Hayır starfield çıkmadan tes6 yı çıkartmayacağız demişti. İki oyun da yıllardır geliştiriliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1218. sayfa)

-
-
2020 C77 de eklenince RPG'ye doyacağız resmen
Ama ben fable serisini hiç oynamadım. Serinin oyunları arasında bağlantı var mı? Seriye yeni oyunla girsem problem olur mu? Eski oyunlar oynanmayacak kadar eskimediyse şans verebilirim
-
Gıptayla okudum 🙂
Ben büyük ihtimal Tr’den alacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TES VI'yı en erken 2025'de bekliyorum. Bethesda, Starfield'a çok önem veriyor. 2004'den beri uzayda geçen RPG yapmak istiyormuş Todd Howard. Yanlış hatırlamıyorsam Fallout 4'den sonra başlamışlar yapımına. Oyun motorunda da ciddi değişiklikler yapmışlar. Bethesda oyunlarında grafik ikinci plandadır fakat REDengine kalitesinde grafik istiyorum artık.
-
Türkiye’de resmî satışı yokken aldığım ve sırayla ısınarak havaya uçan X360’lar ve uçak motoru gibi ses yapan, halen de kullandığım ps4 Pro hariç garantinin eksikliğini hissetmedim. 🙂
360’ları koruyan bir garanti yoktu. Uçak motoru gibi haykıran PS4 pro’yu da ben götürmedim.
Aslında düşünüyorum da, garanti önemliymiş 😄
Series S 720p 30 fps cihazı beklentiyi yükseltmeyin , hayal kırıklığına uğrarsınız.Zaman zaman ağır 3A oyunlarda 480p 'ye de inebilir.
Tabi paralel evrende bu cihazın Gears 5'i 120 fps çalıştırdığını gösteren videolar varmış ama ciddiye almayın.
-
Ne 480'i 240p bile olabilir. Nokia 6600 videoları gibi görüntü verir.
30 fps altına düşmeyecekse 240p çok da sorun değil.
-
240P olduğunu düşünüyorum ben. Ben tüplü televizyonda kullanacağım o yüzden sorun olmaz benim için.
-
Istediğin o olsun çatır çatır oynatır onlardan yana hiç sorun yok ac serisi falan onlarida oynatır her yıl çıkan oyunlarda sorun hiç yaşanmaz gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 fps olacaksa 120pye razıyım.
-
Watch Dogs Legion runs at 4K/30FPS with ray-tracing on #PS5 and #XboxSeriesX
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir cihaz daha güçlü olup daha küçük olmayı başarıyorsa daha iyi tasarlanmış demektir. Son 2 konsoldur xbox donanım ekibi çok daha başarılı. Microsoft'un surface cihazlarını tasarlayan ekibin büyük katkısı olduğu söyleniyor xbox tasarımı için.
Ssd 60 fps vermiyor tüh
Soran olursa bu başlıkta Xbox'ı eleştirenlere deli gibi saldırılıyor.
-
Peki RT kapalı 60 fps modu olacak mı bir bilgi var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon1080p30 fps cihazı olur 2k120fps olamayacağını anlamak için uzman olmaya gerek yok pazarlama lafları bunlar. Basit oyunlar için 1080p60fps olur.
fazla söyledin hocam 480p kafidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X