< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (901. sayfa)

-
-
aboneliği uzat seçeneği çıkmıyor bende artık, hali hazırda 2,5 yıl olduğu için mi acaba geçen aylarda uzatmıştım 1 ay
-
Bu olay cok karisik ve cok can sikici. Ben email hesabimi türkiye'de acmistim, ancak sonra yurtdisina tasindim ama ülke ayarlariyla falan oynamadim. Neyse gamepass aldim 3 yillik ama türkiye fiyatiyla bir problem olmadi. Sonra begendigim bir oyunu alayim dedim yanlis bölge uyarisi verdi. Bir kac kere support chat ile konustum cöz(e)mediler. Biri dedi ülkeniz amerika görünüyor o yüzden hata veriyor. Cözüm icin sunu önerdi: türkiye'de acin xbox'u vpn falan kullanmayin, ve konsol ile login olun ara siragirin, 10-14 gün iceresidinde ülke güncellenmesi olacaktir. Ben türkiye'de yasamadigim icin yapamadim o olayi. Suan yasadigim ülke icin de olmuyor.
Kisacasi baya karisik bir konu bu olay. Bir kere takildi mi cözemiyorsun, artik xbox'u gectim, microsoft store üzerinden de 1 liralik bir sey aldirmiyor o hesabimla.
Türkiye'den kardesime bir email hesabi actirdim ve oyunu ona aldirdim. Sonra burdaki xbox'a o hesapla giris yaptim, oyunu biraz oynadik, oyundan ciktiktan sonra bir daha oyuna giremedik :)) Ve bu bölge hatasini tekrar aldim.. Böyle bir koruma önlemleri var iste.
-
Aynen öyle sıkıntılı hocam benim oyun vs satın almama izin veriyor ama üyelik uzatmada hata veriyor vpn ile hindistna bağlanıp hindistan üzerinden uzatacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vpnsiz bölgeyi değiştirip denemiştim hocam daha öncesinde amazondan hindistan kodu ile aldığım için bölgemi hindistan tanıyor çünkü yinelenen ödemeyi açtığımda hindistan para birimi görünüyor
Şimdi deniyorum haber vereceğim hocam
Aboneliği uzat seçeneğinde vpn ile hindistan yemedi kabul etmedi
Vpn bulcam singapur için hindistan benim vpn deniyorum
Hesapta otomatik yenileme acik kalmistir son alim sonrasi. Onu kapatinca tekrar almaya izin vermesi lazim. Eger degismedi ise toplamda 36 aya kadar bu sekilde kapatip 1 ay olarak ekleniyordu.
-
Bolge hatasi, hesabin acilgidi bolgeden farkli bir bolgede o hesap ile islem yapildiktan/o hesap farkli bir bolgede kullanildiktan (VPN ile oyun alimi, kod kullanimi, hesabi yurt disinda iken kullanmak vb.) sonra tekrar kendi bolgesinde 90 gun boyunca kullanilmasi gerektigi kuralina bagli olabilir. Bu tarz bir kontrol getirildi. Bolge hatasi bazen daha kisa surede geciyor ama bazen de 3 ay asil bolge kullanimi kontrol edildikten sonra geciyor. VPN kisitlamalari ve bolge kontrolleri oldukca artti. Microsoft icerigin kullanilacak bolgedeki fiyat ile alinmasina cok daha fazla dikkat ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 25 Haziran 2025; 20:14:15 > -
3 aylık core üyelik alıp üzerine ultimate yapmak için bir aylık ultimate paketi mi almak gerekiyor ? Yani 3 ay ultimate paket kullanmak istiyorum bu yöntemle oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediginiz gibi yaparsaniz 1.5 + 1 ay yani 2.5 ay ultimate uyeliginiz olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zam ne zaman gelir acep? inşallah bir gece ansızın gelmez 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X