Dolar yükseldikçe böbrek fiyatları da artıyor mu acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1221. sayfa)

-
-
Arkadaşlar önümüzdeki 1 2 ay içerisinde Xbox almayı düşünüyorum ve game pass tabiki sizce şimdiden game pass almalı mıyım zam gelir mi pcye olduğu gibi konsola da ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Murat3425
Arkadaşlar önümüzdeki 1 2 ay içerisinde Xbox almayı düşünüyorum ve game pass tabiki sizce şimdiden game pass almalı mıyım zam gelir mi pcye olduğu gibi konsola da ?Microsoft müşteri hizmetleri zam geleceğini duyduklarını ama kesin olarak ne kadar yada ne zaman olacağını bilmediklerini söyledi. Ben sırf bu yüzden 36 aylık aboneliği şimdiden başlattım. PC'de forza horizon 4 oynuyorum.
-
Biz de iki arkadaş 36 aylık gamepass ulti aldık geçtik.
-
2 ay içinde alma planın var ise direk al hocam.
Cevap için teşekkürler bilgi sahibi oldum mantıklı hareket.
1080p gözüme bulanik geliyor 4k dan sonra. Net görmek istiyorum. Bu mudur cevap? Neyseki bilgi sahibi arkadaşlar varda gerçek anlamda cevap veriyorlar.
Enlisted - Xbox Exclusive Console
-4K/60 (Series X)
-1440p/60 (Series S)
-GI Ray Tracing
-Destruction and explosion of objects in real-time particle physics.
Öyle gözüküyor ki X Ve S Series arasında sadece çözünürlük farkı var. X Series'in tüm nimetlerinden S Series de faydalanacak. Cihazdan kimsenin şüphesi kalmamıştır artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 19 Ekim 2020; 15:10:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Series S 720p konsolu abi ya ahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msb101 -- 19 Ekim 2020; 13:6:24 >
Tabi hocam ben şimdiden Tüplü TV aldım.:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece tv muhabeti değil yurtdışında xbox all access aylık series S 25 dolara her gelir grubundan insana ilaç gibi gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: BjKs19031080p gözüme bulanik geliyor 4k dan sonra. Net görmek istiyorum. Bu mudur cevap? Neyseki bilgi sahibi arkadaşlar varda gerçek anlamda cevap veriyorlar.
Bulanık gelen nedir? Xbox’ın menüleri kutulardan ibaret PS gibi dinamik tema da yok 4K olsa ne olur olmasa ne olur. Konsola çamur atacam diye bahane arıyorsun ama yemezler sana buradan ekmek çıkmaz.
4 saniyede oyuna giriyor arayüzü hangi ara göreceksin. :)
Ben bu oyunu bekliyorum. Adam akıllı ww2 oyunu lazım bf5 de skin satmak uğruna almanıda stg44 mp40 thamson lı ingilizde japonu da çok saçma oluyor kırmızı mavi takım savaşına dönüyor. Call of duty 2 gibi olmalı silah dağılımı.
İnsurgency sandstorm da gelecekti konsollara yalan oldu.
Phil Spancer: Bethesda oyunlarını diğer platformlara çıkarmak zorunda değiliz...
Psciler için elveda Tes6, Xbox kullananlar için day 1 Gamepass Tes6 akar.
https://oyungezer.com.tr/haber/xbox-bethesda-oyunlarini-diger-platformlara-cikarmak-zorunda-degiliz-diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 19 Ekim 2020; 14:49:21 >
Bugün haber yok hiç genelde pazartesi günleri oluyor duyurular. Haftaya kadar duyurmazlarsa etkinlik olmayacak muhtemelen konsol çıkışından önce.
-
BF5 sevilmesede ben çok sevip baya keyif alıyorum ama bu oyun gerçekten 2.Dünya savaşı meraklılarını mest edecek çok kaliteli bir oyun geliyor beklemeye değer valla alacak olan varsa şimdiden P2 hakkına talip olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X