Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (906. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.110
Cevap
806
Favori
1.235.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Gamepass PC için ayrı bir konusu var mıydı bilemiyorum acilen buraya yazmam lazım umarım bir bilen çıkar:

Windows 11 24H2 tüm güncellemeler yapılmış şekilde Xbox app (Gamepass PC) kullanıyordum, fakat son 4-5 gündür PC'den kurulu oynadığım Gamepass oyunlarıma ulaşamıyorum "Oyna" tıkladığımda hiç bir şey olmuyor öylece hata mesajı bişey olmadan kalıyor. Gamepass PC Xbox app uygulaması içinde sorun giderme aracı varmış bugün uyguladım, birden fazla noktada hata kontrolünü geçti en sonda "uygulama güncellenmesi lazım" kısmında update %99'da şu iki hata mesajı ile güncellemeyi engelledi:

0x80073cf6

0x80070002

Yani ne yapacağımı bilemez haldeyim bayağı sinir etti artık. Aylardır kurulu duran oynadığım Starfield ve TES Oblivion kaldı böyle, hiç bir yerde de benim gibi böylesi bir sorundan bahseden görmedim hatta Xbox app PC'de kayıtlı arkadaşlar her gün oyunlarını oynuyor gözüküyorlar online. Belki dedim sadece kurulu oyunlar yüzündendir bir deneme amaçlı oyun indireyim dedim onu bile bu hata kodlarıyla indirtmedi.

Şu an son çare Xbox uygulamasını PC'den sildim, öncesinde de kurulu oyunlarımı Prog.Ekle/Kaldır'dan sildim ama C:XboxGames klasöründe tüm dosyalar duruyordu bende oyun klasörlerini direkt oradan da sildim. Sonra windows update yaptım nedense Xbox app yüklemesini çıkarmadı önüme, bende Microsoft Store'dan Xbox app tekrar indirdim açtım ama yine en başta anlattığım hata mesajları çıktı.

Eğer birkaç gün daha böyle devam ederse Gamepass (209TL) aboneliğimi iptal edeceğim ve kendimi serin mi serin harika ötesi Steam'in hatta Epic Games'in, Ubisoft Connect'in kollarına atacağım :) bu ne abi ya aylık para ödüyoruz aylardır güzelce çalışan kurulu oyunlarımıza ulaşamıyoruz Xbox app açılmıyor bile! hay ben böyle Gamepass aboneliğinin taa içine.. neyse neyse anlayan anladı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 6 Eylül 2025; 8:7:41 >
  • İyi geceler
    Bilgisayar çöktü format atıldı ve herşey silindi maalesef hesabımı unutmuştum şifre vb hiç bir şey aklımda yoktu telefon numarası yazdım ama beni yönlendirdiği yerde yeni hesap açtım haziran 2026 yılına kadar ultimate almıştım şimdi eski hesabımı almak için hangi adımları takip etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a. bu ultimate 3 yıllık muhabbeti hala var mı? ultimate bitmesine daha 1 sene var ama yeni yıl ile yeni bir hesap yaptırmak istiyorum.

• Çok işe yarar bi platform bu ya. Zamanında 3 yıllık almıştım 2026 Ocakta bitecek şimdi her ay bir kere daha alıp üstüne ekliyorum millet indie çöplüğü diyor ama bu platform sayesinde çok aaa oyun bitirdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baronabi B kullanıcısına yanıt

özelden nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim hocam iyi forumlar

• 23xyzz23 2 kullanıcısına yanıt
    Bunu biz satıyoruz ama şuan satış yok. Olursa ilanı zaten buraya değil, bu tür işlerin eski sağlam üyelerle güven içinde yapılıp referans alındığıhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/98908379 bu başlıkta yaparız.
    Çok sınırlı bir stok açma ihtimalimiz var. Fiyat malesef yüksek olacak ama 35×309 olmaz elbette. İyi günler. Dmden zaten bildi verildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam, d&r da tanımlı 3000₺ hediye çekim var. Aşağıdaki hediye kartlarından 10 tane alsam. Gamepass almak için kullanabilir miyim?

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Geçen yıllarda 50 liralık kartlarla 2 ay eklemiştim.. Değişmemiştir GAME PASS [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.