2026 24 haziranda bitiyor.O tarihten sonra sağlam oyunlar gelirse aylık alıp geçerim. |
GAME PASS [ANA KONU] (902. sayfa)

-
-
Geçen seneki kadar bile zam gelse yuvarlak hesap 450 tl olur ultimate için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence toplu alma işini bırakalım. Değmez. Biraz ekonomi okuryazarlığınız varsa söylediğim mantıklı gelecektir size. Aynı vereceginiz bütçeyi yatırım aracı olarak kullanın. GamePass gibi şeylerle tasarruf edemezsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pc için ultimate mi yoksa core mu mantıklı
Ultimate konsol icin gecerli bir terim ama ultimate alip kardeslikle p1 hakkini satip p2 hakkina sahip olabiirsiniz.p2 hem kosolda hem de pc de gecerli ya da direkt pc icin gamepass for pc alip geçin.
Hiçbiri. Gamepass for pc alın geçin.
İktisadi yönden geniş perspektiften bakan bir yorumunuz var. Yine de yurtdışında dolar bazında abonelik ücretleri artmış ve henüz bizde zam gelmemişken Temmuz 2028 üyeliğini sadece 309tlye son alanlardan olmak iyi olmaz mıydı?
Düzenli kullanıyorsanız evet ama kullanmıyorsanız hayır. Benim mesela abonelik şubat 2026'ya kadar devam ediyor ama pek de kullandığım söylenemez.
-
Gamepass özellikle çocuklu aileler için ideal. Biz sürekli oynayacak birşeyler buluyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynayan biri için sürekli abonelik gereksiz.
Özellikle son 1 senedir her ay yeni çıkan ve o ayın en iyi oyunlarından bir tane geliyor mutlaka. Bu ay Wuchang ve Tony hawk 3-4 gelecek, geçen ay The Alters vardı. Önceki ay Doom ondan önce de Clair obscur expedition 33 gelmişti.. Son 1 seneye bakarsanız daha iyi göreceksiniz, gamepass her ay yeni oyun getirecek şu an alabildiğiniz kadar uzun süreli alın. Naysta %20 iade ile 250tl civarına geliyor ultimate.
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 3 Temmuz 2025; 18:43:6 >
Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Professor X
Hiçbiri. Gamepass for pc alın geçin.
Yillik vs satin almanin yolu yok mu birde nays disinda kampanya yok degil mi ?
Ilk defa game pass aldim simdi 210 lira verdim eger uzatabiliyorsak uzaticam
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161530288
@brnbry nin mesajındaki taktikle yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrfc -- 6 Temmuz 2025; 22:38:49 >
Mesajı okudum ama aylık ödemenin kaç liraya geldiğini göremedim
Aylık ödeme aynı fiyat hocam değişen bir şey olmuyor sadece süreyi uzatıyorsunuz.
Bugün aylık 309 tl den 2 yıllık satın aldım. Microsoft'un sitesinden hiç bir kod ya da vpn kullanmadan tekrar tekrar satın alarak aldım. Her satın almadan sonra yenilenen ödemeyi kapatarak alabiliyorsunuz.
-
Aylık ödemeyle eskiden gayet iyi oluyordu 100TL altında fiyatlar vardı 210 oldu şimdi fiyatlar artacak 400-500TL'ye kadar yolu var deniyor, yani yapabiliyorsanız 2 yıllık yapın geçin bu işlemler uğraştırıyor derseniz kart ödemelerinde sorun yaşayanlar olmuş uğraşamam diyorsanız aylık devam başka çare yok.
Bu sorunumu buradan başka bir yere nereye soracağımı bilemedim umarım yardımcı olursunuz:
2-3 gün önce yayınlanan aylık (Win11 24H2) Windows Temmuz 2025 güncellemesi sonrası Xbox app uygulaması açılış ekranında kalıyor bir türlü açılmıyor. Yüklü oyunlar varken, Xbox oyun hizmetleri yada "Xbox" ismiyle Prog. Ekle/Kaldır'dan silsem tekrar kursam ne olur?. Yüklü duran oynadığım oyunları tekrar indirmek zorunda kalır mıyım nasıl işliyordu bu Win11 Xbox app sistemi?. Oyun Hizmetleri, Xbox Hizmetleri, Xbox başlıklı 3 tane yazılım duruyor bunlardan hangisini sistemden sileyim? sanırım tekrar Microsoft Store altından "Xbox" isimli uygulamasını indirmem lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 11 Temmuz 2025; 7:0:45 > -
Geçen hafta bendede aynı durum vardı, xbox uygulama açılış ekranına takılıp kalıyordu, bende inat ettim kapatmadan bekledim açıldı bir kaç kez daha böyle devam etti, şimdi normal gibi. iki gündür açmıyorum durum şimdi nasıl bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X