Ne güzel olur off helbalde2 görmek için sabırsızlanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1222. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevrainsNe güzel olur off helbalde2 görmek için sabırsızlanıyorum
Hellblade 2 kesin gösterirler mi? İlk oyun çok güzeldi, mekanikleri sıkıyordu bir süre sonra ama hikaye, sunum ve özellikle sesler çok iyiydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-24E6D900ADolar yükseldikçe böbrek fiyatları da artıyor mu acaba ?
Türk mafyalarına değil de uluslararası mafyalara satarsanız kar bile edebilirsiniz
-
-
Cgi trailerdaki gibi grafikler olursa olay olur. Aşırı görmek istiyorum bu oyunu.
Mitoloji içeren oyunlara hemen düşüyorum
Tabi kaliteli olanlarına
-
3 yıllık gamepass nasıl alabiliriz?
-
R6 gamepass'e geliyormuş.
https://news.xbox.com/en-us/2020/10/19/coming-soon-xbox-game-pass-rainbow-six-siege//
-
Hangi oyu geliyor hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunumda bu trailer için, oyun içi motorla Series X uzerinde hazırlandı dendi. Pazarlama dahil 10 milyon dolar bütçe ile yapılmış Hellblade'in grafikleri ortada. Yuksek bütçe ve ekiple, Unreal Engine 5 motoru kullanılarak geliştirilen Hellblade 2'den beklentiyi grafiksel anlamda düşük tutmak için sebep yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 19 Ekim 2020; 17:37:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika harika! Zamanında Xbox 360'a csgo gelmiş. Keşke yine gelse.
-
Şu oyun
Oyunun sitesi https://enlisted.net/en/#!/ en son haberde series S/X'e zamanlı ozel olacağını okuyabilirsin
Berlinde gezmek istersen oyunun şu videosunu izleyebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O trailer oyun içiyse cidden fena. Bir an önce gameplay gelse keşke
Benim tek korkum oyunu açık dünya oyunu yaparlar ac serisi gibi oradan gezeriz korkusu hiç gerek yok çizgisel muhteşem hikaye anlatan bir oyun yapsınlar yeterde artar daha fazlasını istemiyorum
Oyunun motoruyla alındı o grafiklerin bire bir aynısını beklerseniz üzer adamı onu söylim ama yakını gelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: Victoriou_S3 yıllık gamepass nasıl alabiliriz?
Gamepass konusunda tüm detaylar mevcut.
Önce 02123755065 numaralı Microsoft Türkiye mağazasını arıyoruz. Ardından yönlendirmeyi dinleyerek 1 ve 1 tuşlarına basıyoruz.
Daha sonra sizi karşılayan temsilciye 180 liradan 2 adet 12 aylık gold live satın almak istediğimizi söylüyoruz. Sonrasında da 5,9 liraya 1 aylık gamepass pc ve yine 5,9 liraya 3 aylık gamepass ultimate tanımlaması yapmak istediğimizi belirtiyoruz.
Yani toplamda 28 aylık gamepass ultimate üyeliği 372 liraya alıyoruz.
Sonra hesabımızla bilgisayar ya da telefon üzerinden Xbox mağazasına girerek 65 liraya 12 aylık ea play satın alıyoruz.
Hizmet ve abonelikler kısmından yinelenen ödemeyi kapattıktan sonra tekrar ea play satın aldığımız yerden uzat diyerek 12 aylık 65 liraya bir üyelik daha alıyoruz.
28 aylık gamepass ultimate üyeliğimizin üzerine satın aldığımız 24 aylık ea play 10 kasım tarihinde 23 ayı kalarak tam 8 ay gamepass ultimate üyeliğe dönüşerek ekleniyor.
Toplamda 36 aylık gamepass ultimate üyeliğini bu şekilde 502 liraya satın almış oluyoruz. Kardeşlikle 250 liraya diğer hakkını satarak maliyetimizi yarıya kadar indirebiliyoruz.
-
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O stüdyonun xbox ile bir ilgisi yokmuş. Yani en azından xbox anz hesabı öyle yazmış.
Konsola çamur mu atıcam?? Hiç xbox um olmadı bugune kadar hep ps kullandim hepsine sahip oldum. O yüzden cok tecrubeli degilm. Ps pro da 1080p menu 4k monitorde camur gibi geliyordu gözüme ayni durumu mu yaşiycam diye merak ettim hepsi bu. Herhangi birşeye çamur atmaya ihtiyacım ve amacım yok hiçbirşeyin fanı değilim çünkü. İstersem çıktığı gün gider iki konsoluda alırım yanyana koyarım merak etmeyin. Bu nasıl bir tavır anlam vermek güç bilgi sahibi olmak için foruma giriyoruz fanlarla uğraşıyoruz!
Counter strike da konsolda xbox'a özeldi. Gabe ile arası iyi xbox'ın ama konsolda oynamaya uygun bur oyun olduğunu düşünmüyorum. Pc'de mouse bozulunca gamepad ile oynayayım demiştim bir kere, maç bitmeden kicklemişti takımdakiler. Konsollar için özel bir versiyonu çıkacaksa olabilir ama mevcut nişan alma sistemiyle gamepade uygun bir oyun değil. Cs'ye en yakın Crossfire var xboxda, Kore yapımı cs go.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X