Konunun veteranları hatırlayacaklardır, birkaç gün önce Halo serisinin nasıl yaşlandığıyla ilgili yorum yazmıştım. Şuan sözümün bir kısmını geri alıyorum, ilk iki halo oyunu hala çok eski, ve bugün oynayınca koridorlarda boş boş uzaylı kesiyoruz gibi hissettiriyor. Canım Cortanam yardım ediyor ama yok sarmadı bir türlü. Neyse internetten remaster edilmiş cutscenelerini izledim ve bayağı beğendim. Şu büyük yuvarlak halo ve uzaylı hikayesi zerre ilgimi çekmedi ama cortana ile spartan 117 master chief diyaloglarına bayıldım. Şuan seriye son bir şans diye başladığım halo 3 resmen gönlümü fethetti. Hem artık ilk xbox yerine xbox 360 da olduğumuz için level dizaynı çok daha ilgi çekici grafikler yeterince iyi, müzikler gaza getirici. Sanki silah sesleri bir tık daha kötü ama kombat hala tatminkar. Uzaylı vs asker hikayesi hala sıkıcı ama her ilerleyişte giren cortana diyalogu beni oyunda tutmaya yetti. Oyunu 4 saat kadar oynadım, aktı gitti, bayıldım. Sanırım bitirip direk reach geçeceğim çünkü odst versiyonunda master chief yerine başka birini yönetiyormuşuz ve şahsen ilgimi çekmiyor. Umarım halo 4 ve 5 de kısa sürede pc ye çıkar da Infinite öncesi sağlam altyapı olur :D Buraya kadar okuduysanız teşekkürler, sanırım artık ben de halo fanıyım :) |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1219. sayfa)

-
-
Öyle bir bilgi görmedim, sanırım yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: witherSeries S 720p 30 fps cihazı beklentiyi yükseltmeyin , hayal kırıklığına uğrarsınız.Zaman zaman ağır 3A oyunlarda 480p 'ye de inebilir.
Tabi paralel evrende bu cihazın Gears 5'i 120 fps çalıştırdığını gösteren videolar varmış ama ciddiye almayın.
Ciddi ciddi mi yazdin bunu yoksa trollüyo musun?
3 ve Reach bence zirve zaten.4 ve 5'de Bungie dokunuşu yok , daha sıradan bir fps gibi senaryo modu.Halo evrenine hoş geldin.
-
Normalini söyledim, altyapısı yeni olsa da 4tf cihaz sonuçta 5-6 yıl için 2k120fps beklemek hayal gibi. Gears 5’de 120 fps veriyormuş ama o 2019 oyunu ve özel olarak uğraşmışlardır. Gelecek yıllarda çıkacak oyunların çoğu 1080p olacaktır bence. Valhalla ve watchdogs legion series x’de 4k30fps çalışacak, series s 2k120fps cihazı olsun herkes koşa koşa alır zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valhalla 4k60 çalışacak.
Reach'de de chief yok ilk oyunun öncesini konu alıyor. Ama tavsiyem chief yok diye oyunu oynamamazlık etmeyin. ODST' de diğer halo oyunlarından farklı hissettiren bir oyundu denemenizi tavsiye ederim.
Xbox sx sadece 4sn içinde açılıyor ve Gears 5de kaldığı yerden 4sn içinde devam ediyor
-
sinirlenmemek elde değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Ekim 2020; 21:30:27 >
-
phil spencer series s'in x'den daha çok satacağını söyledi demek ki bildiği bir şey var. herkesin evinde 4k ekran yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
Watch Dogs Legion runs at 4K/30FPS with ray-tracing on #PS5 and #XboxSeriesX
https://twitter.com/shinobi602/status/1317858790302244864?s=19İnşallah SX'in ps5 ile grafik farkı vardır. Çözünürlük ve FPS farkı yoksa ne anladık teraflops farkından!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kalemistikİnşallah SX'in ps5 ile grafik farkı vardır. Çözünürlük ve FPS farkı yoksa ne anladık teraflops farkından!
Alıntıları GösterGrafik anlamında hemen her oyunda fark olacaktır.
-
Konsol çıktıktan sonra almak için biraz beklemek iyi olabilir. Daha önce konuda bahsi geçtiği gibi 3-6 aylık gamepass ile bundle şeklinde satılması muhtemel. Ben önümüzdeki yaza kadar Cyberpunk 2077 dışında almaya değer oyun göremiyorum. Onun da yeni nesil konsol sürümü gecikecek.
Yoksa Ubisoft mu?
Yok artik....quote:
Orijinalden alıntı: mkmdesign
Yoksa Ubisoft mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir kaç gün önce konuştuk bu olayın olma ihtimali yok mallesef benim kendi düşüncem UPLAY PLUS'ı 1 2 yıllığına özel şekilde getirebilirler paralı şekilde çünkü ubisoft kendini hayatta satmaz ben malımı biliyorum ha olursa ne iyi olur ama olmaz ben soyliyim ubisoft plus konsola gelir anlaşma sonucu
quote:
Orijinalden alıntı: Wes7
Yok artik....
Alıntıları GösterValla bana Ubisoftta olur Capcom da olur :) Eğer bu iki studiodan birini alırlarsa exculisive olarak psden daha iyi olur. Tabii bir Gow olamazlar orası ayrı
-
İkisi de değil tabiki
-
Her oyunda fark olacaktir. İlk x box, xbox 360 ve one x de hepsinde farklar oldu. Gerçi ilk xbox ile ps2 arasinda neredeyse nesil farki var bazi oyunlarda. Hic xbox um olmadi hep ps sahibi oldum ama artik cok ciddi bir xbox müsterisi adayiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BjKs1903 -- 18 Ekim 2020; 22:58:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X