Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (903. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.110
Cevap
806
Favori
1.235.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde bir kaç ay önce yine böyle olmuştu ama mesela PC kapatıp-açınca sonraki gün düzelmişti sorun etmemiştim. İşte iki gündür düzelmeyince biraz panikledim (birkaç gün önce Win. Temmuz 2025 güncellemesi yüklendi) acaba Win. update'mi bunu bozdu PC'de Xbox uygulamasında dosyalarda bozukluk mu oldu diye diye kaldım öyle. PC'de Xbox'a ait ne varsa her şeyi silerek tekrar kurarım da şimdi yüklü devam ettiğim oyunlar var onlar ne olacak anlayamadım.

Prog. Ekle/Kaldır altında (Ayarlar/Yüklü Uygulamalar) Microsoft Oyun Hizmetleri, Xbox Hizmetleri ve Xbox isimli uygulamalarda Gelişmiş Ayarlar'a girip orada Onar / Sıfırla ayarı var ben hepsi için "Onar" dedim. Microsoft Store için yine "Onar" dedim, sonra baktım Xbox app yine açılmadı. Fakat birkaç saat sonra bir deneyeyim dedim şu an gayet güzel açılıyor oyunlar çalışıyor, Xbox app. altında "GameBAR" var (Win. tuşu + G tuşu ile açılan) başarım bildirim gösterme sistemi benim için önemlidir o da çalışıyor gözüküyor.

• ceryancı07 C kullanıcısına yanıt

7400 tlmi verdiniz🫣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt
    Çok fazla ama zaten 0dan 36 ay üst üste alınacak olsa pc gamepass bile 7500+, Gamepass Ultimate 11000+ liralarda.
    Ben tr kodlu Gamepass Ultimatei
    12 ay 2350,
    24 ay 4300,
    35+ay 5100den veriyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baronabi B kullanıcısına yanıt

Xbox alma planım vardı kalsın ps pc yeterli. Plusumda var. Senede 4bin tl veremem. Gamepasste iyi güzel lakin ömürlük senin olmuyor. Indirimleri bekler oyunlsrı alir geçerim.

• Arkadaşlar konsolum için gpu p2 hesabı alacağım, daha önceleri hep üyeliği kendim alıp p1 oluyordum, p2 ilk defa kullanacağım, amacım xcloud üzerinden telefon ve bilgisayarda oyun oynamak, p2 ile de xcloud gaming üzerinden oynanabiliyor mu?

• murat18100 kullanıcısına yanıt
    Cloud için hesabı girip online kalacaksınız. O online hak da p2de var. Yani doğru, ihtiyacınız olan hak p2.

• Baronabi B kullanıcısına yanıt

Peki evde olmadığımız zamanlarda nasıl olacak, konsol kapalı iken hesap offline olmaz mı?

• murat18100 kullanıcısına yanıt
    Özelden cevapladım.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

Ben hesaplamadım içime oturmasın diye, senin bu yaptığın oldu mu 😂

• cod ww2 indirmiştim kaç gün önce, yeni fırsat oldu açmak istedim ama hata kodu veriyor, açabilen var mı?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

RCE diye bir açıktan dolayı mağazadan kaldırıldı diye bir haber vardı. Ondan dolayı erişim sıkıntısı olabilir.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

pc passten kaldırıldı açık çözülene kadar

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Boşuna indirdik o zaman, silsem mi beklesem mi bilemedim geçici bir şey mi acaba?

• 3 yıl alma işlemleri halen devam ediyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son günlerce pc tarafında sıkıntı yaşayan var mı? hiçbir oyun açılmıyor bende. yani açılacakmış gibi oluyor ama tepki vermiyor hiçbir oyun. birkaç gün önce gelen güncelleme ile başladı bu problem.

• darth hede kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok benim tarafta.

• Selamlar, gpu ultimate bir aylık olarak yeni bir hesap aldık forumdan bir arkadaşla, ben p2 oldum. Yalnız buluttan oynadığım hesapta ultimate olmadığı için yeni aldığım hesapla buluttan oynadığımda yeniden başlıyor oyunlar, eski hesabımla buluttan kaldığım yerden devam etmemin bir çözümü var mıdır.

• Beyler gamepass maili unuttum. Nasıl geri alabilirm

• 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.