20 30 kişi yığar yine bir şekilde alırlar çoğu malı aynı günün akşamı 2 milyar pahalıya satarlar

• Revrains R kullanıcısına yanıt

İnsanlarda biraz hakediyor. Bekle bir iki ay rahat rahat al bu acele nedir. Hem cihazlarda bir problem var mı yokmu deney tahtası olmamaış olursun.

Zaten konsolun çıkışıyla gelen adamakıllı bir özel oyun da yok ne acele ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Ekim 2020; 23:25:50 >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

Haklisiniz tam olarak insan artıkları. Bakalim artik sansimizi deniycez. Olmazsa beklerim stoklarin bollaşmasini. Onlara para yedirecegime fiyatin artmasini göze alip magazadan alirim.

• Periah P kullanıcısına yanıt

Tüketim çılgınlığı işte arzuluyor insanlar sürekli hemen almak o heyecanı yaşamak sürekli birşeylerin sahibi olmak o yüzden normal yani insanları anlıyorum

• ctntas C kullanıcısına yanıt
    EA sahibi olmasa Respawn’in Microsoft catisi altında olmasını çok isterdim. Titanfall 2 bu jenerasyonda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Campaign ayrı zevk multi ayrı zevkti. İnsallah bir exclusive vs gelir XBOX’a bu şirketten.

• quote:

Orijinalden alıntı: aftermath666

EA sahibi olmasa Respawn’in Microsoft catisi altında olmasını çok isterdim. Titanfall 2 bu jenerasyonda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Campaign ayrı zevk multi ayrı zevkti. İnsallah bir exclusive vs gelir XBOX’a bu şirketten.

Respawn çok büyük potansiyel ve ea direk çöpe atıyor adamlar tam görev adamı ne verirsen her zaman ortalamanın çok üstünde iş çıkartıyorlar birde titanfall2'yi gerçekten iyi bir tarihte çıkarsalardı belki bu gün ne cod bekliyorduk ne bf her yıl yada her iki yılda bir yeni titanfall için meraklanıyor olacaktık keşke xbox'ın alabilme ihtimali olsa onları adamlar titanfall2'nin ruhani devamını yapıyoruz diye yola çıkıp fps dünyasını sarsıp birinciliğe geçebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revrains -- 19 Ekim 2020; 0:57:35 >
  • Series X de menu ekraninin 1080p oldugu onaylandi degil mi? Sony 4k yapabiliyorsa microsoft hayli hayli yapabilir. Güncelleme gelir muhtemelen ileride. Sizce?

Microsoft 4K arayüz için ekstra 1gb bellek kullanımını israf olarak görmüş ve oyunlar için kullanmak istemiş, bence de oyunlara ayrılacaksa ekstra 1gb bellek akıllıca bir hamle olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 19 Ekim 2020; 1:10:56 >
  • Herkes arayüzün 1080p olmasını konuşuyor Series X'te ama şöyle de bir durum var son gelen update ile beraber One X'deki 4K arayüz de 1080p'ye düşürülmüş, menüdeki netlik azaldığı kolayca anlaşılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BjKs1903

Series X de menu ekraninin 1080p oldugu onaylandi degil mi? Sony 4k yapabiliyorsa microsoft hayli hayli yapabilir. Güncelleme gelir muhtemelen ileride. Sizce?

Menü de ne yapacaksın 4K yı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 19 Ekim 2020; 9:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Menü de ne yapacaksın 4K yı?

Alıntıları Göster

yani... :)

• wither kullanıcısına yanıt

Mario açıyomu?

• Sony'nin 2004 Psp menüsünden halllice arayüzü 4K olunca ne oluyor onu anlamadım ?

• Periah P kullanıcısına yanıt

15.000₺ ye çıkarsa telefonu hemen alırım da 20000₺ olursa biraz şartları zorlarım diyen var memlekette

• Hocam buradaki olay nedir :)

• 
Sayfa: önceki 12181219122012211222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.