Beyler şimdi Series X'i en ucuza hangi yurtdışı sitesinden alabiliriz? |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1210. sayfa)

-
-
Bakayım ben de teşekkürler.
-
Ps plus oyunlari yeni giren adamı taş çatlasın 1 yıl götürecek sonra ne olacak o serilerden yeni oyun o yeni oyun ne kadara çıkacak 1 yıl boyunca herşey kötüye gidecek gibi en iyi ihtimalle 1000 liradan çıkacak durum böyleyken göz boyama sistemi Türkiye için çünkü yeni oyun gelmeyecek avrupa için muhteşem olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam ben kötü anlamda demek istemedim yani azimle uğraşmışsın demek series x e geçmek için ben öyle düşündüm ve yapmışsın ne mutlu sana.
-
ben kalıcı diye biliyorum komple
-
yanlış anlaşılmasın ben de gamepass kullanıyorum ama gamepass oyunları da öyle bütün nesli götürecek kalitede oyunlar değil. sadece gamepass alıp bütün nesli onunla geçireyim derseniz bir çok oyundan ya uzak kalırsınız ya da çıktıktan 3-4 sene sonra oynamış olursunuz.
-
Netflix dizisi olan High Score'u hala izlemeyen varsa çok şey kaçırır. Ben oyuncuyum diyen herkesin izlemesi gereken bir dizi, video oyunlarının nasıl ortaya çıktığını 6 bölümle çok güzel anlatıyorlar.
id Software mesela Wolfenstein, Doom gibi oyunlarla nasıl damga vurmuş sektöre izleyip öğrensinler, oynadıkları çoğu oyunun atası bu markalardır. Hepsi de artık Microsoft Studios ve Gamepass içerisinde, kolay mı böyle köklü marka ve stüdyoları bünyesine katabilmek.
Şu an Microsoft Studios toplam 23 stüdyosu ile benim için bu dünya üzerindeki en değerli oyun şirketidir. Yeni stüdyo alımlarının ve oyunlarının ilk günden abonelerine verildiğini düşünürsek bir oyuncu olarak kesinlikle bu değer görmezden gelinemez.
Bir bütün olarak firmayı ele aldığımızda bunu söyleyebiliyorum yoksa Rockstar, Naughty Dog, Santa Monica, CD Projekt gibi stüdyoların da gönlümüzde nasıl bir yeri olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
Hocam gamepass şu sebeplerle beni tavladı açıkçası, ilk 3 yıl sadece online oyun oynama ücreti veriyorum ve bana hem gamepass hem de ea play hediye ediyorlar.
Gamepass'e baktığımda her ay ilgimi çeken oyunlar mutlaka eklendi, kimisi çıkışında kimisi 1 yıl sonra ama bu oyunları bana bedava verdiler mi? Cevap evet
Ea play oyunları zaten belli, neredeyse bütün oyunlar 8-12 ay sonra sisteme ekleniyor. Bu oyunlar da bedava neden hayır diyeyim. Gayet güzel bir kütüphanesi de hali hazırda mevcut
Şimdi 5 olan stüdyo sayısı da 23 oldu, bununla da kalmayıp yeni stüdyo alımları devam edecek diyorlar. Üstüne farklı stüdyolarla anlaşıp ilk günden Stalker 2, The Medium, Warhammer 40k:Darktide, Call of the Sea gibi oyunları ekliyorlar.
Duyurulan oyunlara bakıyorum Forza Motorsport, Hellblade II, Avowed, Fable, Halo Infinite, Psychonauts 2, Age of Empires IV, Everwild gibi ilgimi çeken oyunlar var. Diğer 15 stüdyonun oyunlarını dahil etmedik daha şu çeşitliliğe bakın
Bu oyunların hepsini ve çok daha fazlasını bana 3 yıl boyunca hediye ediyorlar, böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirim
Ayrıca 4-5 yıl kadar sonra Xbox Game Studios öyle bir noktaya gelecek ki Gamepass artık nesli bitirmek için bile yeterli gelecek bazı insanlara, bunu görebilmek için kahin olmaya gerek yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Her beğendiğin oyunu alamıyorsan gamepass idare etmelik güzel bir sistem. Ayrıca güzel oyunlarda ekleniyor. Ea play eklenmesiyle ve xbox game studio un yapacağı oyunlarla çoooook harika bir kütüphane olacak
-
PS stüdyoları dışında PS3-PS4 döneminden beri en beğendiğim single-player oyunlar Bethesda'nındı. TES VI, Fallout 5, Wolfenstein III, Deathloop, Starfield vb. gibi yeni nesilde bir sürü güzel single-player oyunlar yapacaklar bu nesil.
Bu arada Asobo Studio bir duyuru yapacakmış. Xbox stüdyolarına katıldıkları söyleniyor.
-
Microsoft flight simulator yapıp nasıl uzak kalacaklar zaten ya xbox'a katıldıkları açıklanır yada oyunun game pass'e ekleneceği falan
quote:
Orijinalden alıntı: headhunteryok hocam ben kötü anlamda demek istemedim yani azimle uğraşmışsın demek series x e geçmek için ben öyle düşündüm ve yapmışsın ne mutlu sana.
Estagfurullah hocam , ulke butcesine mahkumuz , elimde pc de yok mecbur boyle bi yol sectim , hepimiz ps ile actik gozumuzu , isterdim ki hep boyle olsun , bir nesil boyu tek cihaz kullaniyorum genellikle , bu da boyle olacak sanirsam.
Acınaklı bir yazı gibi oldu ama fiyatlar ortada , traji komik malesef :)
Ama belki belki bu nesle ozel ps5 pro gibi bisey cikarsa normal ps5 digital alabilirim ileride sirf bu acigi kapatmak icin.
Bakalim hepimize hayirli olsun konsollarimiz.
Saglik sihat eksik olmasin gerisi teferruat.
Anladığım kadarıyla ekonomik durumunuz buna elveriyor. Herkesin ayağını yorganına göre uzatması doğru. Tavsiyem Ps5 alamıyorsanız bile exc oyunlar biriktiğinde Ps5 kiralayıp o oyunları o şekilde bitirmeniz. Bu hizmeti veren çok kişi oluyor. Bir şey kaçırmasınız yani hocam şartlar kötü de olsa alternatif çözümler oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: DrawFpsBeyler şimdi Series X'i en ucuza hangi yurtdışı sitesinden alabiliriz?
Stok olmadığı için alamazsın.
O bana cok zahmetli gibi geliyor yav
Hem baksana tavsan cok mutlu görünüyor
tamamen katılıyorum ve şunu eklemek isterim:
nasıl müzik sektörü tek tek kaset satmaktan aboneliğe geçtiyse (Spotify , iTunes),
nasıl dizi sektörü aboneliğe geçtiyse (hbo max, Netflix, amazon),
nasıl sinema artık kan kaybedip stream aboneliğine geçiyorsa (yine Netflix, disney+, amazon),
bu gelişmelere bakıp insanların bir de oyunlara 60 değil 80 Euro vereceğini sanmak aptallıktır.
Oyun sektörüde artık aboneliğe geçecektir, bu kaçınılmaz.
Bu nesil gamepass arşa çıkıp sony artık 80 euroluk satışlardan memnun kalmayınca istemeye istemeye de olsa aboneliğe geçecektir.
İleriki nesillerde artık donanıma para vermek de gereksiz olacak. Google stadia, nvidia geforce now, amazon luna, XCloud gibi platformlar çok daha popüler olacaktır.
Sony 8k, 80 euro, exclusive dedikçe, insanlar telefonlarından tabletlerinden gamepass ile oyun stream edip aynen 8k cok iyi diyip mobilde stream etmeye devam edecek.
Hâlâ inanmıyorsanız bakın, 1990-2000 ler civarı insanlar plak ve kaset çalar alıyorlardı kaliteli ses için. Sonra mp3 çıktı, ses plak kadar kaliteli değildi ama mp3 o kadar pratikti ki şuan insanlar telefondan Spotify ve YouTube ile müzik dinliyor.
Bakınca son yıllarda mobil deki bedava çerezlik oyunlar pc ve konsoldaki aaa yapımlardan fazla para kazanmaya başladı. Fifa cod gta artık oyun satışlarından değil oyunu içi mikro satışlardan para kazanıyor.
Efendim özet olarak, Sony ps4 neslini açık ara kazandığı için şuan günü kurtaran hamleler yapıyor ama Microsoft direk geleceği kazanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d41mon -- 17 Ekim 2020; 12:7:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cheryl MasonAnladığım kadarıyla ekonomik durumunuz buna elveriyor. Herkesin ayağını yorganına göre uzatması doğru. Tavsiyem Ps5 alamıyorsanız bile exc oyunlar biriktiğinde Ps5 kiralayıp o oyunları o şekilde bitirmeniz. Bu hizmeti veren çok kişi oluyor. Bir şey kaçırmasınız yani hocam şartlar kötü de olsa alternatif çözümler oluyor
Hatta şu aralar elimdeki xbox one satınca bir tane ps4pro kiralayıp gow vb birkaç oyunu oynayıp aradan çıkartasım var hocam dediğin gibi.
Şimdilik gamepass ağır basıyo xbox tarafında bakalım. :)
-
Inexile'ın yeni oyunu fps ve rpg türlerinde olacak gibi duruyor. Fallout benzeri bir yapım gelebilir. Söylentilere göre fable ve avowed'dan daha yüksek bütçesi varmış oyunun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X