< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1217. sayfa)

-
-
Valla oyun görmek ve o oyunlar için heyecanlanmak istiyorum. TES VI'dan ümidim yok ama en azından Starfield ve Hellblade 2'den bir şeyler görsek çok güzel olur.
-
Üvey evlat olacağını sanmam one s ve one x arasındaki durum olur. One x çıktıktan sonra gameplayler hep onun üzerinden gösterildi. Daha güçlü konsolu ön plana çıkarmaları normal. Phil spencer geçen gün uzun vadede series s'in x'den daha fazla satmasını beklediğini söyledi. 900p 30fps konsolu olması için series x'in de 2k 30 fps konsolu olması lazım. 900p 60 fps verdiği bir yakuza var şu an ki o oyunu da Series x de 2k 30fps'de çalıştırıyor. Serinin bir önceki oyunu da ps4pro ve xbox one x'de 1080p 30fps'de çalışıyor yanlış hatırlamıyorsam. Neslin sonuna doğru 1080p 30 fps oyunlar görürüz ama onun dışında bir iki problemli oyun hariç 900p 30fpsyi göreceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek o 2k 120fps muhabbeti satış pazarlaması ya da bir iki dandik oyun içindi.. Ben nesil boyu her oyun için sanmıştım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zaten en başından beri herkes 1080P için mantıklı diye geziyordu 2K olayi xbox'ın kendi oyunlari her zaman verir ama 3. Partiler 1080P üzerine yoğunlaşır beklentiyi bir tık yüksek tutmuşsunuz ama ben 2 yıl boyunca 2K Oyunlar göreceğimizi düşünüyorum
Ürünler için gümrük vergisi ödeniyor. İthalat vergisi kısmı ise 2 adet ve fazlasını sipariş edenler ve şirketler için. Yani yasal yükümlülüğümüzü yerine getiriyoruz. ithalat vergisi ve satıcı karı olmadığı için de ucuza geliyor.
Günümüzde hala internetten alışveriş yapmamış yada yapmaya güvenemeyen insanlar var. Bu insanlar zaten yurt dışından bir şey sipariş etmezler. Yurt içinde online alışveriş yapanlardan da, yurt dışı alışverişi için kaç kişinin nakit ödeyecek limiti yada imkanı var onu düşünmek lazım. İmkanı olup yurt dışından almak istemeyenler var (garanti süresinin ve şartlarının buradan farklı oluşu vs nedenler). Burada fiyat ne olursa olsun taksit ile almak isteyenler de var.
Haliyle bizim gibi sipariş edenler ülke genelinin %0.01 bile etmez.
-
2k çözünürlükte 120fpsye kadar dediler aynı şeyi Series x için de 4k'da 120fps'ye kadar dediler. 4k 120 fps oyunlar da olacak fakat asıl hedef 4k 60 fps. Series s için ise asıl hedef 1080/1440p 60 fps olacaktır. Belki neslin sonuna doğru 60 yerine 30 fps oyunlar görürüz bu çözünürlüklerde.
TES6 2021 sonunda gösterilir gibime geliyor beklemek hata olur ama hell2'yi gönül rahatlığıyla bekle
2021 bile iyimser bence. Bethesda Starfield'ı bitirmeden başlamayacaklarını söylemişlerdi.
-
O zaman baya iyimser star'a baya güveniyorlar gibi duruyor bakalım ne çıkacak ortaya
1080p30 fps cihazı olur 2k120fps olamayacağını anlamak için uzman olmaya gerek yok pazarlama lafları bunlar. Basit oyunlar için 1080p60fps olur.
-
2021 starfield
2022 fable
2023 Avowed
2024 tes6, inexile oyun1
2025 fable2, inexile oyun2, tow2
First party rpg oyunlar bu şekilde dağılır bence ilk 5 sene için. Arada daha küçük projeler de çıkar grounded gibi. İnexile'ın 2. oyunu da asıl büyük oyunu olur. Belki fable 2 bir sene geç çıkabilir.
Tekrar teşekkür ederim.
Öğrenmenin sonu yok.
Şimdi yazılanlarda arama yapınca amazon fiyatının vergiler dahil 660€ olduğunu gördüm.
TR fiyatıyla aradaki fark gerçekten kayda değer.
Bu şartlarda, yurtdışından sipariş edenlerin genele oranının %10'u bulacağını düşünüyorum.
-
1 yıl garantisi oluyor yurt dışından alırsanız. Tr'den alırsanız da 2 yıl oluyor garanti. Bunu da göz önünde bulundurun. Ben aradaki garanti süresi farkının fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum açıkçası. Yurt dışından almak daha mantıklı geliyor o yüzden.
Peki fifa, nba gibi oyunlarda series s nesil boyu 1080 60 oynatır mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jean001Tekrar teşekkür ederim.
Öğrenmenin sonu yok.
Şimdi yazılanlarda arama yapınca amazon fiyatının vergiler dahil 660€ olduğunu gördüm.
TR fiyatıyla aradaki fark gerçekten kayda değer.
Bu şartlarda, yurtdışından sipariş edenlerin genele oranının %10'u bulacağını düşünüyorum.
Aslına bakarsanız o fiyat da düştü. Daha doğrusu 184 euro olarak hesaplanan vergi 87 olarak düzeltildi. En azından amazon italya üzerinden alanlar için. Diğer ülkelerde henüz bir düzeltme olmamış. Muhtemelen diğer ülkelerde de bu fiyatlandırma olacak.
Bana 571 Euro'ya mal oldu. Anket çözerek kazandığım hediye çeklerini ekledim ve şimdilik 290 euro kadar o şekilde kar ettim. 50 euro kadar daha hediye çeki ekleyeceğim. Toplamda 230 Euro'ya Series X almış olacağım.
-
Rahatlıkla oynatır. Series x'in 4k60 oynattığı her oyunu en kötü 1080p60 oynatır. Geri kalan oyunları da eğer series s 1080p30 oynatırsa ps5'den 4k30'dan fazlasını beklemek hayal olur aynı oyunlarda. Iki cihaz arasında birisi 4k60 oynatacakken diğeri 1080p30 oynatacak kadar fark yok.
Bu tarz spor oyunlarda fps kaybı olmadan oynatacağına eminim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Victoriou_S
Peki fifa, nba gibi oyunlarda series s nesil boyu 1080 60 oynatır mı60 değil 120 fps hedefleyecektir bu oyunlar için (nesil boyunca)
-
Series X kaç fps veriyorsa S de o fps yi vermek zorunda. Bu neslin sonuna kadar değişmez. Çözünürlük konusunda da 1080p nin altına düşmeyecektir. Gerektiğinde dlss benzeri teknolojiler devreye girebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X